NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:12

NRK - 05 dec 22 kl. 11:49

Innstilt som ny styreleder i FFB

Tidligere næringsminister og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, er etter det NRK kjenner til innstilt som styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB). Gabrielsen har sagt ja til å være «arbeidende styreleder» frem til våren, ifølge innstillingen fra valgkomiteen. I forrige uke trakk styreleder Lisbeth Andersen og resten av styret seg. Generalsekretær Natasha Pedersen er eneste styremedlem som er igjen. Valgkomiteen foreslår nå at Pedersen ikke lenger skal sitte i styret, etter det NRK kjenner til..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høyre, Gabrielsen, NRK, Foreningen, FFB, Lisbeth Andersen, Natasha Pedersen, Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innstiltsom ny , styrelederi , FFB
NRK - 19 jan 23 kl. 16:54

Natasha Pedersen: – Informert om oppsigelsen gjennom mediene

I en uttalelse til NTB via sin advokat sier Natasha Pedersen at hun ble informert om oppsigelsen i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) gjennom mediene. Pedersen mistet torsdag jobben som generalsekretær i FFB etter en rapport fra PwC om foreningens pengebruk. I en uttalelse advokat Anne-Marie Varen har sendt til NTB på vegne av Pedersen står det blant annet: «Når det gjelder mitt ansettelsesforhold i FFB har jeg per nå ikke mottatt oppsigelse fra styret.

NRK - 11 dec 22 kl. 20:32

Ble ny styreleder for FFB

Tidligere nærings og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, ble i kveld valgt til ny styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) i en ekstraordinær generalforsamling. Gabrielsen opplyser til NRK at han valgte å si ja til vervet fordi han mener pasientgruppa trenger et slikt tilbud som Andreas Hus innebærer. – Nå skal jeg bruke tiden til å sette meg inn i alle sider av saken og forhåpentligvis komme med noen justeringer gjennom våren som gjør at man kan lede Andreas Hus inn i et tryggere farvann.

NRK - 19 jan 23 kl. 15:07

Generalsekretær i FFB mister jobben

Grunnlegger og generalsekretær Natasha Pedersen i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) mister jobben. Det fortalte styreleder Ansgar Gabrielsen på en pressekonferanse i Kristiansand i ettermiddag. Årsaken er dagens rapport, der foreningen har fått beskjed om at de må betale staten tilbake flere millioner kroner som følge av feil pengebruk.

NRK - 05 dec 22 kl. 11:49

Har sagt ja til å være styreleder

Tidligere næringsminister og helseminister for Høyre, Ansgar Gabrielsen, er innstilt som styreleder i Foreningen for barnepalliasjon (FFB). – Som en overgangsfigur til et fremtidig styre er på plass, sier Gabrielsen til NRK. I forrige uke trakk styreleder Lisbeth Andersen og resten av styret seg.

NRK - 16 okt 22 kl. 16:51

Helsedirektoratet skal granske forenings pengebruk

Helsedirektoratet varsler at de skal føre tilsyn med pengebruken til Foreningen for barnepalliasjon (FFB). NRK skrev lørdag at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt designmøbler til deres egne private leilighet for nærmere én million kroner. De har også brukt mer enn 14 millioner kroner på reklame, PR-konsulenter, markedsføring og informasjonsarbeid.

NRK - 17 okt 22 kl. 19:34

– Vi har ingen ting å skjule

Foreningen for barnepalliasjon (FFB), sier at de ikke har noen ting å skjule når det gjelder pengebruk i forbindelse med Andreas hus, som er et nytt senter for alvorlig syke og døende barn. FFB har blitt satt i søkelyset for bruken av statlige midler knyttet til dette prosjektet. – Pengene har gått til formålet og til det vi har rapportert og redegjort for at de skal brukes til, sier grunnlegger av Andreas hus, Natasha Pedersen.

NRK - 18 okt 22 kl. 12:32

– Et fat til 9000 kroner er altfor mye

Foreningen for barnepalliasjon (FFB) redegjør i dag for pengebruken overfor Stortinget. Foreningen står bak et senter i Kristiansand for døende barn. Én del av NRKs avsløring har vært at FFB har kjøpt pyntefat til 9000 kroner til en leilighet som foreningen eier i Kristiansand sentrum.

NRK - 24 okt 22 kl. 21:34

Legger ned Andreas hus

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har vedtatt å legge ned prosjektet Andreas hus fra januar av. Det skriver generalsekretær Natasha Pedersen i en pressemelding. – Takk for all støtte og for at dere har trodd på oss og dette.

NRK - I førrgår: 14:54

Har signert sluttavtale med styret i FFB

Grunnlegger og generalsekretær i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) Natasha Pedersen har signert sluttavtale med styret i foreningen. I en pressemelding skriver hun at hun gjør dette med stor sorg. – Slik situasjonen har utviklet seg de siste ukene, har gjort at jeg ikke ser noen vei tilbake.

NRK - 02 dec 22 kl. 10:01

Grande blir ny styreleder for Oslo Museum

Tidligere Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er valgt til ny styreleder for Oslo Museum. Grande tiltrer som styreleder ved nyttår. – Vi er svært glade for at Grande har sagt ja til å lede styret etter Bernt Bull, sier Astri M.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 15 minutter siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 30 minutter siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 45 minutter siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com