NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:25

NRK - 30 aug 21 kl. 14:29

Innovasjon Norge med batteristøtte

Styret i Innovasjon Norge har sagt ja til å gi Morrow Batteries 25 millioner kroner i tilskudd fra Miljøteknologiordningen. Det Arendal-baserte selskapet har som mål å produsere bærekraftige og kostnadseffektive elbilbatterier uten kobolt. Innovasjon Norge ser på batteriproduksjon som en vekstnæring i Norge, der markedet er internasjonalt og mulighetene for å skape nye eksportinntekter er stor. Innovasjon Norge har støttet alle de fire store aktørene som satser på batteriutvikling og -produksjon her til lands - Freyr, Beyonder, Corvus og Morrow..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innovasjon Norge, Morrow Batteries, Miljøteknologiordningen, Arendal, Norge, Morrow

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innovasjon, Norgemed , batteristøtte
NRK - 28 maj 21 kl. 17:39

Milliongebyr til Innovasjon Norge

Datatilsynet ilegger Innovasjon Norge et gebyr på 1 million kroner, etter at Innovasjon Norge utførte fire kredittvurderinger av en enkeltperson og hans enkeltpersonselskap. Det melder NTB. Slike opplysninger kan ikke kan hentes inn av andre med mindre det er saklig begrunnet.

Klartale - 02 maj 20 kl. 06:00

Gjør deg klar for fjord, foss og fjell

– Dette blir en spesiell sommer, sier Bente Bratland Holm til Klar Tale.Holm er direktør for reiseliv i selskapet Innovasjon Norge. Hun forteller om et reiseliv som har det svært tøft for tiden.

Aftenposten - 28 maj 21 kl. 17:28

Datatilsynet ilegger milliongebyr til Innovasjon Norge

Datatilsynet har ilagt Innovasjon Norge et gebyr på 1 million kroner etter at det ble gjort fire kredittvurderinger av….

E24 - 28 maj 21 kl. 17:28

Datatilsynet ilegger milliongebyr til Innovasjon Norge

Datatilsynet har ilagt Innovasjon Norge et gebyr på 1 million kroner etter at det ble gjort fire kredittvurderinger av en enkeltperson..

E24 - 25 jun 21 kl. 12:58

Kronikk: Under 30 år på å omstille oss fra vår fossilfyrte velstandsutvikling

Norge leder an på forskning, men vi har utfordringer på innovasjon og industrialisering. I revidert budsjett foreslås det at Siva legges innunder Innovasjon Norge, og med denne restruktureringen må vi styrke innovasjonsevnen og basere oss på overordnede samfunnsmål som reduksjon av klimagassutslipp, styrking av ikke-fossil handelsbalanse og utvikling av grønne arbeidsplasser..

E24 - 30 aug 21 kl. 12:35

Innovasjon Norge gir 25 millioner til Gjelstens batterisatsing

Milliontilskuddet kommer samtidig som en annen stor batterisatsing vurderer fabrikk i utlandet. Innovasjon Norge-sjefen vedgår at han er bekymret..

NRK - 08 aug 21 kl. 08:21

Voi henter 400 mill. til innovasjon

Det svenske elsparkesykkelselskapet Voi har hentet inn 400 millioner kroner til innovasjon og oppgradering av flåten. Dermed er selskapet verdsatt til 7,8 milliarder kroner, ifølge svenske Dagens Industri. Ifølge selskapet skal pengene brukes til videre investering i elsparkesykkelflåten og utvikling av parkering- og sikkerhetsløsninger, inkludert dataprogramvarer som skal forhindre kjøring på fortauene.

E24 - 10 okt 21 kl. 16:00

– Ledere bruker for lite tid på innovasjon

Den sveitsiske innovasjonseksperten Alex Osterwalder advarer om at det vi lærte om innovasjon under pandemien raskt kan gå tapt. Her er hans tre tips til ledere nå..

NRK - 27 maj 21 kl. 08:07

70 prosent vil dra på ferie i Norge

Koronabarometeret viser at hele 70 prosent av oss vil dra på sommerferie i Norge i år. . Det er det høyeste tallet noen gang, ifølge Innovasjon Norge.

NRK - 27 maj 21 kl. 08:28

Vil utvikle nye grønne løsninger

Bedrifter og forskningsinstitutter fra hele landet har søkt om støtte fra regjeringens Grønn plattform, og konkurrerer om 1 milliard kroner. – Vi må bruke krisen vi er i til å raskere omstille Norge til en grønn framtid. Jeg ønsker å legge til rette for at det skapes nye grønne arbeidsplasser som vi skal leve av fremover.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 45 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt