Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:05

Klartale - 07 mar 20 kl. 06:00

Jansrud er «kongen av Kvitfjell»

Kjetil Jansrud sitter avslappet og ser ut av vinduet. Han ser mot bakken der han la grunnlaget for å bli en alpinist i verdens-toppen: Kvitfjell.Han kjenner hver krik og krok, hver bulk i underlaget. Og bakkens små og store hemmeligheter. Det var her drømmer ble til virkelighet.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Jansrud, NTB, Gålå, Innlandet, Kvitfjell, De, OL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jansruder , kongenav , Kvitfjell
NRK - 15 nov 22 kl. 14:39

Togstoppet på Kvitfjell gjenoppstår

Fra 11. desember kan du igjen ta toget fra Trondheim eller Oslo direkte til skibakken ved Kvitfjell, melder SJ Norge. Det er flere år siden Kvitfjell stasjon har vært i drift.

Klartale - 30 aug 22 kl. 16:00

Kongeparet fikk møte 105 år gamle Nikka

Kong Harald og dronning Sonja var på besøk i Valldal i Fjord kommune tirsdag. Det er i fylket Møre og Romsdal. Kongen og dronningen har pleid å reise rundt i fylkene i Norge hvert år.

Klartale - 08 nov 22 kl. 14:06

Kongen er lei seg etter avgjørelsen

– Jeg er lei meg for at prinsessen skal slutte å representere kongehuset, sa kong Harald.Saken har blitt vurdert de siste par månedene, sier kongen. Årsaken har vært at flere har ment at rollene hennes er blitt blandet.

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:57

Kong Harald får reise hjem fra sykehuset

– Hans Majestet Kongen er nå sendt hjem fra Rikshospitalet. Kongen er i ferd med å bli friskere. Men han vil ta det med ro i noen dager.

Klartale - 01 sep 22 kl. 09:43

Kongen vil besøke alle kommunene – nå mangler han bare 26

Kong Harald er i god form. Han og dronning Sonja er på tur. De besøker fem kommuner på tre dager.

Klartale - 18 okt 22 kl. 08:33

To av tre vil ha konge og dronning

Ny undersøkelse viser at færre folk vil ha konge og dronning. Det er avisa Dagbladet som skriver om undersøkelsen. ---Hva er et monarki?

Klartale - 19 dec 22 kl. 09:25

Kongen er sykmeldt

Hans Majestet Kongen er sykmeldt, skriver kongehuset i en pressemelding. Kongen har fått påvist infeksjon. Det må behandles med intravenøs antibiotika.

Klartale - 24 dec 22 kl. 06:30

Kongefamilien klar for jul

Kong Harald måtte nylig på sykehus. Men han fikk komme hjem til jul. I år skal kongefamilien feire på Kongsseteren i Oslo.

NRK - 01 sep 22 kl. 12:08

Kong Harald om målkongen Haaland: – En spesiell, flott fotballspiller

Manchester City-angriper Erling Braut Haaland er på alles lepper, inkludert kong Haralds, som er imponert over det jærbuen har fått til. Kongeparet har vært på fylkestur i Møre og Romsdal med et tettpakket program. Den fotballinteresserte kongen har i tillegg fått med seg Haalands bragder i England.

Klartale - 09 sep 22 kl. 11:55

Hva skjer i Storbritannia nå?

Dronning Elizabeth er død. Hva som skjer etter hennes død har vært planlagt lenge. Planen kalles «Operasjon London Bridge».

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 20 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

Klartale - Igår: 09:44

Fortell oss hva som er viktig for deg!

Klar Tale ønsker å få fram meningen til våre lesere. Derfor åpner vi denne uka egen debattside. Den har fått navnet Klar mening.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com