VG > Innenriks

Onsdag, 16 Juni, 02:59

VG - 22 feb. 21 kl. 12:06

Jan Helge Andersen overrasket: Står ved «hovedmann»-forklaringen

Drapsdømte Jan Helge Andersen vil korrigere uriktige påstander som har kommet frem de siste årene, sier hans nye advokat, Svein Holden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jan Helge Andersen, Holden, Helge Andersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jan, Helge, Andersen, overrasket, Står, ved, hovedmann, forklaringen
NRK - 8 timer siden

DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen, og han skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer Svein Holden til Nettavisen. – Dette var forventet, og han er innstilt på å forklare seg om det politiet ønsker å spørre om, sier Holden. Andersen ble sammen med Viggo Kristiansen dømt for drapene på to småjenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

NRK - 18 feb. 21 kl. 18:30

Andersen: Jeg har fortalt sannheten

Jan Helge Andersen som ble dømt for drapene i Baneheia sammen med Viggo Kristiansen, sier til Fedrelandsvennen at han har fortalt sannheten. – Jeg blir sjokkert dersom han ikke blir dømt igjen, sier Andersen til avisen..

NRK - 24 feb. 21 kl. 14:38

Line Andersen saksøker NRK

NRK-journalist og programleder Line Andersen har gått til sak mot egen arbeidsgiver. – Vi kan bekrefte at NRK har mottatt en stevning fra Line Andersen. Vi har hatt dialog med Andersen i lang tid og ønsker å finne en løsning.

NRK - 20 mai 21 kl. 17:26

Ber NRK og Andersen finne løysing

Dommaren i Line Andersen-saka ber NRK og Andersen gå ein runde for å sjå om eit forlik er mogleg. Tidlegare forsøk på mekling i saka har ikkje lukkast. Line Andersen blei fjerna frå TV-skjermen etter ei konflikt i 2019.

VG - 18 feb. 21 kl. 19:42

Kommisjonen om avhørene av Andersen: – Ikke lenger akseptert praksis

Gjenopptakelseskommisjonen mener Viggo Kristiansen i stor grad er dømt på Jan Helge Andersen forklaring, og mener ny kunnskap om avhørsmetoder stiller saken i et nytt lys..

Dagbladet - 19 feb. 21 kl. 19:21

Full isfront

Jan Helge Andersen tviholder på at han har fortalt sannheten om at han og Viggo Kristiansen var sammen om Baneheia-drapene. Kristiansen og hans advokat er ikke i tvil: - Vi kan bevise at Andersen lyver..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:32

Ny forsvarer

Etter gjenåpningen av Baneheia-saken har Jan Helge Andersen engasjert Svein Holden som sin nye advokat. Det skriver VG. Til avisen sier Holden at Andersen vil korrigere uriktige påstander som har kommet frem de siste årene..

NRK - 17 jan. 21 kl. 12:11

Svein Andersen fekk andre dose

67 år gamle Svein Andersen fekk i dag sin andre dose av koronavaksinen. Andersen fekk den første dosen for 3 veker sidan, som den første personen i Noreg. Han bur på Ellingsrudhjemmet i Oslo..

NRK - 21 mai 21 kl. 13:53

Line Andersen slutter i NRK

Den tidligere programlederen i NRK Sport, Line Andersen, slutter i NRK. Andersen får et sluttvederlag som inkluderer lønn for et år, tillegg og feriepenger..

VG - 18 feb. 21 kl. 12:58

Strafferettsekspert: – En seier for rettssikkerheten

Advokat og strafferettsekspert Anett Osnes Fause mener tvilen rundt bevis i Baneheia-saken kan påvirke bedømmelsen av forklaringen til domfelte Jan Helge Andersen – som naglet Viggo Kristiansen til åstedet..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Marianne nektet å gå karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

VG - 10 timer siden

Finner ingen lege som vil gi Johnson & Johnson-vaksinen: – Føler meg lurt

Personer som vil ha Johnson & Johnson-vaksinen, sliter med å finne leger som sier ja til å sette den. I flere dager har Beata Harsvik (43) lett etter en lege som kan vurdere å gi henne vaksinen, slik at hun kan besøke familien i Polen..

VG - 9 timer siden

Kilder til VG: Ikke avgjort om Raymond Johansen stiller kabinettspørsmål

OSLO RÅDHUS (VG) Situasjonen rundt mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) er ennå ikke avgjort..

VG - 10 timer siden

Hvis Ap får regjere: Avlyser avskilting av lærere før jul

Ap sa ja da de nye kompetansekravene for lærere ble innført. Nå har Støre fått en annen lyd. Avskilting av lærere skal avlyses før julenissen kommer..

VG - 14 timer siden

FHI: Tror alle voksne kan få andre dose innen midten av oktober -fire senere enn tidligere antatt

FHI beregner at dem mellom 18 og 44 år må vente to til tre uker lenger på første dose. Men større er forsinkelsene for andre dose..

VG - 14 timer siden

Aktor: Prinsdal-drapet bærer preg av å være en ren henrettelse

En stadig tøffere konflikt mellom to miljøer sør i Oslo utløste drapet på Halil Kara i Prinsdal i fjor. – Det bærer preg av å være en ren henrettelse, sa aktor..

VG - 14 timer siden

Rødt støtter mistillit: Flertall for å kaste byråd Lan Marie Berg (MDG)

OSLO RÅDHUS (VG) Rødt vil stemme for Frps mistillitsforslag mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG). Det opplyser Eivor Evenrud, Rødts gruppeleder i bystyret, på en pressekonferanse..

VG - 15 timer siden

Rapport til regjeringen: Tiltak mot negative følger av corona-skolen

Et regjeringsoppnevnt utvalg foreslår flere tiltak mot tapt læring og negative konsekvenser av corona-skolen..

VG - 15 timer siden

Lagmannsretten opphever betalingskrav mot advokat

Oslo tingrett krevde at advokat Morten Kjensli betalte tilbake penger som var blitt utbetalt til en tolk. Nå har lagmannsretten opphevet avgjørelsen..

VG - 16 timer siden

MDG-Lan om mistillit: Jeg har håndtert saken godt

Byråd Lan Marie Berg (MDG) slår tilbake mot kritikerne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt