NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:46

NRK - 18 mar 23 kl. 18:22

Israel: Rakett fyrt av frå Gaza

Laurdag blei det fyrt av ei rakett frå Gaza mot Israel, seier israelsk militære, ifølge Reuters. Dei seier raketten skal ha falle ned i eit ope område. Ingen har så langt teke på seg ansvaret for skytinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gaza, Israel, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israel, Rakett, fyrtav , frå, Gaza
NRK - 18 mar 23 kl. 18:22

Rakett skal vere fyrt av mot Israel frå Gaza

Det skal vere fyrt av ei rakett frå Gaza mot Israel, seier israelsk militære, ifølge Reuters..

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeangrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En drept og flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

NRK - 02 feb 23 kl. 02:04

Israel har gjennomført luftangrep på Gazastripen

Israel har gjennomført et luftangrep på Gazastripen natt til torsdag, timer etter at en rakett avfyrt fra det palestinske territoriet ble avskåret. I en uttalelse utstedt klokken 01.41 norsk tid bekrefter den israelske hæren at de «for øyeblikket angriper Gazastripen».

NRK - 21 nov 22 kl. 04:58

Kina tvang til seg vrakrester fra en rakett

Et kinesisk kystvaktskip tvang til seg vrakrester fra en rakett fra den filippinske marinen i det omstridte Sør-Kinahavet, ifølge myndighetene på Filippinene. Marinen dro i land delene som fløt i sjøen og sendte ut en gummibåt for å trekke dem i land med et tau. Men et fartøy tilhørende den kinesiske kystvakten hindret dem.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:15

En person anmeldt etter å ha fyrt opp nødbluss i Røros

En person blir anmeldt etter å ha fyrt opp en nødbluss i Røros sentrum natt til lørdag. – Dette er potensielt farlig for trehusbebyggelsen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Røros er en av Europas eldste byer med trehusbebyggelse, og er listet på Unescos verdensarvliste..

Aftenposten - 12 feb 23 kl. 18:34

Rihanna har fyrt opp under eget comeback. Men kan hun ha skutt seg selv i foten?

Rihanna har selv fyrt opp under eget comeback. Men kan hun ha skutt seg selv i foten?.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:15

Ballistisk rakett avfyrt fra Nord-Korea

Nord-Korea har fredag avfyrt en ballistisk rakett, ifølge det sørkoreanske forsvaret. De har så langt ikke opplyst hvilken type rakett det var snakk om eller hvor lang rekkevidde den hadde. Raketten skal ha blitt avfyrt mot sjøen fra Nord-Koreas østkyst, ifølge Reuters..

Klartale - 24 mar 23 kl. 08:43

Mange i Norge lurte på hva dette var

I Sverige skjøt de opp en rakett torsdag. I Norge så folk lysende objekter på himmelen. Mange lurte på hva det var.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com