Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:22

Dagbladet - 22 april 21 kl. 16:42

Ingen sydenvarme i sikte

Etter noen dager med knallvær i store deler av landet, blir det betydelig kaldere framover..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen sydenvarmei , sikte
Klartale - 03 feb. 21 kl. 11:03

Finnes det lyspunkter i sikte?

Måneder på måneder med strenge korona-regler preger oss alle. Vi lengter til kontorpult og trengsel. Statsminister, vi trenger et mål i sikte..

NRK - 31 jan. 21 kl. 19:53

Vaksinerte nesten 600.000 på en dag

Lørdag ble nesten 600.000 personer vaksinert mot koronavirus i Storbritannia. Nesten 9 millioner har nå mottatt første vaksinedose i landet, mens 490.

VG - 02 feb. 21 kl. 14:01

Problemene hoper seg opp for Solbakken

Mot Gibraltar kunne nok Erling Braut Haaland fikset det omtrent alene. Men det er trøbbel i sikte for Ståle Solbakken – 50 dager før hans første kamp som landslagssjef..

NRK - 17 feb. 21 kl. 13:12

Kjøpesentrene i Oslo holdes stengt

Oslo kommune har besluttet å holde kjøpesentrene stengt. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kunngjorde nyheten på en pressekonferanse onsdag. Johansen understreker at byrådet tar sikte på at kjøpesentrene kan gjenåpne i løpet av de neste ukene.

NRK - 22 feb. 21 kl. 16:58

Letter på koronatiltakene

Storbritannias statsminister Boris Johnson la i dag fram en plan for gjenåpning i Storbritannia. Blant annet skal skolene i England åpne igjen 8. mars.

NRK - 22 feb. 21 kl. 16:58

Letter på koronarestriksjonene

Storbritannias regjering vil åpne skolene i England fra 8. mars og tar sikte på å gjenåpne butikker med ikke-nødvendige varer fra 12. april, sier statsminister Boris Johnson.

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:20

Rødt nivå i videregående i Oslo

Det blir rødt nivå i vidergående skole og i voksenopplæring i Oslo fra mandag, slik flere rektorer har fått beskjed om. Ingen vgs-elever skal møte opp på skolene mandag eller tirsdag, men skal ha digital undervisning eller fri. Oslo tar også sikte på å innføre massetesting av elever med spyttprøver fra mandag 8.

NRK - 03 mars 21 kl. 22:58

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:57

Vil ha fortgang i forhandlinger

USAs utenriksminister Antony Blinken har sendt Afghanistans regjering en rekke forslag som tar sikte på å få fart på fredsforhandlingene med Taliban. En fredskonferanse i FN-regi er blant forslagene i et brev til Afghanistans president Ashraf Ghani..

NRK - 13 mars 21 kl. 03:48

Politisk uro i Bolivia

Bolivias tidligere president Jeanine Añez sier landets regjering ønsker å pågripe og sikte henne for terrorisme og oppvigleri. – Den politiske forfølgelsen har startet, sier hun. Det er også utstedt arrestordre på den tidligere justisministeren..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Nå er 252 alligatorer fjernet

252 alligatorer har nå blitt fjernet fra Disney World etter en tragisk ulykke der en toårig gutt ble tatt av en alligator i Disney World i Orlando i 2016..

Dagbladet - 4 timer siden

Derfor jubler Trump

Republikanerne i Huset har nå valgt Elise Stefanik inn i lederskapet, etter at de vraket Liz Cheney tidligere denne uka. Derfor er hun godt nytt for Donald Trump..

Dagbladet - 5 timer siden

«Verdens beste» covid-land stenger ned

Singapore, som har blitt regnet som et av de beste landene å oppholde seg under pandemien, føyer seg nå inn i rekken av asiatiske land med økende coronasmitte..

Dagbladet - 6 timer siden

- Riv, ruskende galt

Mens noen står i kø for å kjøpe bobler til 17. mai, venter andre på tur for å få mat på bordet..

Dagbladet - 7 timer siden

- Ser mørkt på veien videre

Angrepene fortsetter fra både israelsk og palestinsk side. Å få til en snarlig våpenhvile er viktig for begge parter, men vil ikke løse noen ting, sier Midtøsten-forsker..

Dagbladet - 7 timer siden

Feilene som førte til katastrofe

Coronapandemien omtales som det 21. århundres «Tsjernobyl-øyeblikk» av panelet bak en ny rapport. Steg for steg tar de for seg det som ble den perfekte oppskriften på corona-katastrofen..

Dagbladet - 8 timer siden

Her blir det perfekt bunadsvær

Få dager i året er folk mer opptatt av været enn på 17. mai. Blir det for varmt eller for vått for bunad?

Dagbladet - 8 timer siden

Statsministeren som hører. Ingenting

Ingen vet det egentlige omfanget av katastrofen i India. Men lik i elver og mangel på ved til å kremere de døde forteller en dramatisk historie, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 8 timer siden

Forhøyet blodtrykk mistenkt bivirkning

Til sammen 17 tilfeller av høyt blodtrykk er meldt som mistenkte bivirkninger etter mRNA-vaksinene, ifølge Legemiddelverket..

Dagbladet - 8 timer siden

- Tror sprengkraften var undervurdert

Tønsberg-ordføreren jubler over FHI-utkastet som anbefaler at færre kommuner skal miste vaksinedoser. Samtidig understreker hun at Tønsberg vil få store problemer om regjeringen går for den første anbefalingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt