NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 13:20

NRK - 16 juni 21 kl. 00:33

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene. Regjeringen har inngått avtalen med Venstre, Dansk Folkeparti, SF, De Konservative og Liberal Alliance. Den danske regjeringens ambisjon er å bekjempe det som betegnes som parallellsamfunn.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmark, Venstre, Folkeparti, Konservative, Liberal Alliance, Kaare Dybvad Bek

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke-vestlige, danskerfår , nye, krav
Klartale - 07 juli 21 kl. 11:44

Tusenvis av dansker får se kamp

8.000 dansker får slippe inn på Wembley Stadium som ligger i London. Onsdag kveld møter danskene England til semifinale i europamesterskapet i fotball..

VG - 11 timer siden

Flere unge dansker blir boende hjemme

Stadig flere unge dansker, særlig menn, blir boende hjemme hos foreldrene. Trenden gjelder spesielt i København og områdene rundt, skriver Politiken..

NRK - 31 mai 21 kl. 12:47

Vil sende flere tropper mot vest

Russland vil sende om lag 20 nye militære enheter til sin vestlige grense. Det er et svar på handlinger fra forsvarsalliansen Nato, sier forsvarsminister Sergei Shoigu i dag. Beslutningen kan være et svar på både vestlige reaksjoner mot Hviterusslands arrestasjon av en journalist og Natos økte militær tilstedeværelse i Øst- og Nord-Europa.

E24 - 25 mars 21 kl. 10:24

Kinesisk kampanje mot vestlige selskaper

Statskontrollerte medier i Kina har startet en kampanje mot H & M, Nike, Adidas og flere andre selskaper etter at Kina ble rammet av vestlige sanksjoner..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 15:17

Serien utfordrer den vestlige sivilisasjonens offisielle historieskriving.

Svimlende ambisiøs og retorisk hardtslående. Serien utfordrer den vestlige sivilisasjonens offisielle historieskriving..

NRK - 05 juli 21 kl. 14:58

Ullensaker innfører tre nye tiltak

Fra tirsdag innfører Ullensaker tre nye, lokale koronatiltak, som følge av smitteutbruddene den siste uken. Kommunen gjeninnfører krav om munnbind innendørs på offentlige steder, og det blir krav om ventekarantene for husstandsmedlemmer. Det blir også skjenkestopp ved midnatt, og ikke tillatt å slippe inn nye gjester etter klokken 22.

NRK - I førrgår: 07:48

Tysk krigsskip i Sør-Kinahavet

For første gang på nesten 20 år har Tyskland sendt et krigsskip til Sør-Kinahavet, melder CNN. Ifølge tyske myndigheter vil skipet holde seg til vanlige handelsruter. Samtidig understreker de at skipets tilstedeværelse er et signal om at Tyskland ikke aksepterer Kinas territorielle krav.

NRK - 17 juni 21 kl. 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

NRK - 05 juni 21 kl. 05:00

93 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 93 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er like mange som dagen før, men 37 flere enn samme dag i forrige uke. De fleste smittetilfellene er registrert i de vestlige bydelene, og Frogner bydel topper med 15 tilfeller, fulgt av Vestre Aker med 12 og Nordre Aker med 11 nye tilfeller.

NRK - 06 juni 21 kl. 04:58

45 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 45 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 48 færre ennn dagen før, men ni flere enn samme dag i forrige uke Rundt halvparten av smittetilfellene er registrert i de fem vestlige bydelene, og Vestre Aker topper med 11 nye smittede personer det siste døgnet. Her ligger smittetrykket nå på 252 smittede per 100.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Legendarisk House-DJ død av korona

Musikkprodusenten Paul Johnson, kjent blant annet for houselåten «Get get down» fra 1999, er død. Det melder blant annet The Guardian. Johnson døde av koronaviruset etter lengre tid innlagt på sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Sverige og Finland blir oransje

ECDCs europeiske smittekart ble oppdatert torsdag. Hele Sverige og Finland blir oransje på det oppdaterte kartet. Smittekartet er med på å danne grunnlaget for beslutningene for innreisereglene i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Frankrike med 3. dose til sårbare

Frankrike skal fra september tilby en ekstra vaksinedose til eldre og andre som er spesielt sårbare, opplyser president Emmanuel Macron. – Ja, vi vil trolig trenge en tredje dose, ikke for alle med en gang, men i alle fall for de eldre og de mest sårbare, sier Macron. Macron har tidligere sagt at de har en plan for å gi en ny dose til de som fikk vaksine først tidlig i 2021, stort sett folk over 80 år og folk med alvorlige helseproblemer.

NRK - 1 time siden

Jakob Ingebrigtsen i semifinale

Jakob Ingebrigtsen skal i dag løpe semifinale på 1500 meter under OL i Tokyo. Ingebrigtsen springer i heat 2, og tidspunktet er klokka 13.10 i dag.

NRK - 1 time siden

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge iFinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 1 time siden

Over 200 millioner smittede

Over 200 millioner koronasmittede er registrert på verdensbasis siden starten av pandemien, melder Johns Hopkins-universitetet. Deltavarianten fører til ny smitteøkning. Den smitter raskere enn alle tidligere varianter av koronaviruset.

NRK - 1 time siden

82 nye smittede i Bergen

82 nye smittede er registrert i Bergen siste døgn. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse i dag klokken 14 for å varsle om nye tiltak. Smittetallene i Bergen har gått merkbart opp de to siste ukene, de fleste smittede er i aldersgruppen 20-29 år..

NRK - 1 time siden

– Har identifisert ulykkessjåfør

Politiet melder at de nå har identifisert en person de mener var fører av el-sparkesykkelen under ulykken på Torgallmenningen lørdag i Bergen. Dette har skjedd med bistand fra Voi. Vedkommende stakk av etter å ha kjørt på en 1-åring.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt