NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:41

NRK - 04 mai 21 kl. 14:52

Ikke kritikk om Barentshavet

Kontroll- og konstitusjonskomiteen retter ikke kritikk i saken om hva som skjedde da Barentshavet sørøst ble åpnet for oljeleting. Komiteen understreker at den hadde lite informasjon i saken, blant annet fordi få oljebyråkrater deltok i høringen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barentshavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, kritikkom , Barentshavet
VG - 15 feb. 21 kl. 13:29

Ola Borten Moe om Barentshavet: Stortinget fikk all relevant informasjon

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe (Sp) avviser at han holdt tilbake informasjon for Stortinget før Barentshavet sørøst ble åpnet for oljevirksomhet i 2013..

NRK - 19 april 21 kl. 15:46

Avskåret norsk fly ved Barentshavet

Et russisk jagerfly skal ha avskåret og eskortert patruljefly fra Norge og USA over Barentshavet. Det opplyser det russiske forsvarsdepartementet ifølge nyhetsbyrået RIA, melder Reuters..

NRK - 23 april 21 kl. 09:44

Bygger ut felt i Barentshavet

Equinor og partnere har bestemt seg for å bygge ut feltet Askeladd Vest i Barentshavet for 3,2 milliarder kroner. Aker Solutions i Egersund og Sandnessjøen skal bygge produksjonsanlegget på havbunnen, en kontrakt verdt 460 millioner kroner..

NRK - 13 april 21 kl. 12:39

Politimesteren får ikke kritikk

Politimesteren i Øst politidistrikt får ikke kritikk etter at politijuristene leverte et varsel med påstander om en uforsvarlig arbeidssituasjon. Det er advokatfirmaet Kluge som har gjennomført en uavhengig undersøkelse av varselet..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 20:00

Når kunstnere blir møtt med trusler, handler det ikke lenger om kritikk eller debatt

Når kunstnere blir møtt med trusler på grunn av sitt arbeid, handler det ikke lenger om kritikk eller debatt..

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:42

Reagerer på kritikk mot senator

Det republikanske delstatspartiet i Nord-Carolina beskyldes for dobbeltmoral etter å ha vedtatt offisiell kritikk av sin senator Richard Burr. Tillitsvalgte har ikke fått noen slik reaksjon etter rasistiske utspill eller for å ha løyet til politi..

VG - 11 mars 21 kl. 13:39

Sterk kritikk mot NRKs musikkprofil i Kringskastingsrådet

NRK mottok sterk kritikk i Kringkastingsrådet torsdag fra flere som mener at statskanalen ikke oppfyller sitt samfunnsoppdrag når det gjelder musikkprofilen..

NRK - 25 mars 21 kl. 20:39

Norges FN-ambassadør Israel-kritikk

FN-ambassadør Mona Juul retter krass kritikk mot Israels utvidelse av bosetninger og riving av palestinske boliger i Sikkerhetsrådet torsdag. Hun sa at Israel ikke etterlever FN-resolusjon fra 2016, som krever øyeblikkelig byggestans i bosetningene..

VG - 06 april 21 kl. 12:35

ALS-syke fortjener bedre!

Å få kritikk er jeg vel vant med. Men å få kritikk for å se, høre og stille opp for mennesker med en dødelig sykdom som ALS, syke og pårørende som har det helt forferdelig, den må jeg si at jeg ikke så komme!.

NRK - 06 april 21 kl. 20:01

Youtube Kids får hard kritikk

En underkomité i Kongressen i USA retter hard kritikk mot YouTube Kids, tilbudet som videodelingstjenesten gir til barn. Politikerne mener YouTube ikke gjør nok for å beskytte barn, og kaller tilbudet «en motstandsløs ødemark», melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Politiet løyser opp samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 15 minutter siden

Slagsmål i Mobergsvika på Os

Det er meldt om slagsmål i Mobergsvika på Os. Politiet dro til staden, men melder etter dei kom fram at det er roleg no..

NRK - 10 minutter siden

Mann knivstukken

Politiet skriv på Twitter at dei fekk melding om at ein mann i Jevnaker i 20-åra var knivstukken i ansiktet. Politiet skriv at dei har kontroll på den mistenkte, og at mannen som er skadd blir varetatt av helse..

NRK - 15 minutter siden

Sletter Sudans milliardgjeld

Frankrike har besluttet å slette en gjeld på nesten 5 milliarder dollar som Sudan skylder den franske stat. Målet er å hjelpe landet i overgangen til demokrati. – Vi støtter en fullstendig sletting av våre lån til Sudan, som beløper seg til nesten 5 milliarder dollar, sa Frankrikes president Emmanuel Macron på et internasjonalt toppmøte om Sudan mandag..

NRK - 30 minutter siden

Flere hendelser med fyll og bråk

I kveld har politiet rykket ut til flere hendelser som involverer ungdom. I Arendal måtte en beruset jente vekkes etter å ha sovnet i en annens bil. I Kristiansand har unge kastet egg på forbipasserende, skutt opp fyrverkeri og festet og forsøplet..

NRK - 30 minutter siden

Sparkesykkelulukke i Bergen

Ein person får behandling av ambulanse etter han vedkomande køyrde inn i ein parkert bil med ein sparesykkel. Personar verkar særs rusa, ifølge Vest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Kontor i Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira i Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 30 minutter siden

Kontor på Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira på Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 45 minutter siden

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Biden skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt