NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:37

NRK - 11 feb. 21 kl. 05:31

Ikke streik på Torp lufthavn

Det blir ikke streik ved Sandefjord lufthavn Torp. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart i natt ble enige om en ny midlertidig særavtale. Det sier forbundssekretær Tor Erik Granum i NTL til LO-magasinet FriFagbevegelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord, Torp, NTL, NHO Luftfart, Tor Erik Granum, LO, FriFagbevegelse

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, streik, Torp, lufthavn
NRK - 31 mars 21 kl. 08:18

Norwegian dropper Torp i sommer

Markedssjef på Torp, Tine Kleive-Mathisen, sier Norwegian har startet opp etter en vanskelig tid, men at det trolig er tilbake på Torp Sandefjord lufthavn i slutten av året eller neste år. Norwegian skulle ha flydd til tre steder fra Torp i sommer..

E24 - 11 feb. 21 kl. 06:33

Ingen streik på Torp lufthavn

Det blir ikke streik ved Torp Sandefjord lufthavn. Det er klart etter at NTL og NHO Luftfart natt til torsdag ble enige om en ny midlertidig særavtale..

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:24

Frp vil gi nødhjelp til Torp

Frp ber Stortinget om 45 millioner kroner i nødhjelp til Torp Sandefjord lufthavn. Flyplassen har fått 35 millioner kroner for å dekke utgifter de fire første månedene i år, men Frp vil med ekstrabevilgningen sikre driften av Torp ut juni i år..

NRK - 27 jan. 21 kl. 22:21

Krisemøte på Torp lufthavn

At Norge i praksis stenger grensene natt til fredag, gjør at Torp lufthavn i Sandefjord holder krisemøte torsdag. Regjeringens beslutning gjør at det omtrent ikke vil være utenlandsankomster på flyplassen de kommende ukene..

NRK - 01 juni 21 kl. 04:46

Sendt hjem fra karantenehotell

Fredag kom det flere passasjerer fra utlandet til Torp lufthavn Sandefjord enn det var kapasitet til på karantenehotellene. Dermed ble folk sendt rett hjem. Rundt en av tre av passasjerer som ankom Torp lufthavn fredag ble sendt hjem i stedet for å gjennomføre pålagt karantene på hotell.

E24 - 28 jan. 21 kl. 06:28

Krisemøte på Torp lufthavn etter strengere innreiseregler

At Norge i praksis stenger grensene natt til fredag, gjør at Torp lufthavn i Sandefjord holder krisemøte torsdag..

E24 - 09 feb. 21 kl. 11:40

Utenlandstrafikken på Torp falt med 90 prosent i januar

Kun 21.998 passasjerer reiste fra Sandefjord lufthavn Torp i januar, mot 142.419 samme måned i fjor.

NRK - 20 mai 21 kl. 13:00

LO- og YS Kommune varsler streik

LO Kommune varsler streik i kommuner over hele landet fra 27. mai, dersom det ikke blir enighet i meklingen lønnsoppgjøret i kommunesektoren. LO varsler plassfratredelse for over 4700 medlemmer i Fagforbundet, FO og Skolenes landsforbund.

NRK - 27 mai 21 kl. 14:10

1900 kommuneansatte ut i streik

Unio tar ut sine medlemmer i Oslo i streik fra og med fredag morgen. Over 600 medlemmer tas ut i streik. Fagforbundet tar også 1200 medlemmer ut i streik.

NRK - 28 mai 21 kl. 13:34

Varsler streik i sykehusene

Unio varsler samtidig at det kan bli streik også i sykehusene fra fredag 4. juni. 313 Unio-medlemmer, de fleste sykepleiere, er meldt ut i streik i første fase – Vi håper selvsagt å komme til enighet i meklingen, men er forberedt på å streike hvis det er det som skal til, opplyser leder for Unio Spekter, Lill Sverresdatter Larsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 15 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 45 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 1 time siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt