VG > Sport

Tirsdag, 18 Mai, 23:01

VG - 04 mars 21 kl. 17:27

Italia blokkerer eksport av coronavaksiner til Australia

Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
AstraZeneca, Australia, EUs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Italia, blokkerer, eksportav , coronavaksiner, til, Australia
VG - 04 mars 21 kl. 17:27

Italia blokkerer eksport av coronavaksiner til Australia: - Frustrert og skuffet

Italia har stanset eksport av 250.000 doser med AstraZeneca-vaksinen til Australia, ifølge flere medier. Det er første gang EUs eksportkontroll håndheves..

E24 - 04 feb. 21 kl. 10:30

Skal levere coronavaksiner med droner

Den amerikanske startupen Zipline har spesialisert seg på leveranser av medisinsk utstyr. Nå det sterkt voksende selskapet levere coronavaksiner..

NRK - 29 jan. 21 kl. 16:36

Starter eksportkontroll av vaksiner

EU-kommisjonen har innført et register for å overvåke eksport av koronavaksiner som blir produsert ved anlegg i EU for å stanse «upassende» eksport. Registeret blir etablert etter en konflikt mellom EU og AstraZeneca om tilgang til vaksiner produsert ved anlegg utenfor EU. – Vi betalte disse selskapene for å øke produksjonen, og nå forventer vi at de skal levere, sier EU-kommisjonens visepresident Valdis Dombrovskis.

NRK - 24 mars 21 kl. 05:55

Grunnstøtt skip blokkerer Suez

Et taiwansk konteinerskip har grunnstøtt i Suezkanalen i Egypt og blokkerer trafikken i en av verdens viktigste kanaler. Det 220.000 tonn store og 400 meter lange konteinerskipet «Ever Given» satte seg fast tirsdag, skriver Cairo24..

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:44

India vil eksportere vaksine

India vil fredag begynne å eksportere AstraZeneca-vaksine som er produsert på Indias Serum Institutt, som er verdens største vaksineprodusent. India har holdt igjen på eksport til det fikk startet opp sitt eget vaksinasjonprogram forrige helg. Vaksinene som skal eksporteres fredag går til Brazil og Marokko, deretter vil det også bli eksport til Sør-Afrika og Saudi-Arabia.

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:44

India vil eksportere vaksiner

India vil fredag begynne å eksportere AstraZeneca-vaksine som er produsert på Indias Serum Institutt, som er verdens største vaksineprodusent. India har holdt igjen på eksport til det fikk startet opp sitt eget vaksinasjonprogram forrige helg. Vaksinene som skal eksporteres fredag går til Brasil og Marokko.

NRK - 15 mars 21 kl. 08:46

Økt eksport av olje og gass

Norges overskudd i utenrikshandelen var 25 milliarder kroner i februar, som er 11 prosent høyere enn i januar, ifølge SSB. Av samlet eksport på 83 milliarder kroner, utgjorde eksporten av olje og gass 44 milliarder kroner..

E24 - 22 mars 21 kl. 11:26

Trenger vi norsk eksport?

Våre tanker om å flytte GIEK/Eksportkreditt Norge til Vestlandet er ikke innspill til debatten om lokalisering av statlige arbeidsplasser. Det er mye viktigere enn det. Det dreier seg om å få fart på norsk eksport som sakker akterut..

NRK - 24 mars 21 kl. 13:27

EU vil bremse vaksineeksporten

EU-kommisjonen vil begrense eksport av egenproduserte vaksiner og dermed sikre seg flere doser til eget bruk. Endringen ble kunngjort etter et møte i EU-kommisjonen onsdag. Årsaken er det EU oppfatter som en urettferdig fordeling av vaksinedoser mellom unionen og Storbritannia.

NRK - 07 mai 21 kl. 07:34

Kinas eksport økte kraftig i april

Kinas eksport lå 32,3 prosent høyere i april i år enn samme måned i fjor. Kina eksporterte varer for 263,9 milliarder dollar – cirka 2.200 milliarder kroner.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Grønlandsisen på vippepunktet: – Skremmende

Store deler av Grønlandsisen er i ferd med å gå inn i en irreversibel smelteprosess, viser en ny studie. Det kan bli umulig å snu, advarer forsker..

VG - 1 time siden

Det ble bare verre og verre

Men måtte NRK ta henne av skjermen, eller var det ren ydmykelse?.

VG - 2 timer siden

VG anmelder Eurovision: - TVer skal kastes ut av vinduet

ROTTERDAM/OSLO(VG)Andreas «TIX» Haukeland lover rock’n roll-tilstander dersom han går videre til lørdagens Eurovision-finale. Her kan du lese VGs anmeldelser av de 16 semifinalebidragene..

VG - 2 timer siden

Frode Berg snakker ut om EOS-rapporten: E-tjenesten ble lurt trill rundt av FSB

Ifølge informasjonen som Frode Berg og hans advokat Brynjulf Risnes har fått, reiser EOS-utvalget sterk kritikk mot E-tjenesten og operasjonen som førte til at Berg ble dømt for spionasje i Russland i 2019..

VG - 2 timer siden

Qatar-debatten: Et slag om nattesøvnen

3821 døgn etter at Qatar ble tildelt VM i 2022, ble rapporten med undertittelen «tid for handling» overlevert. Nå er det store spørsmålet hva norsk fotball velger å legge i det begrepet..

VG - 5 timer siden

Våpenhvile nå

Det haster med å få på plass en våpenhvileavtale mellom Israel og Hamas. Denne krigen løser ingen problemer. Den skaper nye.

VG - 6 timer siden

Siv Jensen brøt coronareglene

Siv Jensen bekrefter at hun brøt coronareglene under 17. mai-feiringen..

VG - 7 timer siden

Hedres på FIFA – 15 år etter sin død

Kiyan Prince blir spillbar karakter i fotballspillet.

VG - 7 timer siden

Prisgaloppens vonde regning

Hvordan skal internasjonal fotball hevde seg i kampen om unge menneskers oppmerksomhet dersom prisen for å se de mest attraktive klubbkampene fortsetter å galoppere?.

VG - 8 timer siden

Spenning til siste runde i de europeiske toppligaene

Gullkampen lever for fullt både i Frankrike og Spania før den siste runden, mens det er knallhard kamp om Champions League-plassene i England og Italia. Slik ser det ut før den avgjørende uken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt