VG > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:23

VG - 29 nov 22 kl. 22:11

I kulissene på SMK: Slik skapte de fortrolighet

Sene netter, mengder med energidrikk, og fortrolige løfter om å ikke lekke informasjon. Slik beskriver Ap-, Sp- og SVs forhandlingsbosser døgnene før budsjettenighet. – Jeg har fått bachelorgrad i Torgeir Knag Fylkesnes, sier en av forhandlerne..
Les mer på VG


Les mer om:
Ap, SVs, Torgeir Knag Fylkesnes, SMK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I kulissene, SMK, Slik, skaptede , fortrolighet
NRK - 26 okt 22 kl. 12:25

SMK må betale nær 200.000 kroner

Skatteetaten meiner Statsministerens kontor (SMK) skal etterbetale 195 889 kroner i arbeidsgjevaravgift. I juni varsla Skatteetaten SMK om kontroll av pendlarbustadane. Etaten meinte då at SMK hadde betalt 353.

NRK - 06 jan 23 kl. 14:56

SMK har fått informasjon om Thoners internasjonale kunder

Nøkkelpersoner ved Statsministerens kontor (SMK) har i dag fått informasjon om de internasjonale kundene statssekretær Kristoffer Thoner jobbet for i McKinsey i perioden fra oktober 2019 til desember 2022. Det skriver SMK i en pressemelding. Statsministeren, regjeringsråden, stabssjefen og ekspedisjonssjefen for administrativ og konstitusjonell avdeling ved SMK har i dag fått informasjon om Thoners internasjonale kundeliste.

NRK - 29 aug 22 kl. 13:19

Statsministerens kontor: Skattetaten tolker loven for strengt

Statsministerens kontor er på noen punkter uenig i Skatteetatens lovforståelse når det gjelder skattlegging av pendlerboliger. Det kommer fram i et svarbrev til etaten fra SMK i dag. – SMKs svar handler om hvordan dagens regelverk skal tolkes for alle pendlere.

Klartale - 26 okt 22 kl. 11:07

Skatteetaten mener 33 politikere skulle betalt mer i skatt

Flere politikere skulle ha betalt skatt av fordelen med å ha hatt gratis pendlerbolig. Det mener Skatteetaten.I fjor ble det kjent at mange politikere hadde fått gratis pendlerbolig uten å ha krav på det.

NRK - 25 nov 22 kl. 14:30

Statsministerens kontor godtar skattekrav i pendlerboligsakene

Det melder Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding, SMK skriver at selv om de ikke klager på vedtaket, betyr det ikke at de er enige i Skatteetatens tolkning av reglene. – Selv om vi nå retter oss etter vedtaket, er SMK uenig i Skatteetatens tolkning av reglene. Vedtaket bygger på regler som gjelder alle pendlere.

NRK - 08 dec 22 kl. 20:26

NHO på den hemmelige kundelisten til Støres nye presserådgiver

NHO var på kundelisten til Jonas Gahr Støre sin nye presserådgiver Kristoffer Thoner, da han jobbet for konsulentselskapet McKinsey. Det bekrefter NHOs Nina Kraugerud Ertzaas i en e-post til NRK. – I forbindelse med NHOs årskonferanse 2022 ble det inngått en kontrakt hvor NHO engasjerte McKinsey til å holde et innlegg.

NRK - 29 aug 22 kl. 13:19

Statsministerens kontor er uenig på «noen punkter» med Skatteetaten

– SMKs svar handler om hvordan dagens regelverk skal tolkes for alle pendlere. Det handler ikke om hvordan reglene bør være i framtiden. Slik SMK forstår loven, skal politikere verken tjene eller tape på å måtte pendle for å ha verv i regjeringsapparatet.

NRK - 12 aug 22 kl. 15:34

Fått utsatt fristen for å svare Skatteetaten

På bakgrunn av avsløringene om gratis pendlerbolig, mottok Stortinget og Statsministerens kontor SMK, mottok i juni varsel om krav om å betale arbeidsgiveravgift, Stortinget og SMK hadde frist til 15. august med å svare Skatteetaten. Nå har begge bedt om og fått utsatt fristen, skriver Aftenposten.

VG - 29 aug 22 kl. 13:23

Statsministerens kontor: Uenig med Skatteetaten

«På noen punkter er SMK uenig i lovforståelsen Skatteetaten legger til grunn i sitt forhåndsvarsel», skriver Statsministerens kontor (SMK)..

NRK - 07 dec 22 kl. 14:28

SMK ber om innsyn Thoners kundelister

Statsministerens kontor vil ha innsyn i kundelistene til den nyoppnevnte statssekretæren Kristoffer Thoner. Han har tidligere jobbet for konsulentselskapet McKinsey. – SMK har i dag sendt brev til McKinsey og bedt om at Kristoffer Thoner som et minimum får adgang til å informere statsministeren, stabssjefen, regjeringsråden og ekspedisjonssjefen i Administrativ- og konstitusjonell avdeling om hvilke kunder han har arbeidet for i McKinsey, skriver statssekretær Kristine Kallset (Ap) i en epost til NRK.

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Trump startet valgkampen: Skal stoppe kommunistene

Ekspresident Donald Trump sparket i gang valgkampen for å bli president i 2024..

VG - 9 timer siden

Tenåring skutt og drept utenfor Stockholm

En gutt under 18 år døde etter at han ble skutt i Skogås utenfor Stockholm. Politiet jakter gjerningsperson..

VG - 12 timer siden

Sto fast i syv timer: – Ganske sjokkerende

Sergey Buznik (30) måtte vente i syv timer ekstra på nattoget fra Oslo til Bergen. Han sier at han tapte flere tusen kroner på å velge toget..

VG - 13 timer siden

Russland anklager Ukraina for å ha bombet sykehus

Bilder fra sykehusområdet viser ødeleggelser. Opplysningene om døde og skadede er ikke bekreftet av andre kilder..

VG - 16 timer siden

UD med advarsel til nordmenn i Tyrkia

I forbindelse med en varslet demonstrasjon utenfor det danske konsulatet i Istanbul har norske innbyggere i Tyrkia blitt bedt om å være forsiktige..

VG - 18 timer siden

Lars Andreas ble vitne til politiskyting: – De ropte, «Slipp våpenet!»

Lars Andreas Vågane (38) satt på verandaen hjemme i Kristiansand da han hørte politiet rope. Så smalt det. – Jeg ble litt stum, forteller han til VG..

VG - 19 timer siden

Opplysninger til VG: Tom Hagen ble hemmelig etterforsket også etter løslatelsen

Nye opplysninger til VG viser at Tom Hagen var under hemmelig etterforskning også etter at han ble løslatt våren 2020. Bilen hans skal ha blitt peilet av politiet..

VG - 19 timer siden

To skadet i skyting i Jerusalem – 13-åring mistenkt

Dagen etter det dødelige angrepet nær en synagoge i Jerusalem, meldes det om skyting igjen. Gjerningspersonen er 13 år, ifølge israelsk politi..

VG - Igår: 01:09

Video viser politidrap i USA

Fem politibetjenter er siktet for drap etter å ha banket opp Tyre Nichols (29) i den amerikanske byen Memphis..

VG - Igår: 23:05

Norske pensjonister lurt av falsk milliardær

De norske pensjonistene trodde de skulle motta millionbeløp fra en av verdens rikeste kvinner. I stedet ble de lurt av kyniske bedragere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com