NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:22

NRK - 15 apr 21 kl. 00:14

Ikke USA-krigsskip til Svartehavet

USA har avlyst marine-operasjonen i Svartehavet, melder det tyrkiske, statlige nyhetsbyrået Anadolu. To krigsskip skulle ifølge tyrkiske diplomater seilt til Svartehavet denne uken som et svar på russisk militæraktivitet langs grensa mot Ukraina..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Svartehavet, Anadolu, Ukraina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, USA-krigsskip, til, Svartehavet
NRK - 19 aug 21 kl. 16:05

Oppgraderer flåten i Svartehavet

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier landet vil gjennomføre en massiv oppgradering av skipsflåten i Svartehavet innen 2035, skriver NTB. – Vårt mål er å bygge en profesjonell, mektig flåte som er i stand til å stå imot enhver fiende, sier presidenten i et intervju med flere ukrainske mediehus torsdag. Den ukrainske lederen sier oppgraderingen inkluderer mindre krigsskip, hurtigbåter og ubåter..

NRK - 17 apr 21 kl. 12:14

Russiske krigsskip til Svartehavet

15 russiske krigsskip som er på vei til Krim-halvøya for en militærøvelse krysset lørdag Kertsjstredet, opplyser den russiske marinen. Ukraina beskyldte landet nylig for å utplassere tusenvis av militært personell ved Ukrainas grenser i nord og øst..

Aftenposten - 25 jun 21 kl. 16:46

Denne videoen skal vise hva som skjedde da russerne ville jage britisk krigsskip

Her er videoen som skal vise hva som faktisk skjedde da russere ville true bort et britisk krigsskip i Svartehavet..

NRK - 28 jun 21 kl. 11:35

Norge til øvelse i Svartehavet

USA og Ukraina innleder mandag en militærøvelse i Svartehavet som involverer over 30 land. Norge er blant deltakerlandene, ifølge den amerikanske marinen. Rundt 5.

Klartale - 28 jun 21 kl. 13:29

Stor militærøvelse i Svartehavet

USA og Ukraina leder stor militærøvelse i Svartehavet på mandag. Det provoserer Russland..

NRK - 23 apr 21 kl. 22:10

Vil stenga område i Svartehavet

Russland har planar om å stengja deler av Svartehavet frå laurdag. Stenginga er tenkt å vara ut oktober. Planen er møtt med kritikk frå EU, Ukraina og Nato.

E24 - 05 jun 21 kl. 12:06

Tyrkia melder om nytt gassfunn i Svartehavet

Et tyrkisk leteskip har oppdaget et gassfelt på 135 milliarder kubikkmeter i Svartehavet, opplyser president Recep Tayyip Erdogan..

NRK - 23 jun 21 kl. 12:58

Varselsskudd mot britisk fartøy

Den russiske forsvaret sier de har skutt varselskudd mot et britisk fartøy i Svartehavet. I følge nyhetsbyrået RIA mener det russiske forsvaret at det britiske fartøyet var tre kilometer inne i russisk farvann. Flere Nato-land skal i neste uke ha en felles øvelse med Ukraina i Svartehavet, i nærheten av Krim-halvøyen som Russland annekterte i 2014..

Aftenposten - 23 jun 21 kl. 13:18

Russiske styrker har skutt varselskudd mot britisk marinefartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske….

VG - 23 jun 21 kl. 13:20

Russisk varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske nyhetsbyråene Ria og Interfax, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 30 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - 3 timer siden

Militært treningsfly styrtet i hus

Tre boliger fikk skader da et militært treningsfly styrtet i en forstad til Dallas i Texas søndag. Flygerne skjøt seg ut og overlevde styrten. Flyet styrtet i Lake Worth, like vest for Fort Worth, opplyser politiet på en pressekonferanse.

NRK - 4 timer siden

Går mot siger for Putins parti

Førebelse resultat viser at president Vladimir Putin sitt parti, Foreinte Russland, har fått 38,6 prosent av røystene. Vallokala i Russland er no stengde etter det tre dagar lange valet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt