VG > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 08:45

VG - 21 april 21 kl. 21:01

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arbeiderpartiet, SV, Frps, Nord-Norgebanen, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: I fjor, menteAp at , tog-forslagetvar , useriøst, tirsdag, stemte de for
Aftenposten - 14 mars 21 kl. 19:00

Regjeringens håndtering av Bergen Engines-salget har vært useriøs og inkompetent

Regjeringens håndtering av dette salget har vært useriøs, ukoordinert og inkompetent..

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:33

Flere sniker på buss og tog

Flere passasjerer unnlater å kjøpe billett på tog, buss og bane. På et år har andelen snikere på Vys tog økt fra 3 til 10 prosent. Andre deler av kollektivtransporten opplever samme tendens..

NRK - 23 mars 21 kl. 16:54

Houthi-opprørerne angrep flyplass

Houthi-opprørerne i Jemen gjennomførte i dag et droneangrep mot en flyplass i Saudi-Arabia etter at landet i går la fram et nytt fredsforslag som innebærer en våpenhvile under overvåking av FN. En Houthi-talsperson avviste forslaget som useriøst..

Klartale - 02 feb. 21 kl. 08:32

Støtter forslaget om portforbud

Helsedirektør Bjørn Guldvog vil at Stortinget sier ja til forslaget om portforbud. Flere har kritisert forslaget til regjeringen kraftig..

NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

NRK - 30 mars 21 kl. 04:56

Felles kamp mot pandemier

Ledere fra 23 land stiller seg bak et forslag om å lage en internasjonal traktat som skal hjelpe verden med å hindre og bekjempe fremtidige pandemier. Forslaget ble lansert på et møte i G20-gruppen i fjor. Nå får forslaget formell støtte..

NRK - 31 jan. 21 kl. 12:24

Vil flytte taxfree fra fly til tog

Grønn Ungdom vil flytte taxfree-ordningen fra norske flyplasser, og heller tillate taxfree-salg på grensekryssende tog. Det vedtok ungdomspartiet på sitt landsstyre denne helgen..

E24 - 31 jan. 21 kl. 14:52

Grønn Ungdom vil flytte taxfree fra fly til tog

Grønn Ungdom vil flytte taxfree-ordningen fra norske flyplasser, og heller tillate taxfree-salg på grensekryssende tog..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:50

Tog-bråstopp på grunn av aking

Lokføreren av et tog ved Verdal/Berggrav i Trøndelag trakk i nødbremsen torsdag kveld da toget nærmet seg en akebakke hvor barn akte ned mot sporet. Politiet har vært på stedet for å se på forholdene..

NRK - 14 april 21 kl. 16:53

Kjøreledning falt ned på tog

Flere personer er skadet etter at en kjøreledning falt ned på et tog på Rosenholm stasjon i Oslo. Nødetatene er på vei, melder Politiet i Oslo..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Erna Solbergs varme Siv-hyllest: – Er imponert over henne

Bikkja til Siv Jensen (51) rappet en blomst fra blomsterbedet til statsminister Erna Solberg (60). Det sliter ikke statsministeren med. Det er verre med savnet av Siv Jensen – og Frp i regjering..

VG - 9 timer siden

Krigsseilernes fest utsatt for andre gang: – Langt på overtid allerede

Sjømann og eventyrer Jarle Andhøy raser etter nok en utsettelse - og frykter flere krigsseilere dør før de får den feiringen de fortjener..

VG - 11 timer siden

Israel: Harde kamper ved hellig moské

Israelsk opprørspoliti ble møtt med steinkasting og skjøt tilbake med gummikuler, da de barket samen med palestinere samlet ved al-Aqsa moskeen..

VG - 12 timer siden

Illsint tiur – hytteeier låste seg inn i egen bil

I påvente av at viltnemnda skal komme til stedet har en hytteeier i Oppdal låst seg inne i bilen sin. En meget sint tiur plager mennesker og hunder på stedet..

VG - 11 timer siden

Professor om Varhaug-saken: – Altfor enkelt å si at «dette er vi ferdige med»

Moralen må vinne over jussen, mener professor Stig Berge Matthiesen om Varhaug-saken..

VG - 12 timer siden

Illsint tiur – hytteeier har låst seg inn i egen bil

I påvente av at viltnemnda skal komme til stedet har en hytteeier i Oppdal låst seg inne i bilen sin. En meget sint tiur plager mennesker og hunder på stedet..

VG - 14 timer siden

Ligger an til dårligste valg på 28 år: Dette er Listhaugs problem

Skal Fremskrittspartiet vokse, må de hente tilbake velgere fra Senterpartiet. Problemet er at Frp støtter regjeringen disse velgerne protesterer mot, mener valgforsker Johannes Bergh..

VG - 15 timer siden

Reagerer på manglende rulle-regler: – Helt horribelt

Mens det er forbudt å samle flere enn 20 barn på fotballtrening utendørs i Oslo, er det ingen begrensninger når det kommer til antall personer i en russebuss, ifølge avdelingsdirektør i FHI Line Vold..

VG - 16 timer siden

Høie, Guldvog og Stoltenberg må vitne i ankesak mot hytteeiere i Sverige

Bent Høie kunngjorde i februar at staten anket rettsavgjørelsen i hytterettssaken, som ga hytteeierne medhold. Neste uke må han selv vitne i retten..

VG - 22 timer siden

Sønn siktet for drap på mor (88) i Lyngdal: Knytter skytevåpen til handlingen

Sønnen i 50-årene som er siktet for drapet på sin mor (88) i Lyngdal er tvangsinnlagt, etter å ha blitt vurdert som psykotisk av sakkyndig psykiater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt