E24 > Økonomi

Monday, 15 August, 05:59

E24 - 29 jun 22 kl. 07:01

IEA roser Norge for økt produksjon av olje og gass

Det internasjonale energibyrået IEA går langt i å si at Norge har somlet med å bygge ut havvind, men skryter av Norges rolle som pålitelig energileverandør..
Les mer på E24


Les mer om:
IEA, Norge, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IEA, roser, Norge, for, økt, produksjonav , oljeog , gass
NRK - 16 mar 22 kl. 10:32

IEA kuttar oljeprognosane etter invasjonen av Ukraina

Det internasjonale energibyrået (IEA) justerer ned forventingane til veksten i oljemarknaden i år, melder AFP. Grunnen er krigen i Ukraina. O tillegg til sanksjonane som er innført etter invasjonen, gjer prisvekst på basisvarer at IEA trur veksten i verdsøkonomien vil minke..

NRK - 11 maj 22 kl. 09:58

IEA spår rekordvekst for fornybar energi i 2022

Verden vil sette rekord for fornybar kraftproduksjon i 2022 på grunn av solenergi i Kina og Europa, opplyser Det internasjonale energibyrået (IEA). Byrået legger imidlertid til at veksten vil flate ut i 2023. I løpet av 2021 ble det installert 295 gigawatt nye fornybare kraftvolumer, til tross for utfordringer og forsinkelser i forsyningskjedene og høye priser på råvarer, skriver IEA i en rapport som ble offentliggjort onsdag.

E24 - 08 jun 22 kl. 21:14

IEA etterlyser mer effektiv energibruk

Det internasjonale energibyrået (IEA) etterlyser økt satsing på energi-effektivisering, blant annet gjennom økt opptak av varmepumper og elbiler. – En avgjørende løsning, sier IEA-sjef Dr. Fatih Birol..

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 07:27

IEA roser Norge for økt produksjon av olje og gass

Det internasjonale energibyrået IEA går langt i å si at Norge har somlet med å bygge ut havvind, men skryter av Norges….

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:00

Her skal folk kunne minnes de døde etter 22. juli

22. juli 2011 ble 77 mennesker drept. 69 ble drept på Utøya.

E24 - 16 mar 22 kl. 10:09

IEA: Russisk oljeeksport kan bli redusert med 3 mill. fat per dag

Krigen i Ukraina ventes å ramme russisk oljeeksport hardt fra april. – Den nåværende krisen kommer med store utfordringer for energimarkedene, sier IEA i fersk rapport..

NRK - 18 mar 22 kl. 10:16

Det internasjonale energibyrået oppfordrar til kutt i oljeforbruk

Det internasjonale energibyrået (IEA) oppfordrar fredag fleire land til å innføra tiltak for å kutta sitt globale oljeforbruk. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei ti forslaga som er lagt fram i ein rapport inkluderer heimekontor og reduksjon av fartsgrenser, og er rekna å kunne kutta forbruket med 2.

E24 - 18 mar 22 kl. 10:06

Slik vil IEA kutte globalt oljeforbruk

Det internasjonale energibyrået (IEA) kommer med ti forslag for å kutte oljebruken, inkludert bilfrie søndager og lavere fartsgrenser..

E24 - 01 apr 22 kl. 18:28

IEAs medlemsland vil frigjøre mer olje fra nødlagre

Medlemslandene i Det internasjonale energibyrået (IEA) gjør som USA - og vil frigjøre mer olje fra nødlagrene. IEA frykter at forstyrrelser i Russlands produksjon kan føre til et globalt tilbudssjokk..

E24 - 11 maj 22 kl. 07:00

IEA venter ny rekord i installasjonen av fornybar energi i 2022

Det ble bygget ut rekordmye fornybar energi i fjor, og det kommer til å bli enda mer i 2022, tror Det internasjonale energibyrået (IEA). Kostnadene øker, men samtidig har også fossil energi blitt dyrere..

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

– Revolusjon for solenergimarkedet

Rekordhøye strømpriser har fått langt flere privatpersoner og selskaper til å montere solceller på takene sine. – Sommeren har drevet desperasjonen til nye høyder, sier Otovo-sjef Andreas Thorsheim..

E24 - 9 timer siden

Dette skjer til uken: – Inflasjonsmålet er mål nummer en

Til uken som kommer er fokuset blant makroøkonomer på Norges Banks rentebeslutning torsdag. De fleste er samstemte om at det blir dobbel renteheving..

E24 - 11 timer siden

Ellevill prisvekst på de minste leilighetene – snittprisen har doblet seg på åtte år

Snittprisen på en Oslo-leilighet som er mindre enn 30 kvadratmeter har steget med to millioner kroner på åtte år, ifølge DNB Eiendom. Tiden er overmoden for å endre leilighetsnormen, mener Oslo Høyre..

E24 - 14 timer siden

Dyreste strøm på sommertid på Østlandet og Vestlandet

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,51 kroner per kilowattime (kWh)..

E24 - 14 timer siden

Amerikansk investeringsgigant kan bli storeier i SAS

Amerikanske Apollo Global Management og SAS inngår låneavtale på 700 millioner dollar, hvis konkursdomstolen godkjenner det. Det kan gjøre investeringsgiganten til storaksjonær i flyselskapet..

E24 - 14 timer siden

Hvordan få en god start i ny lederjobb?

Sitt på hendene dine, lytt og lær. Det er så lett for nye ledere å bli for utålmodige og skulle vise handlekraft i starten..

E24 - 15 timer siden

NFT: Harde fakta & mjuke vurderingar

NFT-ar er blokkjedeteknologi i praksis, i kvardagen. Dei mest verdifulle er i første rekkje samleobjekt på line med sjeldne myntar «før i tida». NFT-fenomenet gjer òg klårt at kryptovaluta kan og lyt vera noko anna enn spekulasjonsobjekt..

E24 - 18 timer siden

USA innfører avgift på tilbakekjøp av aksjer: – Kan ha smitteeffekt

Mandag ble det amerikanske senatet enige om å innføre skatt på tilbakekjøp av aksjer. Dette kan ha en effekt på hvordan selskapene bruker overskudd, sier investeringsøkonom..

E24 - 21 timer siden

SAS sikrer finansiering fra amerikansk investeringsselskap

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra det amerikanske investeringsselskapet Apollo Global Management..

E24 - 21 timer siden

SAS har sikret finansiering fra amerikansk investor

Det gjeldstyngede flyselskapet SAS har sikret tilsagn om 700 millioner dollar fra et investorselskap i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com