NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:01

NRK - 22 apr 21 kl. 13:31

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de. – Samlet sett vurderer vi situasjonen til å være så alvorlig at vi foreløpig ikke gjør nye lettelser i tiltakene nå, sier byrådslederen i pressemeldingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslos, Johansen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen endringi , Oslo, denne, uka
NRK - 17 feb 21 kl. 01:21

WHO: Globale koronasmitten ned

Det ble registrert 2,7 millioner nye koronatilfeller forrige uke, en nedgang på 16 prosent fra uka i forveien, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Samtidig gikk antall dødsfall relatert til covid-19 ned 10 prosent, til 81.000.

NRK - 22 apr 21 kl. 13:31

Ingen lettelser i Oslo denne uka

Det blir ingen lettelser i koronatiltakene i Oslo denne uka, melder Aftenposten..

Dagbladet - 22 apr 21 kl. 13:40

Ingen Oslo-lettelser denne uka

Byrådet i Oslo har i dag bestemt at det ikke gjøres noen endringer i coronatiltakene denne uka..

E24 - 22 apr 21 kl. 13:36

Ingen lettelser i coronatiltakene i Oslo denne uka

Byrådet i Oslo har torsdag bestemt at det ikke gjøres noen endringer i koronatiltakene denne uka. En ny vurdering gjøres tirsdag..

NRK - 23 aug 21 kl. 10:00

Extinction Rebellion aksjonerer

Mandag formiddag starter ungdomsgruppa til Extinction Rebellion de første aksjonene som er varslet denne uka. Målet er å stanse oljeutvinningen i Norge. Aksjonistene skal danne en parade ved Monolitten i Vigelandsparken klokka 10 og skal etter planen gå gjennom ambassadestrøket, forbi Slottet og til Stortinget.

VG - 11 feb 21 kl. 13:14

65 østlandskommuner krever endring av vaksinestrategien

65 kommuner med 2,2 millioner innbyggere rundt Oslo har nå gått sammen i et opprop der de blant annet krever endring av vaksinasjonsstrategien..

NRK - 07 jun 21 kl. 15:08

Oslo vaksinerer 18-åringer

Oslo begynner med vaksinering av friske 18-åringer denne uka. Bydel Bjerke er aller først ut og begynner alt tirsdag, men også flere andre bydeler går i gang utover uka. Det betyr at bydelene er ferdig med alle de prioriterte gruppene og går over på alle under 45 som ikke er i risikogrupper..

Dagbladet - 04 apr 21 kl. 22:42

Varsler nye svar denne uka

Byrådsleder Raymond Johansen vil ikke juble helt ennå. Men han varsler nye svar om skoletiltakene denne uka..

NRK - 12 apr 21 kl. 12:11

Janssen-vaksine ankommer denne uka

Den første leveransen på 26.000 Janssen-vaksiner til Norge er framskyndet, og den ankommer denne uka, opplyser FHI til Dagbladet. Det er ikke avklart hvordan den skal innpasses i vaksineprogrammet og når dosene kan distribueres til kommunene..

NRK - 21 aug 21 kl. 19:20

Tre siktet for ran av postkontor

En 46 år gammel mann er varetektsfengslet av Oslo tingrett, mistenkt for å ha deltatt i det væpnede ranet på et postkontor på Helsfyr i Oslo før sommeren. 46-åringen ble fredag utlevert fra svenske myndigheter og er nå varetektsfengslet av Oslo tingrett, siktet for grovt ran, skriver Avisa Oslo. Mannen, som har tyrkisk opprinnelse, er bosatt i ved Stockholm.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 45 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt