VG > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:29

VG - 11 mai 21 kl. 04:25

Israel: – Ti timer med rakettangrep

Israels statsminister Benjamin Netanyahu tror opptrappingen av konflikten mellom Israel og Palestina vil «fortsette en stund». Natt til tirsdag hevder forsvaret rakettangrepene fra Gaza fortsatt pågår..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Benjamin Netanyahu, Israel, Palestina, Gaza

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IsraelTi , timermed , rakettangrep
NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

NRK - 12 mai 21 kl. 17:01

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag ble kjent at flere Hamas-topper er drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

NRK - 12 mai 21 kl. 22:40

Biden i telefonmøte med Netanyahu

USAs president Joe Biden snakket onsdag med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, og understreket at Israel har rett til å forsvare seg mot rakettangrep. – Jeg hadde en samtale med Netanyahu for kort tid siden. Jeg forventer og håper at dette vil ta slutt så fort som mulig, men Israel har rett til å forsvare seg når tusenvis av raketter kommer inn i deres territorium, sa Biden.

NRK - 24 april 21 kl. 03:51

Israel svarer på rakettangrep

Israels militære slo natt til lørdag til mot flere mål på Gazastripen som gjengjeldelse for flere rakettangrep. Israels militære sa på Twitter at de hadde slått til mot en militærpost tilhørende Hamas etter at 3 raketter fredag ble avfyrt mot Israel..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

– To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel, opplyser en sjef for ambulansetjenesten. Ifølge Times of Israel traff raketten et bolighus. Flere skal være skadd i angrepet..

NRK - 13 mai 21 kl. 05:46

Stanser Israel-flygninger

USAs største flyselskaper innstiller flygningene til og fra Israel på grunn av det økte konfliktnivået mellom Israel og palestinerne. Palestinske grupper har skutt raketter, ifølge den israelske hæren (IDF) rundt 1.500, siden mandag denne uken, mot Israel.

NRK - 13 mai 21 kl. 08:41

Omdirigerer fly i Israel

Alle flygninger til Ben Gurion-lufthavnen ved Tel Aviv blir omdirigert til en flyplass lengst sør i Israel som følge av rakettangrepene fra Gazastripen. Endringen skjer fra og med torsdag morgen, opplyser israelske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerfly vil heretter lande på lufthavnen Ramon ved feriebyen Eilat.

NRK - 11 mai 21 kl. 05:37

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:18

To kvinner drept i rakettangrep

To kvinner mistet livet i et palestinsk rakettangrep mot det sørlige Israel, opplyser helsemyndighetene..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:36

Én drept i angrepet mot Tel Aviv

Én person skal være død i Tel Aviv etter et omfattende rakettangrep i kveld, melder Reuters, som siterer den israelske TV-kanalen Channel 12. Israelsk helsepersonell opplyser til nyhetsbyrået at den drepte skal være en 50 år gammel kvinne. Tidligere i dag ble det meldt at to kvinner skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Russiske smittetall doblet på få uker

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasienter som er smittet med deltavarianten, strømmer til sykehusene i den russiske hovedstaden..

VG - 1 time siden

Ny VG-måling: Kalddusj for Solberg-regjeringen

I en fersk VG-måling er det bare 15 prosent som helst vil ha en regjering med Høyre, Venstre og KrF..

VG - 2 timer siden

Norske soldater i Litauen har fått 130 vaksinedoser av Canada

De er del av Natos tilstedeværelse på alliansens østre flanke, men har ikke blitt prioritert foran i vaksinekøen av norske myndigheter..

VG - 5 timer siden

14-åring med Downs syndrom ble utelatt fra årbok

Amerikanske Morgyn Arnold (14) ble fotografert med cheerleaderlaget sitt på skolen. Men da årboken kom, var hun ikke med på bildet..

VG - 14 timer siden

To millioner lever med vannmangel

Tørken i det vestlige USA skaper krise: Vannstanden i Californias reservoarer er halvparten så høy som i et vanlig år..

VG - 17 timer siden

Påfuglproblemer i Los Angeles: – De er ute av kontroll

Noen har i-landsproblemer mens Los Angeles County har påfuglproblemer. Nå går nabokranglene om det bør bli forbudt å mate de påtrengende fuglene eller ei..

VG - 21 timer siden

Les dagens VG her!

Pandemien har gjort feriehus i eget land mer attraktive enn noen gang, og hytteprisene har steget i hele Skandinavia. Likevel kan nordmenn få mye for under halvannen million kroner i våre naboland. Sjekk den store oversikten i dagens avis..

VG - Igår: 20:22

Støre ut mot megakontrakter: – En dum stat

Jonas Gahr Støre vil pumpe ut statlige milliarder for å skape grønn industri. Han kritiserer Erna Solberg for passiv industripolitikk og dumme anleggskontrakter..

VG - Igår: 16:46

Politikerne gir 20 millioner til seg selv: – Urettferdig

I fjor høst kuttet politikerne 20 millioner kroner i partistøtte. Nå vil alle partiene på Stortinget, unntatt SV og Rødt, ha pengene tilbake..

VG - Igår: 14:21

Dette betyr lettelsene for studenter og unge

Mer fysisk undervisning og bedre muligheter for fadderuke-arrangementer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt