NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:32

NRK - 23 jun 22 kl. 03:52

Ingen streik blant oljeserviceansatte

Flere timer på overtid ble det enighet i meklingen mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. Dermed blir ikke 650 oljeserviceansatte tatt ut i streik. Industri Energi meldte om enigheten rett etter klokka 3.30 natt til torsdag. –Vi er fornøyde med å komme i havn med et krevende oppgjør, sier forhandlingsleder Lill-Heidi Bakkerud.
Les mer på NRK


Les mer om:
Safe, Energi, Norsk, Lill-Heidi Bakkerud, Industri Energi, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen streik, blant, oljeserviceansatte
NRK - 22 jun 22 kl. 23:03

Fare for streik blant oljeserviceansatte

650 oljeserviceansatte går ut i streik dersom Safe og Industri Energi ikke blir enige med Norsk Olje og Gass om en ny tariffavtale innen midnatt. En eventuell konflikt vil kunne stanse en rekke bore- og brønnoperasjoner på norsk sokkel, men ikke umiddelbart ramme produksjonen av olje og gass. (NTB).

E24 - 22 jun 22 kl. 23:17

Ingen streik blant oljeserviceansatte

Flere timer på overtid ble det enighet i meklingen mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. Dermed blir ikke 650 oljeserviceansatte tatt ut i streik..

E24 - 22 jun 22 kl. 23:17

Meklingsfristen for oljeserviceansatte nærmer seg

650 oljeserviceansatte går ut i streik dersom Safe og Industri Energi ikke blir enige med Norsk Olje og Gass om en ny tariffavtale innen midnatt..

NRK - 23 jun 22 kl. 00:52

Mekling på overtid for oljeserviceansatte

Det pågår mekling på overtid mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. 650 oljeserviceansatte går ut i streik dersom det ikke blir enighet. Fristen gikk ut ved midnatt natt til torsdag, etter at meklingen har vart siden tirsdag morgen.

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

VG - 23 jun 22 kl. 06:26

Torsdag 23. juni: Dette har skjedd i natt

Etter flere timer på overtid, ble det enighet mellom partene og streik blant oljeserviceansatte unngått..

Klartale - 20 maj 22 kl. 08:59

Ansatte i helsevesenet og skoler truer med streik

Det er statsoppgjør, kommuneoppgjør og tariffoppgjør i Oslo kommune. Det gjelder mange offentlig ansatte. Barnehager, skoler, politi, helsevesen og mange flere.

NRK - 18 jun 22 kl. 05:04

Flyteknikere går ut i streik

NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) klarte ikke å bli enige i meklingen. Like før klokken 4 ble det klart at flyteknikerne går ut i streik. – Det ble dessverre meklingsbrudd, sier administrerende direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart til NTB.

NRK - 30 jun 22 kl. 23:39

Ingen streik i NRK

Det blir ingen streik i NRK. Det melder arbeidsgiverforeningen Spekter i en pressemelding. – Spekter og NRK er fornøyd med at vi med bistand fra riksmeklerens kontor har kommet til enighet med LO Stat i lønnsoppgjøret for NRK.

NRK - 04 jul 22 kl. 16:48

Går mot streik i oljebransjen

Frå midnatt vil truleg nøkkelpersonell ved fleire av Equinors plattformer bli tekne ut i streik. – Det vil nok med all sannsyn blir set i verk streik, fortel forbundsleiar Audun Ingvartsen i fagforeininga Lederne til NRK i dag. Streiken vil først ramme Equinors oljeplattformer på Oserberg Aust og Sør.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 1 time siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 1 time siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 2 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 3 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.

NRK - 4 timer siden

USA godkjente Sverige og Finlands Nato-søknader

USAs president Joe Biden har skrevet under på Sverige og Finlands Nato-søknader. Han kaller landenes innpass i Nato for et vendepunkt for alliansen. – Jeg tror det var og er et vendepunkt for alliansen og for mer sikkerhet og stabilitet, ikke bare for Europa og USA, men for hele verden, sa Biden før han skrev under på protokollen tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com