NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 11:41

NRK - 16 mar 21 kl. 18:45

Island åpner for koronavaksinerte

Island kommer fra torsdag til å slippe inn alle besøkende som har med seg bevis på at de er vaksinert mot korona, opplyser helsedepartementet. Helt siden 20. januar har Island sluppet inn koronavaksinerte fra Schengen-området. Men torsdag utvides tilbudet til alle besøkende, uavhengig av hvilket land de kommer fra. Tollmyndighetene vil godta vaksinesertifikat fra Schengen-land og det «gule kortet» fra Verdens helseorganisasjon (WHO).
Les mer på NRK


Les mer om:
Island, Schengen, Verdens, WHO, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Island, åpner, for, koronavaksinerte
NRK - 05 feb 21 kl. 23:49

Island koronaåpner tidligere

Mens store deler av Europa kjemper mot muterte koronavirus og ny smitteøkning, kan Island slippe opp smitteverntiltak tidligere enn planlagt. Fredag kunne Islands helseminister Svandís Svavarsdóttir fortelle at de starter en forsiktig gjenåpning av Island allerede på mandag 8. februar.

NRK - 08 mar 21 kl. 11:43

Vaksinerer dei med arbeidsløyve

Israelske styresmakter startar eit vaksineprogram for palestinarar med arbeidsløyve i jødiske busetjingar denne veka. Den israelske hæren opplyser at 100.000 palestinarar skal verte koronavaksinerte..

NRK - 22 mar 21 kl. 17:06

Lite smitte blant koronavaksinerte

Bare 0,6 prosent av de vaksinerte i Danmark har blitt smittet av koronaviruset, skriver NTB. De aller fleste av disse er blitt smittet i løpet av de første 26 dagene etter første stikk, mens svært få er smittet etter å ha fått begge doser..

Aftenposten - 28 apr 21 kl. 12:34

Nå kommer de nye rådene for koronavaksinerte

Stadig flere nordmenn har fått et vaksinestikk eller to i armen. Nå legger helseminister Bent Høie (H) frem nye råd til….

NRK - 03 maj 21 kl. 14:41

Unntak for koronavaksinerte

Fullvaksinerte får unntak frå smittekarantene, opplyser Helsedepartementet. Dei blir med det sidestilt med dei som har hatt covid-19 dei siste seks månadane..

NRK - 20 maj 21 kl. 16:34

Vaksinerte kan vinne ku

Alle koronavaksinerte i Mae Chaem-distriktet nord i Thailand er frå og med neste månad med i trekninga av ei ku. Det blir ei ny trekning kvar veke ut året. Målet er å få fleire til å vaksinere seg mot koronaviruset.

NRK - 26 jun 21 kl. 15:58

Arbeidstilsynet reagerer på annonse

Arbeidstilsynet reagerer på at en sykkelbutikk i Bergen lyste ut en stilling der de skrev i annonsen at koronavaksinerte ikke vil bli vurdert. Arbeidstilsynet sier at kravet som stilles i jobbannonsen, er ulovlig. Innehaveren vil ikke endre annonsen..

NRK - 16 jul 21 kl. 20:44

Russland fjerner koronatiltak

Helsemyndighetene melder om 799 koronadødsfall det siste døgnet i Russland. Det ble fredag også meldt om 25.704 nye smittetilfeller.

VG - 22 jan 21 kl. 19:28

Island klarte ikke å hjelpe Norge i VM

(Island-Frankrike 26–28) Sander Sagosen fikk nesten oppfylt sin bønn om hjelp fra Island i håndball-VM. Men våre nordiske naboer måtte til slutt gi tapt for Frankrike..

NRK - 16 feb 21 kl. 15:30

Island krever negativ test

Island endrer reglene for innreise og krever en negativ koronatest som ikke er eldre enn 72 timer av alle som ankommer landet, opplyser myndigheter. Fra før har Island krevd test ved ankomst, deretter karantene i fem eller seks dager, og så ny test..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Veteraner inviteres til MDMA-studie

Sykehuset Østfold undersøker om stoffet MDMA sammen med psykoterapi kan hjelpe folk med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Nå inviteres krigsveteraner som har fått diagnosen etter å ha tjenestegjort i utlandet til å delta. – Det er bruk av MDMA i kombinasjon med psykoterapien som er poenget, ikke MDMA i seg selv.

NRK - 30 minutter siden

Søker vitner i knivstikking-sak

Krimsjef i Elverum Roger Næss sier politiet søker vitner i forbindelse med knivstikkingen i Elverum i går kveld, litt før klokka 19. Politiet har sikret seg videoopptak fra området ved kjøpesenteret Amfi og ser at det var flere personer i nærheten..

NRK - 15 minutter siden

Ber Melby snu om fraværsgrensen

– Det er en krevende dobbeltkommunikasjon å si «Vær hjemme ved symptomer, men kom på skolen fordi det finnes en fraværsgrense på 10 prosent», sier rektor ved Kuben videregående skole i Oslo, Kjell Ove Hauge. Han får støtte fra Elevorganisasjonen. Det har vært et unntak fra fraværsgrensen i videregående skole under pandemien, men i oktober gjeninnføres den..

NRK - 45 minutter siden

Bombe mot Taliban-kolonne

Minst en person ble drept og sju såret i en eksplosjon som rammet en kolonne av Taliban-kjøretøy i Jalalabad øst i Afghanistan lørdag, skriver NTB. Øyenvitner sier en bombe i veikanten gikk av, og et sykehus i Nangarhar-provinsen skal ha fått inn de sårede. Blant dem var både Taliban-krigere og sivile.

NRK - 1 time siden

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - 1 time siden

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

NRK - 1 time siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 1 time siden

80 kinesiske asylsøkere i Norge

I løpet av de siste ukene har det kommet 80 kinesiske asylsøkere til det nasjonale mottakssenteret i Råde. De oppgir at de er uigurer, som ifølge menneskerettighetsgrupper forfølges i Kina. Asylsøkerne har reist til Norge fra Tyrkia, der de sier de ikke føler seg trygge..

NRK - 1 time siden

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt