NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:04

NRK - 13 sep 21 kl. 13:59

Innsatt funnet død i Mandal fengsel

Lørdag morgen ble en innsatt funnet død i Mandal fengsel. Politiet undersøker omstendighetene, skriver fvn.no. – Politiet vil gjennom undersøkelsessaken avklare omstendighetene rundt dødsfallet, herunder om det kan ha skjedd noe straffbart, sier Politiadvokat Svein Håland i Agder-politiet til avisen. Håland ønsker ikke å si noe om dødsårsaken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, Politiadvokat Svein Håland, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innsatt, funnet, dødi , Mandal, fengsel
NRK - 23 aug 21 kl. 11:19

Innsatt siktet for drapsforsøk

En innsatt er siktet for å ha forsøkt å drepe en annen innsatt i Oslo fengsel søndag. Det bekrefter politiadvokat Anne Alræk Solem i Oslo politidistrikt overfor NTB. Det var VG som først omtalte siktelsen.

VG - 23 aug 21 kl. 10:47

Opplysninger til VG: Innsatt siktet for drapsforsøk i Oslo fengsel

En innsatt i Oslo fengsel er siktet for drapsforsøk på en medfange i 30-årene..

VG - 23 aug 21 kl. 10:47

Innsatt siktet for drapsforsøk i Oslo fengsel

En innsatt i Oslo fengsel er siktet for drapsforsøk på en medfange i 30-årene..

NRK - 26 sep 21 kl. 18:35

Funnen død i Mandal fengsel

Ein drapsdømd 20-åring blei funnen død i Mandal fengsel 11. desember. Han sona ein dom på elleve års fengsel for eit dobbeltdrap i Kristiansand i 2016.

NRK - 30 jun 21 kl. 22:06

182 nye graver funnet i Canada

Ytterligere 182 umerkede graver er funnet ved en tidligere kostskole i Canada. Dette er det tredje store funnet siden slutten av mai. Det kommer etter at levningene av 215 barn ved en tidligere kostskole i provinsen British Columbia ble funnet i mai.

NRK - 23 maj 21 kl. 10:42

Person funnet død i vannet

En person ble søndag formiddag funnet drivende i Mandalselva, like ved Mandal sentrum. Kjønn og alder er ikke offentliggjort. – Vi jobber på stedet og er veldig tidlige i oppdraget.

NRK - 18 jul 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

NRK - 20 sep 21 kl. 00:30

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 28 maj 21 kl. 05:25

Frigir navn på avdøde i Mandal

Mannen som søndag morgen ble funnet død i Mandalselva er Terje Johan Martin Røyland, skriver Lindesnes avis. Navnet er frigitt i samråd med de pårørende. Politiet undersøker fremdeles omstendighetene rundt dødsfallet, ingenting tyder per nå på at avdøde er utsatt for noe straffbart sier etterforskningsleder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 15 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 30 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 1 time siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 1 time siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 1 time siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt