NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 23:22

NRK - 09 apr 23 kl. 02:35

Israel skyter mot Syria

Det israelske forsvaret (IDF)opplyser at de skyter artilleri mot Syria etter at tre raketter fredag ble skutt mot israelske bosettinger på den okkuperte Golanhøyden. Dette er en gjengjeldelse, skriver IDF på Twitter. Ved totida i natt gikk flyalarmen nord i Israel..
Les mer på NRK


Les mer om:
IDF, Syria, Golanhøyden, Twitter, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, skytermot , Syria
Klartale - 06 feb 23 kl. 10:53

Redder mennesker ut av ruinene

Et jordskjelv gikk natt til mandag sør i Tyrkia. Minst 641 mennesker er bekreftet døde så langt. Det opplyser myndighetene i Tyrkia og Syria.

Klartale - 13 jul 23 kl. 13:30

Kommer med hard kritikk mot Israel

Israel har fengslet over 800.000 palestinere siden 1967. De har gjort de okkuperte områdene til et fengsel under åpen himmel.

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

NRK - 06 feb 23 kl. 14:41

Israel har gjer jordskjelv-hjelp til Syria og Tyrkia

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu har gitt grønt lys for å senda hjelp til jordskjelvramma Syria, etter at Syria sjølv bad om hjelp, melder nyheitsbyrået AFP. Netanyahu sa at han også ville senda hjelp til Tyrkia, og la til at hjelpa ville bli sendt snart. Israel og Syria har ingen diplomatiske forbindingar mellom seg, og har vore i konflikt sidan staten Israel blei oppretta i 1948.

Klartale - 07 feb 23 kl. 11:18

Mener flyktninger er ekstra utsatt etter skjelvet

For 12 år siden startet borgerkrigen i Syria. Den får mye mindre oppmerksomhet i dag, men for mange syrere tok den aldri slutt. Og for mange av dem ble situasjonen verre etter jordskjelvet mandag.

NRK - 09 apr 23 kl. 15:56

Hamas og Hizbollah møttes i Beirut

Lederne for Hizbollah og Hamas møttes søndag i Beirut for å drøfte beredskapen i «motstandsaksen mot Israel». Ismail Haniyeh, leder for Hamas som styrer i Gaza, har vært i Beirut siden onsdag. Israel anklager Hamas for å ha avfyrt 34 raketter mot Israel fra Sør-Libanon, der Hizbollah står sterkt.

NRK - 23 maj 23 kl. 06:29

Israel hevder å ha doblet antallet angrep mot iranske mål i Syria

Israels forsvarsminister Yoav Gallant sier landets nye regjering har doblet antallet angrep mot iranske mål i Syria siden de overtok makten i fjor. Gallant oppga ikke det nøyaktige antallet luftangrep mot mål i Syria under talen han holdt på en sikkerhetskonferanse mandag. Men talen utgjorde en sjelden offentlig kommentar om israelsk militær aktivitet i Syria.

NRK - 08 apr 23 kl. 21:32

Medier: Missilalarm i Golanhøydene - raketter skal ha blitt avfyrt fra Syria

Reuters og AFP siterer det israelske militæret (IDF) på at det går missilalarm i byen Meitsar i den okkuperte delen av Golanhøydene. Samtidig skriver Jerusalem Post at raketter er avfyrt fra Syria, og at IDF har svart på angrepet. Ifølge Times of Israel har lokale innbyggere hørt eksplosjoner i området.

NRK - 19 jan 23 kl. 21:21

Bidens sikkerhetsrådgiver på besøk hos Netanyahu

President Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan er i Israel der han torsdag møtte statsminister Benjamin Netanyahu. Ifølge Netanyahus kontor diskuterte de to blant annet utsiktene til normalisering i forholdet mellom Israel og Saudi-Arabia, som begge er nære allierte av USA i Midtøsten. Israel inngikk i 2020 avtaler om normalisering med De forente arabiske emirater, Bahrain og Marokko, og Netanyahu har ikke lagt skjul på at han håper på en tilsvarende avtale med Saudi-Arabia.

Klartale - 09 maj 23 kl. 08:49

Minst tolv drepte i israelske angrep på Gaza

Tre av de drepte er ledere i den militante gruppa Islamsk hellig krig. Mens minst fem drepte skal være sivile, opplyser noen som jobber på sykehus til nyhetsbyrået Reuters.Vitner opplyser til Reuters at det ble hørt minst to eksplosjoner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 2 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 2 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 2 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 3 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 4 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 4 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 4 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..

NRK - 4 timer siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com