NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:57

NRK - 28 mar 20 kl. 06:05

Ingen mistenkt etter bilbrann

Ingen er så langt pågrepet etter at det natt til lørdag brant i fem biler på Linderud i Oslo. – Ingen er pågrepet, og vi har ingen navngitte mistenkte på blokka. Hovedhypotesen er at brannen er påsatt, sier Vidar Pedersen i politiet til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Linderud, Oslo, Vidar Pedersen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen mistenkt, etter, bilbrann
Aftenposten - 30 mar 20 kl. 08:26

Fire pågrepet etter påsatt bilbrann på Hovseter i Oslo

Fire menn i 18-20-årsalderen er pågrepet, mistenkt for å stå bak en bilbrann og skadeverk på flere biler på Hovseter i Oslo natt til mandag..

Aftenposten - 26 maj 20 kl. 15:16

Person hardt skadet etter bilbrann i Bærum

En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt hardt skadet i en bilbrann på Fornebu i Bærum tirsdag ettermiddag..

P4 - 26 maj 20 kl. 15:23

Hardt skadd etter bilbrann

En person er hardt skadd etter en bilbrann i Bærum i ettermiddag. En bil har eksplodert, men det er ikke fare for flere eksplosjoner i området, opplyser politiet i Oslo til NTB. Brannvesenet har kontroll på situasjonen..

NRK - 21 apr 21 kl. 08:55

Mann arrestert etter bilbrann

Ein mann er arrestert etter ein bilbrann på Sem i Vestfold i natt. Det melder Tønsbergs Blad. Det er førebels uvisst om bilbrannen har noko å gjera med drapet på ein mann i Tønsberg i går kveld..

NRK - 21 apr 21 kl. 12:28

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 25 dec 19 kl. 20:09

Bilbrann på Helleland

Nødetatene er på vei til Sirdalsveien på Helleland i Eigersund kommune, etter melding om en bilbrann. Ingen skal være skadd i brannen, og det er ikke fare for spredning. Bilen står ikke til hinder for annen trafikk, melder politiet..

VG - 19 feb 20 kl. 03:39

Australia: Mann og tre barn døde etter bilbrann

Tre barn under ti år døde onsdag morgen lokal tid i en bilbrann i delstaten Queensland. En mann er også bekrefet død, mens en kvinne er kritisk skadet..

NRK - 26 maj 20 kl. 14:57

Person skadd i bilbrann

Politiet har fått meldinger om en person med brannskader etter en bilbrann i Bærum, ved Lomviveien. Det melder Oslo-politiet på twitter. Bilen brenner fortsatt, og smell på stedet kan tyde på at det også er propantanker der..

NRK - 26 okt 20 kl. 14:34

Bilbrann i Øygarden

Nødetatene er på vei til Kollsnes i Øygarden etter melding om bilbrann. Bilen skal stå noen meter fra et hus. – Det er spredningsfare.

P4 - 31 dec 19 kl. 06:52

Bilbrann i Oslo

Brannvesenet har nettopp slukket en bilbrann på Tonsenhagen i Oslo. Politiet mistenker at brannen var påsatt. Flere personer skal ha blitt sett løpende fra stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nye sprekker på La Palma

Ein ny sprekk der lava veltar ut, har tvunge ytterlegare 500 menneske til å evakuera etter vulkanutbrotet på øya La Palma på Kanariøyene. Utbrotet som starta søndag, har så langt ført til at minst 190 bygningar er øydelagde. 6000 menneske er evakuerte..

NRK - 10 minutter siden

Vil ta imot NATO-ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

NRK - 15 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 15 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 45 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 1 time siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt