NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:50

NRK - 13 maj 24 kl. 22:28

India: Minst tolv omkom da reklameskilt falt ned

Minst tolv mennesker omkom og rundt 60 er skadet, etter at et reklameskilt kollapset i Mumbai i India mandag, skriver NTB. Ulykken skjedde ved en travel vei i forstaden Ghatkopar øst i den indiske finanshovedstaden, i kraftig regnvær og sterk vind mandag. Reklameskiltet var montert på en bensinstasjon. Det massive skiltet falt over hus og kjøretøy, opplyser lokale myndigheter. En større redningsaksjon ble igangsatt, med bruk av gravemaskin.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mumbai, India, NTB, Ghatkopar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IndiaMinst , tolv, omkomda , reklameskilt, falt, ned
NRK - 13 maj 24 kl. 22:28

India: Minst fire omkom da reklameskilt falt ned

Minst fire mennesker omkom og rundt 60, etter at et reklameskilt kollapset i Mumbai i India mandag, skriver NTB. Over 40 personer fryktes å være fastklemt under det massive skiltet, husene og kjøretøyene det falt over, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde ved en travel vei i den østlige forstaden Ghatkopar i kraftig regnvær og sterk vind..

Dagbladet - 13 maj 24 kl. 22:45

Tolv døde da reklameskilt kollapset

Minst tolv er drept og mer enn 60 mennesker er skadd etter at et gigantisk reklameskilt kollapset i India..

Klartale - 14 maj 24 kl. 09:15

Tolv døde da reklameskilt kollapset

Et reklameskilt falt ned i Mumbai. Årsaken var kraftig torden. Tolv mennesker døde.

Dagbladet - 13 maj 24 kl. 22:45

Fire døde da reklameskilt kollapset

Minst fire er drept og mer enn 60 mennesker er skadd etter at et gigantisk reklameskilt kollapset i India..

Dagbladet - 13 maj 24 kl. 22:45

Reklameskilt kollapset - minst 14 døde

Minst 14 mennesker mistet livet og flere enn 60 er skadd etter at et gigantisk reklameskilt kollapset i India..

VG - 13 maj 24 kl. 22:34

Minst fire omkom da reklameskilt kollapset i Mumbai

Et reklameskilt har falt ned i kraftig tordenvær i Mumbai. Minst fire mennesker er omkommet, og over 40 fryktes å være fanget i ruinene, ifølge indisk politi..

Klartale - 19 jan 24 kl. 06:00

Valgene du bør få med deg i 2024

Oi, tenkte mange i 2016. Donald Trump vant valget på president i USA. Han var kjent som forretningsmann.

NRK - 26 jan 24 kl. 21:13

India samarbeider med Canada etter sihkdrap

India samarbeider med Canada midt i spenningen rundt saken om en sikh-separatistleder som ble myrdet i British Columbia i juni i fjor. – India jobber tettere med oss ​for å løse dette, sa Jody Thomas fredag, nasjonal sikkerhetsrådgiver for statsminister Justin Trudeau. Diplomatiske forbindelser surnet etter at Trudeau i fjor sa at Canada «aktivt forfølger troverdige påstander» om at indiske regjeringsagenter potensielt var knyttet til drapet på Hardeep Singh Nijjar.

Klartale - 21 jun 24 kl. 15:30

Hetebølger fører til død i flere land

Rundt 2 millioner muslimer har reist til Mekka denne uken. Det er i Saudi-Arabia.Pilegrimsferden til Mekka er en av de største samlingene av folk i verden.

NRK - 25 maj 24 kl. 17:56

Medier: Minst 16 omkom i brann i fornøyelsespark vest i India

Minst 16 mennesker har mistet livet i en storbrann i en fornøyelsespark vest i India, ifølge det nyhetsbyrået Press Trust of India (PTI), skriver NTB. Brannen brøt ut lørdag i en fornøyelsespark i byen Rajkot i delstaten Gujarat, ifølge PTI. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 15 minutter siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 2 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 30 minutter siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 1 time siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 2 timer siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com