Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 02:58

Dagbladet - 28 jul 21 kl. 21:17

Ikke funnet - stefaren drapsdømt

Dagbok ble sentralt bevis i retten..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, funnet, stefaren, drapsdømt
Aftenposten - 21 jul 21 kl. 14:27

Drapsdømte innsatte har sluppet begge gislene fri

En av de to fengselsbetjentene som ble tatt som gissel i Sverige, ble sluppet fri etter at de drapsdømte gisseltakerne….

NRK - 30 jun 21 kl. 22:06

182 nye graver funnet i Canada

Ytterligere 182 umerkede graver er funnet ved en tidligere kostskole i Canada. Dette er det tredje store funnet siden slutten av mai. Det kommer etter at levningene av 215 barn ved en tidligere kostskole i provinsen British Columbia ble funnet i mai.

NRK - 18 jul 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - Igår: 14:32

Død mann funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

Dagbladet - 18 apr 21 kl. 21:35

Klient drept foran Kjærviks øyne

11. september 1995 drepte en 25-åring den overgrepstiltalte stefaren til kona si i Oslo tinghus. Avdøde Tor Kjærvik forsvarte mannen som ble drept..

NRK - 19 apr 21 kl. 11:23

Dømt for voldtekt av stedatter

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og elleve måneder for å ha voldtatt stedatteren sin, som er i 20-årene. Stedatteren, som hadde midlertidig oppholdstillatelse, forklart at stefaren sa «dersom du vil bo i Norge, så er du helt stille» før voldtekten..

NRK - 21 jun 21 kl. 22:19

Sak om partnervold starter

Rettssaken mot en fransk kvinne som drepte sin tidligere ektemann som voldtok henne i flere år, startet denne uken. Gjennom flere år skal 40 år gamle Valerie Bacot ha blitt voldtatt og mishandlet av stefaren sin, som senere ble hennes ektemann. Hun har innrømmet at hun skjøt og drepte mannen i 2016, men hevder selv hun drepte mannen fordi han hadde mishandlet henne i en årrekke.

VG - 22 jun 21 kl. 10:57

Drepte stefaren hun ble voldtatt av og giftet seg med

Valérie Bacot (40) innrømmer å ha drept sin ektemann med et skudd i nakken. Han var dømt for å ha misbrukt henne fra hun var 12 – da han var hennes stefar..

NRK - 31 jul 21 kl. 16:33

Mann funnet død i leteaksjon i Alta

En mann er funnet død i forbindelse med en leteaksjon i Alta. Det er ikke kjent om det er en savnet tysk statsborger som er funnet. Politiet har ikke identifisert mannen ennå, men familien til mannen de har lett etter, er informert om funnet, skriver iFinnmark..

NRK - 30 apr 21 kl. 06:28

– Bare en midlertidig stopp

Drapsdømte Viggo Kristiansen kommer til å være ute av fengsel om en måneds tid, tror hans advokat Arvid Sjødin. I går bestemte Borgarting lagmannsrett at Kristiansen ikke skal løslates. Sjødin sier de anker til Høyesterett..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 5 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 5 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 6 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 6 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 6 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 8 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 8 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 12 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..

Dagbladet - 13 timer siden

Klipte av pasientens tå med kjøkkensaks

Tåa var i ferd med å falle av. Da tok sykepleieren grep..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt