VG > Utenriks

Tuesday, 07 December, 22:24

VG - 15 okt 21 kl. 01:49

Intern liste lekket: Disse navnene er bannlyst av Facebook

Facebook skal operere med en liste på over 4000 bannlyste navn. Brukere kan bli utestengt eller få innlegg slettet hvis de nevner noen av dem..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Intern, liste, lekket, Disse, navneneer , bannlystav , Facebook
E24 - 09 okt 21 kl. 08:13

Oljerørledning utenfor California kan ha lekket olje i ett år

Rørledningen som lekket store mengder olje utenfor Huntington Beach i California kan ha lekket i et år, ifølge etterforskere..

NRK - 05 jul 21 kl. 17:14

Orban på liste over «rovdyr»

Mandag publiserte organisasjonen Reportere uten grenser (RSF) en uoffisiell liste over såkalte «rovdyr», eller personer som slår hardt ned på pressen. Ungarns statsminister Viktor Orbán har som første europeiske leder havnet på listen, for å ha «systematisk undergravd medienes frihet». Det er fem år siden forrige gang RSF publiserte sin liste over verstinger..

NRK - 01 aug 21 kl. 02:56

Seks fra Utøya mot Stortings-plass

Til høsten blir minst seks Utøya-overlevende trolig innvalgt på Stortinget for Arbeiderpartiet, skriver VG. – Jeg synes det var vanskelig å fortsette i politikken, men jeg tror det var vanskeligere å la være, sier Torbjørn Vereide (32) fra Sogn og Fjordane. De andre fem er Eigil Knutsen (32) som står på tredjeplass på Ap-listen i Hordaland.

NRK - 15 sep 21 kl. 19:44

Harry og Meghan på Time-liste

Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan av Sussex frontar magasinet Times årlege liste over dei 100 personane med størst innverknad i verda Lista er ikkje rangert, men er ei liste over leiarar frå heile verda som jobbar for å bygge ei betre framtid, seier sjefredaktør Edward Feisenthal til Reuters. Det er 54 kvinner på lista. Blant dei andre på lista finn vi songarane Billie Eilish og Britney Spears.

VG - 09 sep 21 kl. 13:30

Intern NAV-alarm: Tillitsvalgte klager på knallhard målstyring

Tillitsvalgte i Nav varsler om at målstyring og intern rapportering fører til risiko for feilbeslutninger og mest fokus på sakene som er enklest å løse. Nav-ledelsen svarer at de ikke kjenner seg igjen i beskrivelsen..

NRK - 05 okt 21 kl. 05:11

Intern feil slo ut Facebook

En intern feil førte til at brukere verden over ikke kom seg inn på plattformer som Facebook, Instagram, Messenger og WhatsApp mandag kveld. – Vi har jobbet hardt for å gjenopprette tilgangen til våre apper og tjenester, og vi er glade for å kunne si at de nå er på vei til å fungere igjen, skrev Facebook på Twitter klokken 0.33 natt til tirsdag..

NRK - 30 jul 21 kl. 19:29

FHI om lekket skriv fra CDC

At noen vaksinerte får koronaviruset og også kan spre smitte videre, er et argument for vaksinasjon, ikke imot, mener Folkehelseinstituttet. De svarer på nyheten om at det amerikanske folkehelseinstituttet CDC skrev at vaksinerte kan være like smittsomme som uvaksinerte dersom de blir syke, i et lekket internt notat. – CDC henviser til at virusmengden i prøver tatt fra fullvaksinerte som er blitt syke med covid-19, inneholder omtrent like mye virus som virusprøver fra syke uvaksinerte.

NRK - 12 aug 21 kl. 08:01

Opp til 7000 liter diesel i sjøen

Kystverket har beregnet at mellom 500 og 7000 liter diesel har lekket ut i sjøen i Kirkenes som følge av brannen i en russisk fiskebåt. Det russiske rederiet Antey Group skal bistå for å ta opp det som har lekket ut..

E24 - 03 okt 21 kl. 21:10

Stor oljelekkasje i California – Over en halv million liter har lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County i California, opplyser myndighetene i Huntington Beach..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 21:29

Stor oljelekkasje i California – Over en halv million liter har lekket ut i havet

Minst 572.000 liter olje har lekket ut i havet utenfor Orange County i California..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Skuelystne stimlet til for å sanke drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 05:17

Fant levningene etter savnet tenåring nesten 40 år senere

17-årige Judith Chartier forsvant sporløst 5. juni 1982. Nå er levningene etter henne funnet..

VG - 03 nov 21 kl. 22:57

Taliban-topp drept: – Trapper opp konflikten og viser sårbarhet

Her sitter det som skal være Taliban-toppen i presidentens stol. Nå er han drept av IS. – Angrepet avdekker Talibans sårbarhet på et helt nytt nivå, mener norsk ekspert..

VG - 03 nov 21 kl. 15:06

Skjulte opptak fra Grana Padano-gård: – Tøft å se

Opptakene, som er omtalt i italienske medier, viser melkekyr som vasser i møkk, isolerte kalver og utmagrede dyr. De brukes til produksjon av en populær ost..

VG - 02 nov 21 kl. 18:33

Minister i rullestol fikk ikke delta på klimamøtet

Den israelske energiministeren fikk ikke adgang til klimatoppmøtet, da lokalet ikke var tilrettelagt for rullestolbrukere..

VG - 02 nov 21 kl. 10:09

Kabul: Eksplosjoner ved militærsykehus

Nyhetsbyrået Reuters melder at det ifølge øyenvitner er hørt to kraftige eksplosjoner i nærheten av det militære sykehuset Sardar Mohammad Daud Khan i Kabul..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt