NRK > Nyheter

Sunday, 17 October, 23:34

NRK - 01 sep 21 kl. 08:33

Ikke aktuelt å stenge Oslo

– Det er ingen tvil om at smittetallene er høyere enn vi fikk forespeilet fra helsemyndighetene da de satte skoler på grønt nivå, sier Raymond Johansen til NRK. Oslos byrådsleder venter råd fra FHI og Helsedirektoratet i løpet av dagen. Her etterspør han også råd for vaksinering av de mellom 12 og 15 år: – Det er også hast at vi får klare og tydelige råd om det som gjelder vaksinering av dem mellom 12 og 15 år. Vi er brukbart godt i gang med vaksinering av 16-17 åringene i en del bydeler. Eknkelte bydeler er allerede oppe i 40 prosent, så det går unna.
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, NRK, FHI, Helsedirektoratet, Oslo, Johansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, aktueltå , stenge, Oslo
NRK - 26 aug 21 kl. 08:49

Fortsatt aktuelt å stanse oppkjøp

Det er fortsatt aktuelt å stanse DNBs kjøp av Sbanken, skriver Konkurransetilsynet i en pressemelding. Siden midten av april har tilsynet vurdert å gripe inn fordi oppkjøpet kan svekke konkurransen i markedet for sparing i fond. Dette kan føre til høyere priser og være til skade for bankkunder som etterspør fondssparing.

NRK - 10 sep 21 kl. 13:32

Aktuelt med 3. dose for eldre

FHI jobber med å kartlegge hvem som kan trenge en tredje vaksinedose, og eldre kan få tredje stikk innen seks måneder. – Det kan bli aktuelt innen seks måneder. Det kan også bli aktuelt senere.

NRK - 16 jun 21 kl. 13:54

– Ikke aktuelt å sitte i nytt byråd

– Det er ikke aktuelt for meg å sitte i et nytt byråd, sier Lan Marie Berg til pressen..

NRK - 27 jun 21 kl. 19:04

Vurderer den videre gjenåpningen

Det er nå satt over 4 millioner vaksinedoser i Norge, opplyser Statsministerens kontor til TV 2. I overkant av 1,5 millioner av dem er andredoser. – Vaksinedekningen gjør at vi kan være sikre på at vi ikke vil få de største utbruddene, sier statsminister Erna Solberg til kanalen.

NRK - 07 aug 21 kl. 16:44

Åpner ikke flere grenseoverganger

Det vil ikke bli aktuelt å åpne flere grenseoverganger til Sverige nå, opplyser statssekretær Hilde Barstad (H) til Nationen. Årsaken er å hindre importsmitte. Hvilke grenser som holdes åpne, avgjøres av analyser av trafikkmønstre, avstander, forsyningssikkerhet og innspill fra flere sektorer, forklarer Barstad.

Aftenposten - 21 maj 21 kl. 11:48

Koronasertifikat kan bli klart i midten av juni - men ikke aktuelt for arbeidslivet

– Koronasertifikat innenlands vil i første omgang være aktuelt ved offentlige arrangementer, cruise og andre….

NRK - 29 sep 21 kl. 13:30

Fleirtalsregjering aktuelt seinare

Det kan bli aktuelt å gå inn i ei fleirtalsregjering med Senterpartiet og Arbeidarpartiet på eit seinare tidspunkt, seier SV-leiar Audun Lysbakken. Men då krev han at det blir forhandla med blanke ark, og ikkje på grunnlag av dei sonderingane dei no har trekt seg på..

Dagbladet - 30 sep 21 kl. 16:44

Politiet: Aktuelt å sjekke helseinfo

Politiet etterforsker drapssaken på Kolbotn bredt, og bekrefter at det er aktuelt å innhente helseopplysninger..

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 15:37

Må stenge hovedvannledning i Oslo for å lete etter lekkasje

Vann- og avløpsetaten i Oslo vil 23. juni stenge en av byens tre hovedvannledninger for å lete etter en lekkasje..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 45 minutter siden

Ny lavastrøm nærmer seg havet

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma viser ingen tegn til å ta slutt. Nå nærmer en ny lavastrøm seg havet med høy hastighet. Lavastrømmen var søndag kveld 200 meter unna kysten og kan føre til at det blir dannet en ny odde, opplyser regionens vulkaninstitutt..

NRK - 1 time siden

Minst fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - 1 time siden

Norge på topp i bruk av forsøksdyr

Omfattende forskning på laks og annen fisk tar Norge til Europa-toppen i bruk av forsøksdyr. 1,7 millioner laks ble brukt til forsøk i Norge i fjor. Statistikk fra Mattilsynet viser at laks er det desidert mest brukte dyret i dyreforsøk i Norge, skriver Magasinet Forskningsetikk.

NRK - 1 time siden

Ambassadør reist fra Hviterussland

Frankrikes ambassadør i Hviterussland har forlatt landet etter at myndighetene i Minsk krevde at han skulle reise innen mandag. En talsperson for ambassadøren har ikke sagt noe hva som er grunnen til at hviterussiske myndigheter krevde at Nicolas de Lacoste måtte forlate landet. Ifølge hviterussiske medier handler hjemreisen om at ambassadør Lacoste aldri møtte president Aleksandr Lukasjenko for å overlevere sine akkreditiver.

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

NRK - 2 timer siden

Ungarn: Utfordrer Orban

Den konservative økonomen Peter Marki-Zay blir opposisjonens statsministerkandidat, og skal utfordre Viktor Orbán i valget i Ungarn neste år. Det ble klart søndag kveld etter at motkandidaten, Klara Dobrev, erkjente nederlag i opposisjonens nominasjonsvalg. Neste år er det valg på ny nasjonalforsamling i Ungarn.

NRK - 3 timer siden

Forhandler grunnlov i Syria

Representanter fra den syriske regjeringen og opposisjonen i landet skal de neste dagene samarbeide om et utkast til en ny grunnlov, ifølge FNs Syria-utsending, Geir O. Pedersen. Forsøkene på å lage en ny grunnlov for det krigsherjede landet har pågått i to år, men de tidligere samtalene som overvåkes av FN, har ikke lyktes På en pressekonferanse søndag, sa Pedersen at hans samtaler med representanter for både regjeringen og opposisjonen søndag, var «seriøse og ærlige».

NRK - 3 timer siden

insekter forsvinner fra Maldivene

Turisme og urbanisering fører til et massivt tap av insekter på tropiske øyer, ifølge en studie utført på Maldivene. På øyene med stor urbanisering, dokumenterte forskere fra Bayreuth-universitetet i Tyskland i gjennomsnitt 48 prosent færre insektarter enn på ubebodde øyer. På turistøyene ble det dokumentert omtrent 66 prosent færre insektarter.

NRK - 4 timer siden

Høyeste strømpris på lang tid

Sør- og Øst-Norge får mandag morgen den dyreste spotprisen på strøm på lang tid. Den høyeste prisen blir mellom 08:00 og 09:00 i morgen, skriver Stavanger Aftenblad. Prisen blir på 2,533 kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt