NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:52

NRK - 15 feb. 19 kl. 16:39

Indisk milliardgrep i klimakampen

Et klimaforslag til en verdi på omtrent 107 milliarder kroner skal hjelpe indiske kraftverk til å minske utslippene sine, og til å utvikle en infrastruktur for elektroniske kjøretøy. Det opplyser en statlig talsmann, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Indisk, milliardgrepi , klimakampen
Dagbladet - 18 feb. 19 kl. 18:50

Det finnes ikke noe mer gravalvorlig og humørløst enn norske klimatopper

Klimalederne skremmer folk bort fra klimakampen. Den norske miljøeliten opptrer på en måte som skader klimakampen..

P4 - 08 aug. 19 kl. 14:05

Frykter at folk skal gi opp klimakampen

SV-leder Audun Lysbakken frykter folk vil gi opp klimakampen etter stadig dystrere rapporter. I dag kom en ny FN-rapport som konkluderer med at det ikke holder å kutte i utslipp fra biler og industri for å løse klimakrisen. I dag sparket SV igang valgkampen med klima som den viktigste saken: I dag sparket SV igang valgkampen med klima som en av de viktigste sakene..

Dagbladet - 10 aug. 19 kl. 06:00

Nå er klimakampen total

Fred, frihandel og mindre økonomisk ulikhet er også en del av klimakampen. Hilsen FNs klimapanel..

P4 - 09 mars 20 kl. 05:16

Løfter fram store selskap i klimakampen

- Det må heies mer på innsatsen de store selskapene gjør i klimakampen. Det mener senterpartiets Marit Arnstad. Hun er lei av debatten om at oljenæringen må legges ned, og sier til Aftenposten at Norge ikke har råd til en debatt om hvilke klimateknologier som passer best, men heller må satse bredt.

Aftenposten - 09 mars 20 kl. 09:59

Sp mener Equinor er et lysende eksempel i klimakampen

– Vi må heie mer på de store selskapene og deres innsats i klimakampen, sier Marit Arnstad (Sp)..

NRK - 02 des. 20 kl. 17:09

Meiner verda sviktar i klimakampen

FNs generalsekretær Antonio Guterres meiner verda sviktar i klimakampen. To ferske FN-rapportar viser nye vêrrekordar og auka utvinning av fossilt brensel i år. Guterres utfordrar no verdsleiarane til å forplikte seg til å stanse utsleppa..

E24 - 18 april 21 kl. 20:00

Rema utfordrer Norgesgruppens milliardgrep om storhusholdning

Rema har bestemt seg for å ta opp konkurransen om å levere dagligvarer til restauranter, kantiner og catering..

Aftenposten - 18 april 21 kl. 20:00

Rema utfordrer Norgesgruppens milliardgrep om storhusholdning

Rema har bestemt seg for å ta opp konkurransen om å levere dagligvarer til restauranter, kantiner og catering..

NRK - 27 feb. 19 kl. 06:57

Indisk kampfly styrta i Kashmir

Eit indisk kampfly har styrta i Kashmir. Begge flygarane og ein sivil har mista livet, ifølgje lokalt politi. Samstundes seier det indiske forsvaret at tre pakistanske fly ulovleg kom inn i indisk luftrom, men at dei vart jaga bort, ifølgje Reuters..

NRK - 04 mai 21 kl. 17:17

Indisk mutasjon påvist ved UiB

Det er påvist ein indisk virusvariant i ein koronaprøve frå ein UiB-tilsett. Nærkontaktar blei varsla og sett i karantene før helga. I dag blei det bekrefta at det dreier seg om ein indisk mutasjon, melder universitetet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 45 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 1 time siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt