NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:54

NRK - 22 okt 21 kl. 17:52

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halyna Hutchins, Alec Baldwin, Twitter, Hutchins, New Mexico, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I sjokk, etter, skyteulykke
NRK - 22 okt 21 kl. 04:21

Skyteulykke på filminnspilling

En kvinne er død og en mann skadd etter en skyteulykke under innspilling av Alec Baldwins westernfilm «Rust» i New Mexico i USA. Politiet har ikke identifisert de to som begge er 42 år gamle, eller sagt om de var skuespillere eller med i filmteamet. En talsperson sier ulykken skjedde da et våpen med løsskudd ble avfyrt ved en feil..

NRK - 22 okt 21 kl. 17:52

Baldwin i sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, ei kone, ei mor og ein djup beundra kollega av oss, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av eit skot som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA.

NRK - 03 sep 21 kl. 10:00

– Min klient er i sjokk

Mannen som onsdag blei arrestert for drapet på Birgitte Tengs er i sjokk, seier forsvararen hans til Stavanger Aftenblad. – Min klient er i sjokk. Han nektar straffskuld.

VG - 30 okt 21 kl. 21:05

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter skyteulykke

Alec Baldwin uttaler seg for første gang etter at han avfyrte skudd på et filmsett i New Mexico..

VG - 28 jul 21 kl. 20:51

Haugesund svarte etter sjokk-exit

(Haugesund - Strømsgodset 1–0) Haugesund ble helgens snakkis etter at de røyk ut av cupen etter sjokk-tapet mot Stord. Nå viste de Strømsgodset hva de er gode for..

Aftenposten - 28 jul 21 kl. 20:51

Haugesund svarte etter sjokk-exit

(Haugesund - Strømsgodset 1–0) Haugesund ble helgens snakkis etter at de røyk ut av cupen etter sjokk-tapet mot Stord..

Aftenposten - 05 aug 21 kl. 20:45

Fotballverdenen i sjokk: - Barcelona mister en del av sjelen sin

Lionel Messi forlater FC Barcelona etter 18 år i klubben. Fotballverdenen er i sjokk..

VG - 05 aug 21 kl. 20:45

Fotballverdenen i sjokk: – Barcelona mister en del av sjelen sin

Lionel Messi forlater FC Barcelona etter 18 år i klubben. Fotballverdenen er i sjokk..

NRK - 03 sep 21 kl. 11:03

Fetterens far: – Har ventet på det

Faren til fetteren til Birgitte Tengs er i sjokk over at en person er siktet i saken. Samtidig sier han at han har ventet på denne dagen. Birgitte Tengs' fetter ble først dømt og senere frikjent for drapet, men ble dømt til å betale erstatning til foreldrene.

VG - 05 okt 21 kl. 14:19

Overgrepssiktet lærer var ungdomsleder i idrettslag: - Et sjokk for alle

BERGEN (VG) Den overgrepssiktede læreren i Bergen har i flere år vært ungdomsleder i et idrettslag i hjembyen. Lederen i idrettslaget sier han er i sjokk etter at at han fikk vite at mannen var pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt