NRK > Nyheter

Sunday, 14 August, 10:50

NRK - 18 mar 22 kl. 18:26

India vil auke oljeimporten frå Russland

India vil auke importen av russisk olje, som landet får kjøpe for 20 prosent under marknadspris, ifølgje indiske medium. India avstod, saman med Kina og Dei sameinte arabiske emirata frå å stemme då FNs tryggingsråd førre månad stemde over ein resolusjon som fordømde Russlands invasjon av Ukraina. Russland nytta vetoretten og hindra at resolusjonen vart vedteken. USA har innført oljeboikott av Russland som følgje av krigen og prøver å få andre land med på det same. Det er uaktuelt for India, som ifølgje ein tenestemann no vil auke importen av russisk olje.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kina, Dei, FNs, Russlands, Ukraina, USA, Russland, India, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: India, vil, auke, oljeimporten, frå, Russland
NRK - 10 feb 22 kl. 10:58

Avinor: Stor auke i utanlandsreiser i januar

Nær 2 millionar nordmenn reiste til, frå eller via Avinors lufthamner i januar 2022. Det er ein auke på 123 prosent samanlikna med same månad året før. Oslo lufthamn opplever størst auke med totalt 430.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:58

India vil sende vaksiner til andre land igjen

Ingen land i verden lager like mange vaksiner som India. Derfor førte det til stor uro i mange land da India sluttet å sende vaksiner ut av landet. Det skjedde på samme tid som mange i India ble syke av korona.

NRK - 30 maj 22 kl. 23:58

Michel: EU enig om å stanse to tredeler av oljeimporten fra Russland

EU er blitt enig om et forbud mot russisk oljeeksport til EU som dekker to tredeler av oljeimporten fra Russland, sier EU-president Charles Michel, skriver NTB..

Aftenposten - 31 maj 22 kl. 00:17

Michel: EU enig om å kutte oljeimporten fra Russland

EU er blitt enig om et forbud mot russisk oljeeksport til EU som dekker over to tredeler av oljeimporten fra….

NRK - 30 maj 22 kl. 23:58

EU enig om å kutte i oljeimporten fra Russland

EU har blitt enige om et forbud mot russisk oljeeksport til EU. Forbudet dekker to tredeler av oljeimporten fra Russland, sier EU-president Charles Michel, ifølge NTB. – Dette tar bort en stor del av finansieringen av deres krigsmaskin, sier Michel på Twitter sent mandag kveld.

Aftenposten - 31 maj 22 kl. 00:17

EU enig om å kutte oljeimporten fra Russland

EU er blitt enig om et forbud mot russisk oljeeksport til EU som dekker over to tredeler av oljeimporten fra….

NRK - 13 okt 21 kl. 15:32

Klar til å auke gasseksporten

Russlands president Vladimir Putin seier at landet er klar til å auke eksporten av naturgass til Europa som er ramma av energikrise. – Viss dei ber oss auke leveransane meir, er vi klare. Vi aukar dei så mykje partnarane våre ber oss om, sa Putin på ein energikonferanse i Moskva måndag.

Klartale - 30 apr 22 kl. 06:00

Putin har flere venner enn det vi tror

Joe Biden mener Russland er alene. Mer enn noensinne. Skal vi tro eksperter er det feil.

NRK - 14 maj 22 kl. 16:13

India stanser hveteeksporten – får kritikk av G7-landene

India innfører eksportstopp på hvete for å stanse prisstigningen i sitt eget marked. Det er ikke populært hos G7- landene. – Dersom alle innfører eksportrestriksjoner eller stenger markedene sine, gjør det bare krisen mye verre, sier Tysklands landbruksminister Cem Ozdemir på en pressekonferanse i Stuttgart.

NRK - 09 mar 22 kl. 11:44

Fleire tok imot foreldrepengar i fjor

140.000 personar tok imot foreldrepengar i fjor. Det er ein auke på 2,6 prosent frå året før, viser nye Nav-tal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Storbritannia trur Russland vil styrka innsatsen sør i Ukraina

Den britiske forsvarsetterretninga trur Russland vil prioritera å setta inn fleire styrkar i sørlege Ukraina, skriv dei i sin siste etterretningsrapport. Dei russisk-støttande styrkane til separatistrørsla Folkerepublikken i Donetsk har haldt fram angrepa nord for Donetsk, aust i Ukraina. Det har vore spesielt tunge kampar rundt forstaden Pisky utanfor Donetsk, nære byen sin flyplassen.

NRK - 1 time siden

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 1 time siden

Langt færre står utenfor arbeidslivet

I løpet av 2021 ble det 31.000 færre som sto utenfor arbeidslivet. Det er den største nedgangen siden Nav begynte beregningene i 2017.

NRK - 2 timer siden

Rekordoverskot for oljegiganten Saudi Aramco

Det saudiarabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 2 timer siden

Oljeselskapet Saudi Aramco med rekordoverskot

Det saudi arabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 2 timer siden

Skogbrann i Nore og Uvdal

Brannvesenet rykket ut til en skogbrann på nordsiden av Fønnebøfjorden natt til søndag. Skogbrannhelikopter har jobba med slukking sidan det blei lyst, skriv Sør-Øst 110. Brannvesenet har delvis kontroll på brannen.

NRK - 2 timer siden

Mann arrestert etter bussangrep i Jerusalem

Israelsk politi har arrestert ein mistenkt etter skytinga på ein buss i Jerusalem, melder Reuters. Talet på skadde har auka til åtte. Angrepet skjedde i gamlebyen i Jerusalem natt til søndag..

NRK - 3 timer siden

Hasteutreder brems i krafteksporten

Olje- og energidepartementet har gitt energiregulatoren RME i oppdrag å vurdere hvilke tiltak som kan innføres for å bremse krafteksporten i situasjoner der forsyningssikkerheten i Norge trues, melder TV 2. I et brev datert 10. august ber Olje- og energidepartementet RME om å vurdere hvilket handlingsrom Norge har for å begrense kraftoverføringen til utlandet i tilfelle det skulle bli nødvendig for å sikre nasjonal forsyningssikkerhet for strøm.

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet etter meldinger om skyting

En mann er pågrepet og et skytevåpen beslaglagt etter meldinger om skyting på flyplassen i Australias hovedstad Canberra. Politiet ble varslet om skyting i terminalbygningen på Canberra internasjonale lufthavn ved 13.30-tiden søndag.

NRK - 3 timer siden

Rushdies bøker på salgstoppen igjen

Knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie har utløst fornyet interesse rundt bøkene hans, som nå inntar toppen på salgslistene. Ulike utgaver av Rushdies bok «Sataniske vers» fra 1988 – en bok som av iranske ledere er blitt anklaget for å være blasfemisk og som har utløst oppfordringer til å drepe ham – inntok lørdag de tre øverste plassene på Amazons «Movers & Shakers»-liste. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com