NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 00:07

NRK - 14 sep 21 kl. 07:56

Innelåst på kino

En fortvilet person ringte i natt til politiet fordi han var innelåst på kinoen i Lørenskog. Politiet kontaktet hjelp som fikk låst ham ut, skriver Romerikes Blad. Det er uklart om mannen hadde vært på feil plass til feil tid da kinoen stengte for kvelden eller om hadde sovnet til en kjedelig film..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innelåst, kino
NRK - 22 jun 21 kl. 15:23

Det blir alkohol på kino i Bergen

Nordisk Film Kino Lagunen får alminnelig sjenkebevilling, som første kino i Bergen. Det skriver Bergens Tidende. Kinoen fikk for halvannet år siden avslag på søknaden om alkoholservering.

NRK - 18 jun 21 kl. 05:31

33 migranter innelåst i bil

I Texas i USA er 33 migranter funnet innelåst i en lastebil der de var nær ved å omkomme da grensepolitiet oppdaget dem. Lastebilen ble funnet for en uke siden sørøst for El Paso, meldr KVIA..

NRK - 29 maj 22 kl. 02:51

En person innelåst i et lokale i Kristiansand

Politiet har fått melding om at en person er innelåst i et lokale i Kristiansand sentrum natt til søndag. Politiet har kontaktet vaktselskap som bistår, melder politiet i Agder på Twitter..

Aftenposten - 31 maj 21 kl. 12:16

Endelig blir det filmfestival på kino. Her er våre tips til Oslo Pix.

Endelig blir det filmfestival også på kino..

Aftenposten - 16 jul 21 kl. 13:32

Nå skal «Verdens verste menneske» på kino i USA

Joachim Triers «Verdens verste menneske» skal vises på kino i Nord-Amerika..

NRK - 11 sep 21 kl. 14:16

Disney tilbake i kinosalene

Resten av Disneys filmer som har premiere i 2021 vil vist på kino før de blir gjort tilgjengelige for streaming. Det opplyste underholdningsgiganten på fredag. Gjennom pandemien har mange filmer blitt gjort tilgjengelige på nett samtidig som de hadde premiere i kinosaler.

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 08:00

I 1985 ble forfatter Bjørn Olav Jahr feilaktig tatt for en rampestrek på Stabekk kino. Det kan ha endret norsk krimhistorie.

I 1985 ble forfatter Bjørn Olav Jahr feilaktig tatt for en rampestrek på Stabekk kino..

NRK - 01 nov 21 kl. 14:14

Kino-rekorder i oktober

Ifølge bransjeorganisasjonen Film & Kino er det i dette årtusen bare oktober 2016 med 1.480.423 besøk som er høyere enn oktober 2021 med 1.

Klartale - 02 maj 22 kl. 15:30

Elizabeth Olsen tror hun kan være litt norsk

Hun har et av de mest vanlige norske etternavnene. Elizabeth Olsen er en amerikansk skuespiller. Hun har nok norsk slekt, men hvor norsk hun er, vet hun ikke.

NRK - 11 maj 22 kl. 08:40

Dramatisk nedgang i kinobesøket: Kampen om Narvik er en av årsakene

Billettsalget til norske kinoer har stupt siden filmen «Spider-Man: No Way Home» ga tidenes åpningshelg i slutten av januar. Ser man på perioden januar til april, har kinobesøket gått ned med 37 prosent siden 2018. Nedgangen er 22 prosent sammenlignet med 2019.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Store protester i Georgia

Titusener av georgiere demonstrerte fredag i Tbilisi mot landets statsminister fordi han ikke klarte å sikre at Georgia ble kandidatland til EU. Demonstrantene spilte EU-hymnen og viftet med EU-flagg og georgiske flagg utenfor nasjonalforsamlingen fredag kveld, der de krevde at statsministeren går av. (NTB).

NRK - 1 time siden

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år.

NRK - 2 timer siden

Ulykke mellom bil og motorsykkel – materielle skader

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – MC-fører kjøres til til legevakten med smerter i et ben. Ulykken skjedde i relativt lav hastighet, men en del matrielle skader likevel, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 2 timer siden

Enda en trafikkulykke i Oslo

Nødetatene er i Herslebs gate på Grønnland hvor en bil og en motorsykkel har vært involvert i en ulykke. – En del materielle skader, og ambulanse undersøker MC-fører, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom etter fall fra fjell i Lofoten

En mann i 20-årene med utenlands statsborgerskap er død etter å ha falt fra fjellet Reinebringen i Lofoten. Politiet har opprettet sak og ser på forholdet som en ulykke. Pårørende er varslet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com