NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:05

NRK - 14 sep 21 kl. 07:56

Innelåst på kino

En fortvilet person ringte i natt til politiet fordi han var innelåst på kinoen i Lørenskog. Politiet kontaktet hjelp som fikk låst ham ut, skriver Romerikes Blad. Det er uklart om mannen hadde vært på feil plass til feil tid da kinoen stengte for kvelden eller om hadde sovnet til en kjedelig film..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Innelåst, kino
NRK - 22 jun 21 kl. 15:23

Det blir alkohol på kino i Bergen

Nordisk Film Kino Lagunen får alminnelig sjenkebevilling, som første kino i Bergen. Det skriver Bergens Tidende. Kinoen fikk for halvannet år siden avslag på søknaden om alkoholservering.

NRK - 18 jun 21 kl. 05:31

33 migranter innelåst i bil

I Texas i USA er 33 migranter funnet innelåst i en lastebil der de var nær ved å omkomme da grensepolitiet oppdaget dem. Lastebilen ble funnet for en uke siden sørøst for El Paso, meldr KVIA..

Aftenposten - 31 maj 21 kl. 12:16

Endelig blir det filmfestival på kino. Her er våre tips til Oslo Pix.

Endelig blir det filmfestival også på kino..

Aftenposten - 16 jul 21 kl. 13:32

Nå skal «Verdens verste menneske» på kino i USA

Joachim Triers «Verdens verste menneske» skal vises på kino i Nord-Amerika..

NRK - 11 sep 21 kl. 14:16

Disney tilbake i kinosalene

Resten av Disneys filmer som har premiere i 2021 vil vist på kino før de blir gjort tilgjengelige for streaming. Det opplyste underholdningsgiganten på fredag. Gjennom pandemien har mange filmer blitt gjort tilgjengelige på nett samtidig som de hadde premiere i kinosaler.

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 08:00

I 1985 ble forfatter Bjørn Olav Jahr feilaktig tatt for en rampestrek på Stabekk kino. Det kan ha endret norsk krimhistorie.

I 1985 ble forfatter Bjørn Olav Jahr feilaktig tatt for en rampestrek på Stabekk kino..

NRK - 01 nov 21 kl. 14:14

Kino-rekorder i oktober

Ifølge bransjeorganisasjonen Film & Kino er det i dette årtusen bare oktober 2016 med 1.480.423 besøk som er høyere enn oktober 2021 med 1.

Aftenposten - 24 maj 21 kl. 12:42

Gjør deg klar for tidenes lillelørdag. Men kle deg godt.

Onsdag blir en merkedag i Oslos koronahistorie: Omsider kan vi trene, spise, drikke, svømme og gå på kino igjen..

Dagbladet - 25 maj 21 kl. 17:19

- En kalkulert risiko

Onsdag er dagen mange av Oslos 700 000 innbyggere har sett fram til siden november i fjor: Utepils, restaurantbesøk, kino, teater og trening - og dagen etter kommer jammen også sommervarmen. Men smitten vil stige, tror helsebyråden..

E24 - 28 maj 21 kl. 14:59

Grønne piler på Wall Street

Wall Street ligger an til å runde av uken med oppgang. Før åpningstid viste ferske tall at den amerikanske prisveksten var sterkere enn ventet i april. Kino-aksjen AMC Entertainment fortsetter å stige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt