NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:47

NRK - 11 aug 21 kl. 22:05

Innfører vaksinekrav for lærere

Delstaten California innfører vaksinekrav for lærere. Det skriver The New York Times. California blir med det den første delstaten til å stille et slikt krav i USA. Lærere kan riktignok slippe unna ved å teste seg hver uke. Kravet kommer samtidig som mange private og offentlige aktører i USA har innført strengere smittvernstiltak, deribalnt krav om vaksinering for ansatte.
Les mer på NRK


Les mer om:
California, The New York Times, USA, Google, Microsoft

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innfører, vaksinekrav, for, lærere
NRK - 04 aug 21 kl. 04:36

Vaksinekrav på spisesteder i N.Y.

New York innfører vaksinekrav for restaurantgjester og folk på treningssentre. Storbyen blir den første i USA til å innføre et slikt krav. Kun vaksinerte newyorkere vil få muligheten til å spise innendørs på restaurant, dra på kulturarrangementer innendørs eller på treningssenter, kunngjorde ordfører Bill de Blasio tirsdag..

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 06:14

New York blir første by i USA med vaksinekrav på restauranter og treningssentre

New York innfører vaksinekrav for restaurantgjester og folk på treningssentre..

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 06:14

Biden innfører vaksinekrav som omfatter 100 millioner amerikanere

USAs president Joe Biden innfører nye vaksineregler som innebærer at rundt 100 millioner amerikanere kan få krav om….

NRK - 28 sep 21 kl. 21:56

Vaksinasjonsraten øker i New York

Tall offentliggjort etter innføring av et vaksinekrav for helsearbeidere i New York, viser at bare 8 prosent er uvaksinert. Guvernør Kathy Hochul har lagt fram tall som viser at vaksinasjonsraten øker blant delstatens 450.000 sykehusansatte og andre som jobber innen helsesektoren.

E24 - 29 jul 21 kl. 06:25

Google og Facebook innfører vaksinekrav for ansatte

Google venter til oktober med å åpne kontorene for sine ansatte. Samtidig innfører teknologigiganten krav om at alle ansatte må være vaksinert..

NRK - 05 aug 21 kl. 00:04

AP: USA vil ha vaksinekrav

Regjeringen i USA jobber med å innføre krav om at nesten alle utlendinger som vil reise til USA, må være vaksinert mot koronaviruset, melder nyhetsbyrået AP. Det vil trolig kun gis få unntak for vaksinekravet. Det er ikke bestemt når kravet vil innføres..

NRK - 31 maj 21 kl. 10:18

Universiteter innfører vaksinekrav

Over 400 universiteter i USA kommer til å kreve at ansatte og studenter er vaksinerte før de kommer tilbake på campus til høsten. Det viser en kartlegging gjort av The Chronicle of Higher Education..

NRK - 19 jul 21 kl. 20:56

Nattklubber innfører vaksinekrav

Briter som skal på nattklubb, må fra og med september kunne bevise at de er fullvaksinerte, sa statsminister Boris Johnson mandag. – Vi planlegger å gjøre fullvaksinering til en betingelse for å komme inn på nattklubber og andre arenaer der store folkemengder samles. Bevis på at du har testet negativt for koronaviruset vil ikke lenger være nok, sa statsminister Boris Johnson mandag..

NRK - 06 aug 21 kl. 00:52

California innfører vaksinekrav

Helsepersonell i delstaten må være fullt vaksinert mot korona innen 30. september. I følge en ny ordre fra Californias helsedepartement har ikke delstatens helsepersonell lenger noe valg.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 06:14

Ny, tøffere linje: Innfører vaksinekrav som omfatter 100 millioner amerikanere

Alt ligger til rette for et bikkjeslagsmål om Joe Bidens nye påbud om vaksiner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 30 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 15 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 30 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 45 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 45 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 2 timer siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt