VG > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 10:45

VG - 07 mai 21 kl. 09:47

Ikke lenger smittenedgang i Oslo: – Litt bekymringsfullt

Etter en måned med synkende smittetrend, flater nå trenden ut både nasjonalt og i Oslo. I Bergen er det tegn på en oppgang, ifølge assisterende helsedirektør Espen Nakstad..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo, Bergen, Espen Nakstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, lenger, smittenedgangi , Oslo, Litt, bekymringsfullt
NRK - 17 mai 21 kl. 19:46

WHO: Smittenedgang andre uke på rad

Verdens helseorganisasjon (WHO) opplyser at det forrige uke var global smittenedgang for andre uke på rad. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus advarer mot å være for optimistisk til tross for gladnyheten. – Det er en forskjell som vokser fram.

VG - 07 mai 21 kl. 09:47

Ikke lenger smittenedgang i Oslo ifølge Nakstad: – Litt bekymringsfullt

Etter en måned med synkende smittetrend, flater nå trenden ut både nasjonalt og i Oslo, og i Bergen kan det være tegn på en oppgang, ifølge assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

NRK - 19 mars 21 kl. 07:35

Smittenedgang i Haugesund

I Haugesund har 26 nye personar blitt smitta det siste døgnet. Det er åtte færre enn i går, då det var 34 smitta..

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 06:31

Dette frykter Nakstad

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad har håp om en generell smittenedgang i Norge de kommende ukene, men frykter hva våren vil bringe med seg..

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 06:31

Dette frykter Nakstad

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad har håp om en generell smittenedgang i Norge de kommende ukene, men frykter hva våren vil bringe med seg..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:17

Smittenedgang i Porsgrunn

Det er registrert ni koronasmittede i Porsgrunn kommune det siste døgnet. Det er en markant nedgang fra forrige døgn, da det ble registrert 23 smittede. – Svært mange av våre innbyggere er i karantene eller ventekarantene.

NRK - 04 juni 21 kl. 09:50

Smittenedgang i India

I løpet av det siste døgnet er det registrert 130.000 nye tilfeller av covid-19 i India. Smittetallet er på vei ned i landet, som har lettet på tiltakene i flere delstater den siste tiden.

NRK - 19 mai 21 kl. 16:19

Oslo ikke lenger på smittetoppen

For første gang siden korona kom til Norge, er ikke Oslo lenger på smittetoppen, skriver Aftenposten. Nå er det Vestfold og Telemark. I Oslo var andelen positive prøver 2,5 prosent siste uke før 17.

NRK - 11 mai 21 kl. 15:13

Hamas-raketter skytes lenger nord

Raketter fra Gazastripen rammer nå mål lenger nord i Israel, ifølge den israelske hæren. Tirsdag ettermiddag gikk luftvernsirenene i kystbyen Ashdod, som ligger 4 mil sør for Tel Aviv. To raketter rammet Ashdod, ifølge politiet.

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Stillheten etterpå

GJERDRUM (VG) Selv om TV-kameraene er skrudd av og oppmerksomheten borte, er raskatastrofen fortsatt et åpent sår i den lille kommunen. Det er lettere å reparere ødelagte ting enn ødelagte sinn..

VG - 1 time siden

Hylles som helter etter Eriksens kollaps

Da Christian Eriksen falt livløs om på banen, tok lagkamerater og dommeren grep umiddelbart. Nå hylles de verden over..

VG - 8 timer siden

Travel natt for politiet

Feststøy, knivstikking, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten har vært hektisk for politiet rundt om i landet..

VG - 11 timer siden

Lukakus rørende hyllest til Eriksen: – Chris, jeg elsker deg

(Belgia-Russland 3–0) Romelu Lukaku bruket bare 10 minutter på å innfri EM-forventningene. Inter-spissen benyttet anledningen til å se sende en hjertevarm hilsen til sin danske lagkamerat, Christian Eriksen..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Hadde ikke barnebarna overtalt ham til å stumpe røyken, kunne det spøkt for operasjonen som hindret hovedpulsåren i å sprekke. 20 år etter Dizzie Tunes’ avskjed, nyter Yngvar Numme pensjonisttilværelsen i fulle drag. I et stort intervju med VG snakker han om sykdommen, kjærligheten og livet i Spania..

VG - 12 timer siden

Kutt! Kutt! Kutt!

Det behøves en oppvask i to leirer etter at TV-seere fikk se bilder som aldri burde vært vist..

VG - 13 timer siden

Rap-stjerne arrestert

Stjernerapperen havnet i håndgemeng med politiet etter sin egen releasefest for sin ferske plate «Hall Of Fame»..

VG - 15 timer siden

Fotballverden slår ring rundt Christian Eriksen etter kollaps: – Jeg er utrolig lettet

KØBENHAVN/OSLO (VG) Fotballspillere, klubber og fans fra hele verden er i sjokk etter at Christian Eriksen segnet om i EM-kampen mot Finland. Hilsener til den danske 29-åringen strømmer inn..

VG - 15 timer siden

Dansk fotballdirektør: – Spillerne har snakket med Christian Eriksen

KØBENHAVN/OSLO (VG) (Danmark - Finland 0–0, kampen pågår) Christian Eriksen (29) har snakket med sine lagkamerater fra sykesengen, sier direktøren i det danske fotballforbundet. Kampen ble gjenopptatt kl. 20.

VG - 15 timer siden

Danmarks fotballforbund: Kampen gjenopptas kl. 20.30

KØBENHAVN/OSLO (VG) (Danmark - Finland 0–0, kampen er avbrutt) Christian Eriksen (29) segnet plutselig om under EM-kampen mellom Danmark og Finland. Han fikk hjertekompresjon på banen - men er våken på sykehus. Det danske fotballforbundet melder at kampen starter igjen kl.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt