NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:10

NRK - 08 maj 22 kl. 12:03

Investor Jens Ulltveit-Moe inn MDGs landsstyre

Investor Jens Ulltveit-Moe er valgt inn i MDGs landsstyre. Han var også innstilt av valgkomiteen. – Jeg skal gjøre mitt for at sentralstyret skal få morsomme, luftige og kritiske samtaler på klima, økonomi og det totale samfunnssystemet. Et valg av meg gir uro og moro i sentralstyret, sa Ulltveit-Moe i sin tale til landsmøtet. Den tidligere Høyre-mannen har vært medlem av MDG siden 2019.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jens Ulltveit-Moe, MDGs, Ulltveit-Moe, Høyre, MDG, Rune Askeland, Tommy Reinås

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Investor, Jens, Ulltveit-Moe, inn, MDGs, landsstyre
Klartale - 19 okt 22 kl. 14:58

PST tar over ansvaret for drone-sakene

– Vi er ikke i krig. Men vi er i et komplekst sikkerhetsbilde, sier Hedvig Moe. Hun er assisterende sjef i PST.

E24 - 04 apr 22 kl. 20:47

Investor Jens Ulltveit-Moe innstilt som nytt sentralstyremedlem i MDG

MDG la mandag kveld fram innstillingen til partiets nye sentralstyre. På lista står blant andre investor Jens Ulltveit-Moe..

NRK - 08 maj 22 kl. 12:36

Tapte kamp om plass i sentralstyret

MDGs landsmøte vraket utfordrerne og ga investor Jens Ulltveit-Moe plass i partiets sentralstyre. Det er klart etter kampvotering på landsmøtet søndag. Ulltveit-Moe ble utfordret av Tommy Reinås og Rune Askeland fra Stavanger.

Klartale - 26 maj 22 kl. 07:00

Derfor er det så mange masseskytinger i USA

Tirsdag døde minst 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i delstaten Texas i USA. Salvador Ramos er mistenkt for drapene.

Klartale - 21 jul 23 kl. 18:04

Ola Borten Moe slutter som statsråd

Politiker Ola Borten Moe innrømmer brudd på regjeringens regler. Han kjøpte aksjer i flere store, norske selskaper. Alle selskapene er knyttet til regjeringens politikk.

E24 - 23 mar 22 kl. 16:19

Ulltveit-Moe om Røkkes kjempegevinst: – Mitt tap

Kjell Inge Røkkes Aker Horizons får halvannen milliard i gevinst på Rec Silicon. – Det er vel unt, sier Jens Ulltveit-Moe, som måtte selge alle sine aksjer i solenergiselskapet..

NRK - 16 sep 22 kl. 12:03

Forfatter Nils Christian Moe-Repstad er død

Nils Christian Moe-Repstad er død, 50 år gammel, etter langvarig sykdom. Han regnes som en av Norges mest egenartede lyrikere, og krysset gjerne det personlige med historiske motiver og hendelser. Moe-Repstad har mottatt Doblougprisen for sitt forfatterskap, Sørlandets litteraturpris og vært nominert til Brageprisen og Kritikerprisen.

NRK - 28 aug 23 kl. 16:41

Borten Moes advokat mener klienten ikke har brutt verdipapirhandelloven

Økokrim er i gang med å etterforske Ola Borten Moes aksjekjøp i Kongsberg-gruppen. Advokaten hans mener at Borten Moe ikke har drevet med innsidehandel. – Det er vår klare vurdering at dette ikke er en innsidesak, sier advokat Fredrik Berg til E24.

E24 - 28 sep 22 kl. 09:42

Ulltveit-Moe om lakseskatt: – En gledens dag for det norske samfunnet

– Dette er en veldig legitim skatt, sier økonomiprofessor Karen Helene Ulltveit-Moe om regjeringens forslag til lakseskatt..

NRK - 11 nov 22 kl. 15:18

Lerøy-tillitsvalgte avviser at permitteringer er trusselspill

De varslede permitteringene i fiskeforedlingsbedriftene langs kysten er høyst reelle og den varslede grunnrenteskatten er dramatisk for selskapet. Det mener Bjarne Kristiansen, som er konserntillitsvalgt for landvirksomheten til Lerøy Seafood. I Dagsnytt fredag sa professor Karen Helene Ulltveit-Moe at hun mener at næringen overdriver effekten av den foreslåtte grunnrenteskatten på havbruk, og at de varslede permitteringene ved flere fiskeforedlingsanlegg langs kysten nærmest kunne oppleves som et trusselspill.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com