E24 > Økonomi

Sunday, 28 November, 04:03

E24 - 24 okt 21 kl. 06:00

Investeringene rustet for storm

Mange aksjer er blitt fryktelig dyre. Fallhøyden er stor. Men småsparere kan ta råvaregrep for å ruste seg for stormen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Investeringene, rustet, for, storm
NRK - 19 aug 21 kl. 11:06

Nedgang i kraftinvesteringene

De samlede investeringene i olje og gass, industri, bergverksdrift og kraftforsyning ligger an til å falle med nesten 3 prosent i år sammenlignet med i fjor. Det viser nye tall fra SSB. Den samlede nedgangen på 2,9 prosent drives særlig av et kraftig fall i investeringene i kraftforsyning på hele 15,3 prosent i tredje kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor.

E24 - 08 aug 21 kl. 16:00

Ny modell viser at lavere selskapsskatt øker investeringene

Ett prosentpoeng lavere selskapsskatt øker investeringene i næringslivet med 0,6 prosent, viser en ny modell fra Finansdepartementet..

NRK - 30 aug 21 kl. 01:55

«Ida» svekket til kategori 3-storm

Orkanen «Ida» har svekket seg til en kategori 3-storm med vind på rundt 125 km/t, melder det nasjonale stormsenteret i USA. Da «Ida» nådde land søndag ettermiddag var det en storm i kategori 4, som vedvarte i flere timer mens uværet beveget seg nordover i Louisiana, skriver CNN..

NRK - 30 aug 21 kl. 04:43

Stormen Ida ned i kategori 2-storm

Etter rund ni timer i kategori 4-storm er orkanen Ida nedjustert til en kategori 2-storm. Uværet traff Louisiana søndag kveld. Trær har blåst over ende, hustak har blåst bort, store vannmasser preger gatene.

NRK - 22 aug 21 kl. 15:32

Henri svekt til tropisk storm

Uvêret Henri blei nedgradert frå orkan til tropisk storm før det er venta å treffe land på USAs austkyst seinare søndag, opplyser amerikanske meteorologar. Millionar av menneske i New England og på Long Island i New York førebur seg på stormflo og andre overfløymingar, kraftig vind og straumbrot. Sjølv om uvêret er noko svekt, åtvarar meteorologane om kraftig nedbør og risikoen for auka vasstand medan Henri rasar over Atlanteren..

NRK - 30 aug 21 kl. 15:05

Ida nedgradert til tropisk storm

Ekstremværet Ida er nedgradert fra orkan til tropisk storm etter å ha feid over delstaten Louisiana og ført til enorme materielle skader. Det opplyser USAs nasjonale orkansenter mandag. Det er likevel varslet at det kan komme fra 240 til 460 millimeter regn i deler av Louisiana mandag..

NRK - 12 sep 21 kl. 19:16

Tropisk storm i Mexicogolfen

Den tropiske stormen Nicholas som bygger seg opp i Mexicogolfen søndag, truer kystområdene i Mexico, Texas og Louisiana med kraftig regn og flom. Meteorologene ved National Hurricane Center i Miami melder at tropiske stormvarsler er sendt ut for kysten av Texas og den nordøstlige kysten av Mexico. Nicholas ventes å bevege seg sakte oppover kysten og kan gi voldsomme regnmengder over flere dager.

VG - 22 sep 21 kl. 12:12

Store værkontraster: storm i nord – sommer i sør

Mens det blåser opp til storm i Nord-Norge, kryper gradestokken oppover lenger sør i landet..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 17:54

Debut for O`Brien da Storm ble knust på hjemmebane

Tromsø Storm gikk på sesongens første hjemmetap..

NRK - 06 jul 21 kl. 12:36

Høie vil utrede vaksineproduksjon

Helseminister Bent Høie (H) og regjeringen ønsker å se nærmere på mulighetene for produksjon eller delproduksjon av vaksiner i Norge. – Koronapandemien har vist oss at den globale etterspørselen etter vaksiner overgår produksjonskapasiteten. Vi ser nå på hvordan vi kan være bedre rustet for å møte en lignende situasjon i fremtiden, sier helseminister Bent Høie (H).

Fler nyheter fra E24

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover – Tesla faller videre

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å holde seg ved sin merd..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:36

Avinor søker fellingstillatelse av oter på Vigra

Flyplassen i Ålesund vil ha lov til å felle og flytte otere som kommer seg inn på flybanen..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:46

Reuters: Junta-krav forsinker Telenor-salg i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar ønsker delvis lokalt eierskap til virksomheten som Telenor skal selge i Myanmar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:25

Da Carina ville tjene mer, fulgte hun tre råd: − Det ble et betydelig lønnshopp

Carina Heimdal Waag fulgte en konkret fremgangsmåte for å få høyere lønn. Det ga uttelling: 35.000 kroner mer i årslønn, samt ekstra goder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt