NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:35

NRK - 19 mars 21 kl. 13:13

Ingen penger til tredje rullebane

En tredje rullebane på Oslo Lufthavn på Gardermoen er ikke prioritert i Nasjonal transportplan. Det er satt av fem milliarder kroner til luftfart, men det går i hovedsak til ny flyplass i Mo i Rana, samt flytting av flyplassen i Bodø..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Lufthavn, Gardermoen, Nasjonal, Mo, Rana, Bodø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen penger, tiltredje , rullebane
Aftenposten - 20 april 21 kl. 20:00

Når de sløser penger, ser sjefene kun én løsning: Skaffe mer penger

Løsningen på å sløse bort penger? Skaffe mer penger. Slik ser de mektige sjefene verden..

NRK - 08 mars 21 kl. 15:28

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..

NRK - 11 mai 21 kl. 12:38

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

Dagbladet - 11 mai 21 kl. 13:38

Fly har sklidd av rullebane i Voss

Ulykken skjedde under landing. Ifølge politiet er det meldt om store skader på flyet..

NRK - 13 juni 21 kl. 16:07

Ingen penger til verdensarvsenter

Norges eldste stavkirke, Urnes stavkirke, fikk ikke penger av myndighetene til å etablere verdensarvsenter. Nå vil Fortidsminneforeningen leter etter penger andre steder, hos private bidragsytere, skriver Nationen. I ren frustrasjon over myndighetenes nedprioritering, har en privat giver allerede donert 100.

Dagbladet - 01 feb. 21 kl. 16:09

Vil ha forbud mot Saudi-penger

Christian Tybring-Gjedde krever forbud mot penger fra Saudi-Arabia og Iran, etter Dagbladets avsløringer av hvordan norske muslimske trossamfunn får penger fra autoritære stater - og av hittil ukjente pengestrømmer fra Midtøsten til privatpersoner i Norge..

NRK - 17 april 21 kl. 15:40

Samler inn penger til sykkelvei

Entusiaster samler inn penger så den nedlagte jernbanetraséen fra Larvik til Porsgrunn kan bli sykkelvei. Da trafikken ble flyttet i 2018, tilbød Bane Nor grunnen til kommunene, samt 10 millioner til sikring. Kostnaden kan være fem ganger så stor..

NRK - 06 juli 21 kl. 20:55

Mangler penger for koronaoffensiven

WHO har bedt verdenssamfunnet om penger til vaksiner, behandling og utstyr til bruk i kampen mot koronapandemien. Men det mangler 146 milliarder kroner. Verdens helseorganisasjon sier at bare halvparten av de midlene som trengs, er kommet inn, og det til tross for at gapet mellom rike og fattige lands evne til å bekjempe koronaen bare blir større..

VG - 30 jan. 21 kl. 09:37

Ap har ikke budsjettert med mer penger til FHI enn regjeringen

Arbeiderpartiet har kritisert regjeringens kutt til Folkehelseinstituttet, men selv har ikke partiet satt av mer penger til dem i sine budsjetter, skriver NTB..

NRK - 19 mars 21 kl. 12:42

Ikke penger til neste E18-etappe

Det er ikke satt av penger i NTP til å fortsette byggingen av E18 Vestkorridoren fra Ramstadsletta forbi Sandvika til Nesbru. Statens vegvesen jobber for mulig byggestart i 2026, men det er ikke investeringsmidler i første NTP-periode 2022-2027..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.

NRK - 45 minutter siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 1 time siden

Kontakt mellom Nord- og Sør-Korea

Leiarane i Nord-Korea og Sør-Korea er samde om å ta opp att den direkte kommunikasjonen og å forbetre banda mellom landa. Nord-Korea kutta alle kommunikasjonskanalar med Sør-Korea i juni i fjor og sprengde også eit kontor for samarbeid med Sør-Korea. Bakgrunnen var at sørkoreanske aktivistar sende løpesetlar med kritikk av den nordkoreanske leiinga over grensa med ballongar.

NRK - 1 time siden

14 sivile drepne i Niger

Væpna menn på motorsyklar drepne 14 menneske i eit åtak mot landsbyen Wiye ligg i distriktet Banibangou vest i Niger, nær grensa til Mali. Angrepet søndag var retta mot sivile, og ni av dei drepne arbeidde på ein åker, opplyser innanriksdepartementet i Niger. Åtak frå jihadistgrupper er ikkje uvanlege i regionen.

NRK - 1 time siden

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken.

NRK - 1 time siden

35 nye smittede i Oslo

Det er registrert 35 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 12 flere enn samme dag i forrige uke. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner og St.

NRK - 1 time siden

300 uten strøm i Agder

300 husstander i Agder er fortsatt uten strøm etter nattens uvær, ifølge Agder Energi som har hatt feilrettere ute i hele natt. Strømbruddet skyldes sraftig regn, lyn og torden over Sør-Norge. I løpet av de siste 12 timene er det registert over 20.

NRK - 3 timer siden

Over 20.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 24.000 lynnedslag de siste 12 timene, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 lynnedslag

Uværet over Sør-Norge har ført til over 10.000 lynnedlsag mandag, melder Meteorologisk institutt. Verst har det gått utover Rogaland, Agder og Østlandet.

NRK - 4 timer siden

Miller endte på 24. plass

OL-debutant Lotte Miller endte på en 24.-plass i triatlon for kvinner i OL i natt. Flora Duffy fra Bermuda vant.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt