VG > Utenriks

Wednesday, 29 June, 09:43

VG - 06 apr 22 kl. 16:43

Innfører sanksjoner mot Putins døtre

USA, G7 og EU innfører en rekke nye sanksjoner mot Russland, deriblant familiemedlemmer av president Vladimir Putin og utenriksminister Sergej Lavrov..
Les mer på VG


Les mer om:
USA, EU, Russland, Vladimir Putin, Sergej Lavrov, Putins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innfører, sanksjonermot , Putins, døtre
NRK - 19 apr 22 kl. 17:07

Canada innfører sanksjoner mot Putins døtre

Canada skal innføre sanksjoner mot 14 personer i det russisk regimet, inkludert Vladimir Putins to voksne døtre, ifølge en uttalelse fra utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Både USA og Storbritannia kunngjorde sanksjoner mot Putins døtre Katerina Vladimirovna Tikhonova og Maria Vladimirovna Vorontsova tidligere denne måneden, fordi de antas å skjule Putins verdier..

Aftenposten - 06 apr 22 kl. 16:38

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone..

NRK - 13 apr 22 kl. 21:24

Russland innfører sanksjoner

Russland opplyser onsdag at det innføres sanksjoner mot 398 medlemmer av USAs kongress. Sanksjonene kommer som gjengjeldelse for Washingtons straffetiltak overfor Russland, som følge av invasjonen av Ukraina. Russiske myndigheter sier at det kan komme ytterligere sanksjoner.

NRK - 25 mar 22 kl. 02:41

Australia innfører sanksjoner mot Hviterussland

Australia innfører sanksjoner mot Hviterusslands president Alexander Lukasjenko og hans familie for å støtte Russlands krig mot Ukraina. Det opplyser Australias utenriksdepartement i en uttalelse fredag, skriver CNN. De innfører også flere andre sanksjoner som de omtaler som agenter for desinformasjon, deriblant en seniorredaktør fra media Russland Today..

E24 - 06 apr 22 kl. 16:37

USA med flere nye sanksjoner, blant annet mot Putins barn

USA innfører sanksjoner mot Putins voksne barn og den russiske utenriksministerens kone..

NRK - 06 apr 22 kl. 16:29

USA innfører sanksjoner mot Putin og Lavrovs nærmeste

USA vil innføre sanksjoner mot president Vladimir Putin sine barn, og mot utenriksminister Sergej Lavrov sin kone og barn, skriver Reuters. De innfører og sanksjoner mot de russiske bankene Sberbank og Alfabank..

VG - 06 apr 22 kl. 16:43

USA innfører sanksjoner mot Putins døtre

USA innfører en rekke nye sanksjoner mot Russland, deriblant familiemedlemmer av president Vladimir Putin og utenriksminister Sergej Lavrov..

NRK - 05 apr 22 kl. 18:25

Wall Street Journal: EU planlegger sanksjoner mot Putins døtre

Den europeiske union har foreslått å sanksjonere president Vladimir Putins to døtre Jekaterina Tikhonova og Marija Putina, ifølge diplomater som er kjent med planen. Tidligere i dag sa EU kommisjonens president Ursula Von Der Leyen at EUs nye sanksjonspakke ville inkludere sanksjoner mot flere enkeltpersoner. Dette er et trekk som vil legge til den russiske lederens nærmeste familiemedlemmer på den voksende listen over enkeltpersoner som er sanksjonert som svar på Russlands invasjon av Ukraina, skriver avisen..

NRK - 09 maj 22 kl. 04:19

Storbritannia innfører ytterligere sanksjoner mot Russland og Hviterussland

Storbritannia innfører nye sanksjoner mot Russland og Hviterussland som følge av Russlands invasjon i Ukraina. Tollsatsene økes for grunnstoffene platina og palladium, og rammer handel for rundt 1,4 milliarder pund. Eksportforbudet vil rette seg mot Russlands fabrikk- og tungindustri, som vil koste rundt 250 millioner pund, ifølge regjeringen.

NRK - 23 feb 22 kl. 07:26

NUPI-forsker skeptisk til om sanksjoner har ønsket effekt

Pernille Rieker, seniorforsker ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) sier til NRK at hun er skeptisk til om sanksjoner fra Vesten kommer til å hindre videre russisk invasjon av Ukraina. – Vi har erfaring med at sanksjoner ikke har fungert veldig godt. Det har rammet enkeltpersoner, men ikke nødvendigvis endret russisk politikk.

Fler nyheter fra VG

VG - Igår: 03:47

Rundt 50 migranter funnet døde i vogntog i San Antonio

Rundt 50 migranter er døde etter å ha blitt funnet i et vogntog i San Antonio i Texas. 16 er fraktet til sykehus.

VG - Igår: 16:59

Dødstallet stiger etter angrep på kjøpesenter i Ukraina

OSLO/KYIV (VG) Ifølge ukrainske myndigheter ble 18 personer drept og over 40 er savnet etter et rakettangrep mot et kjøpesenter i Krementsjuk. Presidenten omtaler angrepet som terror..

VG - I førrgår: 06:37

Nupi-forsker: Vestens press mot Russland minner om krig

Vestens svar på Ukraina-krigen ligner på en krig mot Russland, mener Sverre Lodgaard ved Norsk utenrikspolitisk institutt (Nupi)..

VG - I førrgår: 06:27

Mandag 27. juni: Dette skjedde i natt

Lockouten fortsetter og flere kanselleringer kan ventes..

VG - I førrgår: 02:45

Amnesty anklager Litauen for å holde tilbake migranter

I en ny rapport anklager Amnesty Litauen for vilkårlig å holde tilbake migranter og torturere og trakassere dem..

VG - I førrgår: 01:54

Flere nødsituasjoner - Boeing 737 Max skal granskes igjen

Minst seks nødsituasjoner i luften og titalls startforbud. Det er fasiten for den ulykkesrammede flytypen Boeing 737 Max etter at amerikanske luftfartsmyndigheter FAA ga klarsignal til å fly igjen..

VG - I førrgår: 20:45

Nato-toppmøtet: Tyrkia får egen sesjon om terrorisme

Nato-generalsekretær Jens Stoltenberg og det spanske vertskapet har innvilget Tyrkia en egen bolk på Nato-toppmøtet, for å diskutere Tyrkias sikkerhetsutfordringer. Håpet er at det kan medvirke til å få Tyrkia til åpne Nato-døren for Sverige og Finland..

VG - 24 jun 22 kl. 11:57

Oberstløytnant: Russland «ett lite steg nærmere» seier i Luhansk

KYIV/OSLO (VG) Russland er nå et lite steg nærmere mot å si at de har tatt Luhansk fylke, sier oberstløytnant Palle Ydstebø om at ukrainske styrker trekkes ut av Sievjerodonetsk..

VG - 23 jun 22 kl. 20:52

Ukraina og Moldova er kandidatland: – Historisk øyeblikk

EUs toppledere har torsdag vært samlet i Brussel for å vurdere om de to landene skal tas opp som kandidatland, noe de nå har blitt. Ukrainas president jubler over nyheten..

VG - 23 jun 22 kl. 13:45

Nordmann pågrepet i Spania – mistenkt for terrortilknytning

En nordmann skal ha drevet IS-propaganda fra Spania, melder lokalt politi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com