NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:31

NRK - 18 aug 21 kl. 10:41

Ikke kontroll på riviera-branner

Brannvesenet kjemper på tredje dagen for å få kontroll over Frankrikes verste skogbrann hittil denne sommeren, i nærheten av Saint-Tropez på rivieraen. Tusenvis av innbyggere og turister har flyktet fra skogbrannen, som har svidd av 50.000 mål siden den startet i naturreservatet Plaine des Maures mandag kveld. Brannen har ikke spredt seg i løpet av natt til onsdag, men det betyr ikke at den er under kontroll, sier talsperson Franck Graciano i brannvesenet i regionen Var. Rundt 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrikes, Saint-Tropez, Plaine, Maures, Franck Graciano, Var

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, kontroll, riviera-branner
NRK - 11 jul 21 kl. 10:41

Flere branner kontrollert i Hellas

Greske brannmenn har brakt dusinvis av skogbranner under kontroll til tross for sterk vind, sier myndighetene søndag til AFP. Flere branner herjet i Hellas lørdag. 500 mennesker ble blant annet evakuert fra en kystlandby.

NRK - 11 jul 21 kl. 10:41

Flere skogbranner i Hellas

Greske brannmenn har brakt dusinvis av skogbranner under kontroll til tross for sterk vind, sier myndighetene søndag til AFP. Flere branner herjet i Hellas lørdag. 500 mennesker ble blant annet evakuert fra en kystlandby.

NRK - 04 aug 21 kl. 07:58

Mistanke om tre påsatte branner

En mann er pågrepet, mistenkt for å ha stiftet branner på tre ulike steder i Namsos natt til onsdag. Ingen ble skadd i brannene. Brannvesenet rykket først ut til en brann i en enebolig i Namsos klokka 5.

NRK - 27 aug 21 kl. 22:24

Taliban klare til å ta over

En talsmann for Taliban sier gruppa har tatt kontroll over deler av flyplassen i Kabul. Han hevder at bare en liten del av flyplassen er under amerikansk kontroll. En annen talsmann for Taliban sier at de er klare til å ta full kontroll over flyplassen.

NRK - 17 maj 21 kl. 08:28

3 pågrepet etter Eskilstuna-branner

Politiet mistenker at 20 branner og et angrep på politihuset i Eskilstuna var et samordnet angrep. Tre personer i 20-årsalderen er pågrepet. De er tidligere straffet for blant annet narkotikalovbrudd.

NRK - 02 jul 21 kl. 14:01

Nord-Amerika herjes av branner

Mange branner raser i den vestlige delen av Canada og i California i USA. Det er ikke ventet kjøligere vær med det første. Temperaturen har flere steder steget til nesten 50 grader, og i Canada er det satt ny varmerekord.

NRK - 03 jul 21 kl. 18:01

228 branner i avfallsanlegg på 5 år

Hver åttende dag i snitt er det brann i et norsk avfallsanlegg. Tilsynsaksjoner hos anleggene avdekker at flere ikke har planer for å forebygge brann. I perioden 1.

NRK - 17 maj 21 kl. 00:33

20 branner i Eskilstuna søndag

I Eskilstuna i Sverige har nødetatene fått meldinger om 20 branner forskjellige steder søndag kveld. De fleste var bilbranner. En brennbar gjenstand ble også kastet mot politistasjonen.

VG - 04 jul 21 kl. 16:22

Branner skaper frykt i Rogaland: – Rystet og oppgitt

Politiet ser sammenheng mellom flere branner i Rogaland den siste tiden. Søndag startet det å brenne i et bedehus på Solheim i Kvernevik. Nå foregår en klappjakt etter gjerningspersoner..

VG - 04 jul 21 kl. 16:22

Branner skaper pyromanfrykt i Rogaland: – Rystet og oppgitt

Politiet ser sammenheng mellom flere branner i Rogaland den siste tiden. Søndag startet det å brenne i et bedehus på Solheim i Kvernevik. Nå foregår en klappjakt etter gjerningspersoner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 30 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt