NRK > Nyheter

Thursday, 28 March, 12:16

NRK - 10 okt 21 kl. 11:15

Ingen arresterte i Mortensrud-skyting

Det er ingen ny utvikling i samband med skytinga av ein 20 år gammal mann på Mortensrud, opplyser politiet i ei pressemelding. – Ingen er arresterte i saka. Det blir i dag gjennomført ytterlegare avhøyr og rundspørjing, skriv politiet. Seint torsdag blei mannen skoten ved Lofsrud skule. Han døydde fredag av skadane..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mortensrud, Lofsrud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen arrestertei , Mortensrud-skyting
NRK - 09 okt 21 kl. 11:04

– Flere titalls avhør i dag

– Det vil bli gjort flere titalls avhør i dag. Vi skal avhøre veldig mange vitner på politihuset, og det er bakgrunn for at vi ikke går ut med mer informasjon om åsted og selve hendelsen, sier Grete Lien Metlid, leder for Etterretning og etterforskning (FEE) i Oslo politidistrikt, til NRK. Politiet i Oslo sier det er fremdrift i etterforskningen, men fremdeles ingen pågrepet eller mistenkt etter at en mann ble skutt på Mortensrud torsdag kveld.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 07 mar 24 kl. 16:30

Mehl åpnet nytt politikontor på Mortensrud i Oslo

Politikontoret på Mortensrud er ett av 20 politikontorer som regjeringen skal åpne, ti av dem i år. – Uten den nye politistasjonen på Mortensrud, som har hatt store utfordringer med kriminalitet, ville Oslo-politiet snart stått helt uten fast tilstedeværelse sør for sentrum. Sånn kan vi ikke ha det, sier justisminister Emilie Enger Mehl (Sp).

NRK - 30 maj 22 kl. 08:23

Fortsatt ingen pågripelser etter skyting i Oslo

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at mannen som ble funnet skutt på Mortensrud i Oslo søndag, var et tilfeldig offer. Ingen er pågrepet i saken. Offeret, en mann i 20-årene, er alvorlig skadd.

VG - 30 maj 22 kl. 16:36

Skyting på Mortensrud kan være fanget på video

MORTENSRUD (VG) Overvåkningskameraer rett ved åstedet for skytingen på Mortensrud kan ha fanget gjerningsøyeblikket på video. Ingen av de involverte skal være derfra..

NRK - 03 jun 22 kl. 17:05

Mortensrud-siktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet etter skyting på Mortensrud sist søndag er varetektsfengslet i fire uker, skriver Avisa Oslo. Mannen er siktet for grov kroppsskade. Han meldte seg selv for politiet.

VG - 07 okt 21 kl. 22:46

Mann i 20-årene kritisk skadet på Mortensrud: Vitner hørte fem-seks skudd

MORTENSRUD (VG) En mann i 20-årene er kritisk skadet etter å ha blitt skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Ingen er så langt pågrepet etter skytingen..

VG - 07 okt 21 kl. 22:46

Mann i 20-årene kritisk skadet på Mortensrud: – Dette er svært kritisk

MORTENSRUD (VG) En mann i 20-årene er kritisk skadet etter å ha blitt skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Ingen er så langt pågrepet etter skytingen..

VG - 07 okt 21 kl. 22:46

Mann (20) skutt på Mortensrud: – Dette er svært kritisk

MORTENSRUD (VG) En mann i 20-årene er kritisk skadet etter å ha blitt skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Ingen er så langt pågrepet etter skytingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Farevarsel for snøfokk

Det er sendt ut farevarsel for snøfokk torsdag kveld og tidlig natt til fredag i deler av fjellstrøkene i Sør-Norge. Det er venta sterk østlig vind utsatte steder og perioder med snø. Snøgrensen ventes å ligge på omkring 800-1200 meter, høyest i sørlige områder..

NRK - 2 timer siden

Kina opphever sanksjoner mot australsk vin

Kina kunngjorde torsdag at de opphever høye tollmurer mot australsk vin. Kort etter sa Australia at de dropper saken mot Kina i Verdens handelsorganisasjon WTO. Tidligere denne måneden møttes landenes utenriksministre for å markere bedring i forholdet mellom de to landene etter flere års spenning.

NRK - 4 timer siden

Brann i campingvogn

Ingen skal ha kommet til skade i forbindelse med et mindre branntilløp i ei campingvogn i Salangen torsdag morgen. Det melder politiet på X. En person skal ha befunnet seg i vogna da brannen oppsto.

NRK - 3 timer siden

Putin truer med å skyte ned ukrainske F-16-fly

Russland vil skyte ned F-16-fly når Ukraina får dem, også om de tar av fra baser i andre land, sier Russlands president Vladimir Putin. I en tale til russiske flygere på en base i Tver onsdag understreket Putin at Russland ikke har noen planer om å angripe noe Nato-land, inkludert Polen, de baltiske landene og Tsjekkia. – Men hvis Vesten forsyner Ukraina med F-16-fly, vil de bli skutt ned, sa han og gjorde det klart at slike fly er legitime mål, også om de brukes fra flybaser i andre land.

NRK - 3 timer siden

Nye tall bekrefter resesjon i Storbritannia

Ferske tall fra Storbritannias Statistisk sentralbyrå (ONS) bekrefter at landet er inne i resesjon. Storbritannias bruttonasjonalprodukt (BNP) falt med 0.3 prosent i siste kvartal i 2023, skriver The Guardian.

NRK - 3 timer siden

Gruve med fangede gruvearbeidere nesten oversvømt

Gruven der 13 gruvearbeidere er fanget, i Amur-regionen i Russland, er nesten oversvømt, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters. Arbeiderne har vært fanget i gullgruven, som er en av Russlands største, siden det gikk et ras 19. mars.

NRK - 4 timer siden

Ukraina har skutt ned 26 russiske droner

Ukraina sier at de natt til torsdag skjøt ned 26 droner som ble avfyrt fra Russland. Det ukrainske militæret melder på Telegram at russerne skjøt både krysserraketter, S-300-raketter og 28 droner mot Ukraina i løpet av natten. – 26 angrepsdroner av Shahad-typen ble skutt ned i Odesa, Kharkiv, Dnipropetrovsk og Zaporizjzja, sier Mykola Olesjtsjuk som er sjef for flyvåpenet.

NRK - 4 timer siden

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 6 timer siden

Navalnyj-portretter malt nær sovjetisk krigsminnesmerke i Wien

To portretter av den avdøde russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er malt på en vegg bak et minnesmerke for sovjetiske soldater i Østerrikes hovedstad. Navalnyjs kamp mot korrupsjon i Russland og demonstrasjoner mot myndighetene i Kreml gjorde ham til en av president Vladimir Putin største fiender. Han døde i en straffeleir i den arktiske delen av Russland i februar.

NRK - 6 timer siden

Frankrike saksøker tenåring

Frankrike saksøker en tenåring etter falske anklager om at en rektor skal ha slått henne da de kranglet om bruken av islamsk hodeplagg. Det opplyser den franske statsministeren ifølge BBC. Rektoren skal ha insistert på at hun fjernet hodeplagget på skolens område, som fransk lov krever.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com