NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 20:22

NRK - 12 jan. 21 kl. 20:00

Idrettsmann tiltalt for vold

En idrettsprofil fra Vestlandet er tiltalt for to voldsepisoder og oppbevaring av narkotika. Han er fra før tiltalt for grovt bedrageri. – Min klient mener at han kan føre beviser for sin versjon av saken, sier forsvarer Linda Ellefsen Eide til TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestlandet, Linda Ellefsen Eide, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Idrettsmann, tiltalt, for, vold
VG - 01 feb. 21 kl. 18:07

Idrettsprofil tiltalt for vold og voldtekt: Signerte kontrakt mot vold

Syv år før idrettsprofilen ble tiltalt for vold og voldtekt mot sin daværende kone, signerte de to en kontrakt der vold og utroskap ville ramme ham hardt..

NRK - 05 mai 21 kl. 15:31

Vanligere med vold mot politiet

Siden 2004 er antall anmeldelser for vold mot politiet nær tredoblet. I fjor kom det inn 1650 anmeldelser fra politifolk som var ofre for vold, melder Politiforum. To av tre politiansatte sier de har blitt utsatt for vold fordi de jobber i politiet..

VG - 03 feb. 21 kl. 15:03

Idrettsprofil tiltalt for vold og voldtekt: – Jeg er rystet og sjokkert

Idrettsprofilen som er tiltalt for vold og voldtekter mot sin tidligere kone, avviser alle anklager og tegner et helt annet bilde av ekteskapet deres..

NRK - 12 jan. 21 kl. 20:00

Idrettsprofil tiltalt for vold

En idrettsprofil fra Vestlandet er tiltalt for to voldsepisoder og oppbevaring av narkotika. Han er fra før tiltalt for grovt bedrageri. – Min klient mener at han kan føre beviser for sin versjon av saken, sier forsvarer Linda Ellefsen Eide til TV 2..

VG - 08 mars 21 kl. 11:33

Idrettsprofil frifunnet for vold og voldtekt

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone er frifunnet for alle anklagene..

NRK - 08 mars 21 kl. 11:58

Frifunnet for vold og overgrep

En idrettsprofil som i Oslo tingrett sto tiltalt for voldtekter og vold mot sin eks-kone over mange år er frifunnet for alle anklager, melder VG. Mannens advokat bekrefter frifinnelsen, men vil ikke kommentere noe mer. Rettssaken gikk i begynnelsen av februar..

VG - 08 mars 21 kl. 11:33

Idrettsprofil frifunnet for vold og voldtekt: - Han er lettet over avgjørelsen

Idrettsprofilen fra Østlandet som var tiltalt for vold og voldtekter mot sin eks-kone er frifunnet for alle anklagene..

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:39

Tiltalt for drap på moren sin

Kvinnen som ble drept på Byåsen i september i fjor, døde som følge av store skader på hjertet etter vold. Sønnen ble i dag tiltalt for drapet på moren. Han mener drapet skjedde i nødverge fordi moren angrep han.

NRK - 11 feb. 21 kl. 14:16

«Haglemann» tiltalt

Mannen som ble skutt i beinet av politiet i Agder etter en intens jakt i juli i fjor, er nå tiltalt for grov vold, trusler og bortføring. Det skriver Vennesla Tidende. Mannen hadde bortført ekskjæresten, og truet politiet med hagle, ifølge tiltalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Reagerer på vaksinefordelingen

Tidligere ordfører Torhild Brandsdal reagerer på at Vennesla ligger an til å få færre vaksinedoser enn antatt. – At Vennesla kommune må avgi vaksiner samtidig som man har ett av landets største smittetrykk, er for meg komplett uforståelig, skriver hun på Facebook..

NRK - 15 minutter siden

Må teste seg etter restaurantbesøk

Det er påvist koronasmitte på restauranten Zen i Strømgaten i Bergen. Alle som har spist eller hentet mat i tiden 3. mai til 8.

NRK - 15 minutter siden

Jødiske ekstremister i sammenstøt

Det har vært sammenstøt mellom politi og jødiske ekstremister i Israel onsdag. I Bat Yam nær Tel Aviv gikk ekstremister løs på arabiske forretninger. Ifølge Times of Israel gikk jødiske ungdomsgjenger som gikk løs på arabiske forretninger i Bat Yam.

NRK - 15 minutter siden

Ingen enighet  i Sikkerhetsrådet

Heller ikke onsdag ble FNs sikkerhetsråd enige om en uttalelse om Israel og Palestina, melder NTB. Norge og europeiske land uttrykker stor bekymring for situasjonen. Ifølge diplomater var det USA som blokkerte en enighet i onsdagens krisemøte i Sikkerhetsrådet.

NRK - 30 minutter siden

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27.

NRK - 45 minutter siden

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..

NRK - 45 minutter siden

Blinken i Netanyahu-samtale

USAs utenriksminister Antony Blinken har bedt partene i i Israel og Gaza om å de-eskalere konflikten. Det var et av budskapene da Blinken onsdag snakket med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at USA sender en spesialutsending til Midtøsten for å møte israelske og palestinske ledere.

NRK - 1 time siden

Hurtigbåt får ikkje legge til kai

Hurtigbåten mellom Harstad og Tromsø får ikkje legge til kai fordi ein av matrosane har fått påvist koronasmitte. Båten ligg til hamn i Finnsnes på veg til Tromsø. Passasjerane som skal til Tromsø får foreløpig ikkje forlate båten..

NRK - 1 time siden

319 kommuner får færre vaksinedoser

Regjeringens prioritering av 24 østlandskommuner med vedvarende høyt smittetrykk innebærer at 319 kommuner vil få om lag 35 prosent færre vaksinedoser enn befolkningsnøkkelen tilsier, i opptil 7 uker. Innbyggerne i disse kommunene utgjør om lag halvparten av Norges befolkning. 13 kommuner får ingen endring.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt