NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:43

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn. Retten mener det ikke fremstår som sannsynlig at kona har hatt et tilstrekkelig motiv for å inngi en falsk anmeldelse mot idrettsprofilen. Men retten mener heller ikke at det er grunnlag for å utelukke muligheten for at gjengjeldelse kan være potensielle motiver for falske anklager, står det i dommen.
Les mer på NRK


Les mer om:
VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrettsprofil, frikjent, for, vold
NRK - 29 mars 21 kl. 11:38

Idrettsprofil dømt for vold

En mannlig tidligere idrettsprofil er i Sunnhordland tingrett dømt til fengsel i 30 dager for vold mot en mann og en kvinne på Stord i 2019. Mannen er også dømt for innbrudd og ulovlig besittelse av narkotika..

NRK - 12 jan. 21 kl. 20:00

Idrettsprofil tiltalt for vold

En idrettsprofil fra Vestlandet er tiltalt for to voldsepisoder og oppbevaring av narkotika. Han er fra før tiltalt for grovt bedrageri. – Min klient mener at han kan føre beviser for sin versjon av saken, sier forsvarer Linda Ellefsen Eide til TV 2..

VG - 01 feb. 21 kl. 18:07

Idrettsprofil tiltalt for vold og voldtekt: Signerte kontrakt mot vold

Syv år før idrettsprofilen ble tiltalt for vold og voldtekt mot sin daværende kone, signerte de to en kontrakt der vold og utroskap ville ramme ham hardt..

VG - 08 mars 21 kl. 16:23

Idrettsprofil frikjent: Derfor ble han trodd

Idrettsprofilen fra Østlandet ble anklaget for vold mot eks-kona i 15 år og minst ti voldtekter. Nå er han blankt frifunnet..

VG - 03 feb. 21 kl. 15:03

Idrettsprofil tiltalt for vold og voldtekt: – Jeg er rystet og sjokkert

Idrettsprofilen som er tiltalt for vold og voldtekter mot sin tidligere kone, avviser alle anklager og tegner et helt annet bilde av ekteskapet deres..

VG - 08 mars 21 kl. 11:33

Idrettsprofil frifunnet for vold og voldtekt

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone er frifunnet for alle anklagene..

NRK - 08 mars 21 kl. 11:58

Frifunnet for vold og overgrep

En idrettsprofil som i Oslo tingrett sto tiltalt for voldtekter og vold mot sin eks-kone over mange år er frifunnet for alle anklager, melder VG. Mannens advokat bekrefter frifinnelsen, men vil ikke kommentere noe mer. Rettssaken gikk i begynnelsen av februar..

VG - 08 mars 21 kl. 11:33

Idrettsprofil frifunnet for vold og voldtekt: - Han er lettet over avgjørelsen

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone er frifunnet for alle anklagene..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 16:01

Tidligere idrettsprofil dømt til fengsel for vold og narkotika

En tidligere profilert idrettsutøver er dømt til ubetinget fengsel i 30 dager for vold mot to personer og oppbevaring av….

VG - 26 mars 21 kl. 16:01

Tidligere idrettsprofil dømt til fengsel for vold og narkotika

En tidligere profilert idrettsutøver er dømt til ubetinget fengsel i 30 dager for vold mot to personer og oppbevaring av narkotiske tabletter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på en adresse i Fredrikstad. Politiet ble varslet om dødsfallet av helsepersonell 09.50 torsdag formiddag.

NRK - 45 minutter siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 30 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 30 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt