NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:46

NRK - 11 okt 22 kl. 09:48

Japan gjenåpner for turister

Turister kan igjen reise til Japan etter at landet i to og et halvt år har hatt strenge koronarestriksjoner. Japanske myndigheter håper at turistene kan gi landet et økonomisk oppsving i en tid der den japanske valutaen er relativt svak. Allerede tirsdag morgen ankom turister fra Israel, Frankrike og Storbritannia landets flyplasser. Fra og med tirsdag er det mulig å reise til Japan uten visum fra 68 land og territorier, men reisende må fortsatt vise fram dokumentasjon på at de er vaksinert eller har testet negativt for korona høyst tre dager innen avreise. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Japan, Israel, Storbritannia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Japan, gjenåpner, for, turister
NRK - 07 jun 22 kl. 10:38

Japan åpner for turister etter to år

Japan starter 10. juni en forsiktig åpning av landet for utenlandske turister etter å ha vært stengt i over to år på grunn av pandemien. Det melder Reuters.

NRK - 22 sep 22 kl. 18:35

Snart kan man reise på ferie til Japan igjen

Japans strenge grenserestriksjoner skal omsider avvikles neste måned, kunngjorde statsminister Fumio Kishida torsdag. Dermed kan turister igjen besøke landet. 11.

NRK - 25 okt 22 kl. 09:59

Professor vil endre gjenåpningsreglene med tilbakevirkende kraft

Professor Jo Hov mener en lovendring kan gjøre det mulig å gjenåpne de sivile dommene mot både fetteren til Birgitte Tengs og Viggo Kristiansen. Sivile saker har en absolutt tidsfrist på 10 år for gjenåpning. Fristen ble satt på spissen sist uke, da det ble tatt ut tiltale i Tengs-saken.

NRK - 10 jun 22 kl. 10:25

Japan åpner for turister

Fredag startet Japan igjen behandlingen av søknader om turistvisum. I første omgang er det kun turister på pakkereiser som får komme inn i landet. Det er forventet at de første turistene vil ankomme mot slutten av juni.

NRK - 22 dec 22 kl. 14:59

Japan vil satse på kjernekraft igjen

Elleve år etter Fukushima-katastrofen vil Japan igjen satse på kjernekraft. Flere av atomkraftverkene som ble stengt ned, skal etter planen gjenåpnes. Japan offentliggjorde torsdag en ny plan for hvordan de skal gjenoppta kjernekraftindustrien i landet.

Klartale - 08 jul 22 kl. 08:36

Japans tidligere statsminister ble skutt

Shinzo Abe ble skutt fredag. Han var i Nara-regionen i Japan. Abe er tidligere statsminister i Japan.

NRK - 09 aug 22 kl. 16:21

Japans befolkning krymper rekordraskt

Japans befolkning blir stadig eldre og innbyggertallet krymper nå rekordraskt, viser statistikk fra myndighetene. Japan hadde ved årsskiftet 125,9 millioner innbyggere, og det var 726.000 færre enn ett år tidligere.

NRK - 05 jun 22 kl. 13:12

Beijing gjenåpner skoler og arbeidsplasser

Myndighetene i Kinas hovedstad Beijing varsler at skoler og arbeidsplasser skal gjenåpnes gradvis til uken etter å ha vært stengt ned for å hindre koronasmitte. Byen meldte søndag om 19 nye koronatilfeller. Fra og med mandag skal innbyggerne i byen kunne vende tilbake til arbeidet, mens skolene skal gjenåpnes 13.

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:38

Presser på for å stenge grensene for russiske turister

Finland, Estland, Tsjekkia og Ukraina . Disse fire landene presser på for å forby russiske turister til landet. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 23 aug 22 kl. 12:30

Vurderer å forby russiske turister

Flere EU-land med grense til Russland kan kommme til å forby russiske turister å komme inn i landet, dersom ikke EU kommer med et generelt forbud mot turister fra Russland. Det sier utenriksministeren, Gabrielus Landsbergis, i Litauen, ifølge Reuters. – Russiske turister bør ikke få oppholde seg i EU, sa utenriksministeren, og begrunnet med krigen i Ukraina.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com