NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:23

NRK - 15 mai 21 kl. 00:56

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, IDF, Hamas, Gazastripen, Gaza

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IDF, Over, 200, 000, uten, strømi , Gaza
NRK - 17 mai 21 kl. 12:27

Islamsk jihad-leder drept i Gaza

En av toppene i den palestinske organisasjonen Islamsk jihad ble drept på mandag. Det bekrefter både det israelske forsvaret (IDF) og en kilde i gruppen til Reuters. I en uttalelse fra IDF som Reuters referer til, sier IDF at lederen var ansvarlig for flere angrep mot israelske sivile..

NRK - 19 mai 21 kl. 08:28

Mislykka drapsforsøk på Hamas-leder

Det israelske forsvaret (IDF) sier i en uttalelse at de to ganger har forsøkt å ta livet av Hamas-bevegelsens militære leder Muhammad Deif, siden den blodige konflikten eskalerte, skriver Times of Israel. Deif overlevde begge angrepene. Minst sju andre Hamas-topper har også vært mål for IDF.

NRK - 18 mai 21 kl. 17:52

Israel: 3.300 raketter fra Gaza

Det israelske forsvaret (IDF) sier 3.300 raketter er avfyrt fra Gazastripen mot Israel så langt. Ifølge oberstløytnant Jonathan Conricus, som er internasjonal talsperson for IDF, avfyres de fleste av rakettene fra den nordlige delen av Gazastripen.

NRK - 12 mai 21 kl. 21:48

IDF: 1300 rakettangrep siden mandag

Til sammen 1.300 raketter har blitt avfyrt fra den palestinske enklaven siden mandag, da konflikten eskalerte, opplyser det israelske forsvaret (IDF). Mange av dem har blitt skutt ned av det israelske luftforsvarssystemet Iron Dome..

NRK - 16 mai 21 kl. 02:13

Rakettangrep mot Israel

En rekke raketter ble skutt fra Gazastripen mot Israel natt til søndag, opplyser det israelske forsvaret (IDF). I Israels største by Tel Aviv gikk alarmen. – Etter å ha truet med å skyte raketter mot Tel Aviv, har Hamas skutt en stor mengde raketter fra Gazastripen inn i den sentrale og sørlige delen av Israel, opplyste IDF natt til søndag.

NRK - 17 mai 21 kl. 00:43

IDF: Etterretningssenter bombet

Det israelske forsvaret (IDF) opplyser natt til 17. mai at de med et luftangrep har bombet Hamas etterretningssenter. Angrepet var et samarbeid mellom luftforsvaret og forsvarets cyberenhet, skriver The times of Israel..

NRK - 17 mai 21 kl. 18:33

Åtvara skular om å evakuera

Ifølgje Aljazeeras korrespondent i Gaza sende IDF (Israel Defense Forces) tidlegare i dag eit varsel om at dei vil bomba to offentlege skular. Åtvaringa byggja på ei misforståing. Det israelske forsvaret åtvara to FN-skular, men ikkje fordi at dei skulle bombast, men fordi ein Hamas-bygning i nærleiken skulle sprengast.

NRK - 19 mai 21 kl. 10:41

BBC: Våpenhvile ikke aktuelt nå

En våpenhvile er ikke nært forestående, opplyser en kilde i det israelske forsvaret (IDF) til BBC. – IDFs operasjoner vil fortsette for fullt. En våpenhvile er ikke på bordet, sier IDF-kilden til BBC onsdag..

NRK - 15 mai 21 kl. 13:31

Rakettalarm går i Tel Aviv igjen

Rakettalarmene går nok en gang i den israelske byen Tel Aviv, ifølge det israelske forsvaret (IDF). Eksplosjoner høres over byen. Bilder på sosiale medier viser en bil som brenner og røyk i Ramat Gan, øst i Tel Aviv.

NRK - 20 mai 21 kl. 09:52

Nye angrep fra Gaza og Israel

Det israelske forsvaret (IDF) melder på Twitter at de har angrepet mål i Gaza. Samtidig skal Hamas ha avfyrt raketter mot Israel, melder Times of Israel. En soldat skal være lettere skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 15 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 15 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 30 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 30 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 45 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 45 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 1 time siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 1 time siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 1 time siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt