NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:49

NRK - 13 jun 24 kl. 14:32

IDF: Hizbollah skal ha skote prosjektilar mot Israel

Det israelske millitæret (IDF) skriv på X at Hizbollah skal ha skote rundt 40 prosjektilar mot Nord-Israel. Fleire av prosjektilane vart avskorne, men nokre av dei traff bakken og skapte brannar i området, skriv dei. Også på onsdag skal den libanesiske gruppa ha skote fleire rakettar mot Israel, få timar etter at Hizbollah-leiaren Taleb Abdallah vart drepen..
Les mer på NRK


Les mer om:
IDF, Hizbollah, Nord-Israel, Israel, Taleb Abdallah

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: IDF, Hizbollah, skalha , skote, prosjektilarmot , Israel
Klartale - 15 jun 24 kl. 06:00

Hizbollah er Israels sterke fiende i nord

En kvinne skal være drept. Og flere barn skal være skadd. Natt til fredag angrep Israel i Libanon.

NRK - 13 jun 24 kl. 14:32

Hizbollah skal ha skote prosjektilar mot Israel

Det israelske millitæret (IDF) skriv på X at Hizbollah skal ha skote rundt 40 prosjektilar mot Nord-Israel. Fleire av prosjektilane vart avskorne, men nokre av dei traff bakken og skapte brannar i området, skriv dei. Hizbollah stadfestar at dei sendte ut rakettar og droner mot seks millitære mål i Israel, skriv Reuters.

Klartale - 18 mar 24 kl. 13:00

Israelsk aksjon på sykehus på Gaza

IDF har tatt kontroll over Shifa-sykehuset. Det ligger i Gaza. IDF mener ledere fra gruppa Hamas er der.

NRK - 26 feb 24 kl. 16:01

Hizbollah sier de har avfyrt 60 raketter mot Israel

Mandag angrep Israel mål i Baalbek i Øst-Libanon og drepte to Hizbollah-medlemmer. Nå sier Hizbollah at de har svart med 60 raketter mot israelske mål, skriver NTB. Det israelske angrepet skal ha vært et svar etter at Hizbollah skjøt ned en israelsk drone tidligere på dagen.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:06

Medier: Hizbollah-kommandant drept i israelsk angrep

En høytstående Hizbollah-kommandant er drept i et israelsk luftangrep mot et kjøretøy ved byen Tyr sør i Libanon, opplyser flere kilder til AFP og Reuters. Nyhetsbyrået Reuters siterer to ikke navngitte sikkerhetskilder på opplysningen om onsdagens angrep. AFP siterer en kilde som sier at en Hizbollah-kommandant med ansvar for en av de tre sektorene sør i Libanon er drept i et israelsk angrep mot en bil i Tyr.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:06

Hizbollah-kommandant drept i israelsk angrep

En høytstående Hizbollah-kommandant er drept i et israelsk luftangrep mot et kjøretøy ved byen Tyr sør i Libanon, bekrefter militsen. Muhammad Nimah Nasser, også kjent under navnet Hajj Abu Nimah ble drept i et israelsk angrep i Hosh-området, opplyser Hizbollah på sin offisielle Telegram-kanal. Ifølge den libanesiske militsen var Nasser 58 år gammel, men de opplyser ikke hvordan han ble drept.

NRK - I førrgår: 10:27

IDF mislyktes i å beskytte kibbutzen Be'eri

Det israelske militæret (IDF) mislyktes i å beskytte kibbutzen Be'eri under Hamas-angrepet 7. oktober 2023. Det er konklusjonen i ei gransking av angrepet, melder IDF på egen hjemmeside.

NRK - 12 feb 24 kl. 13:02

Hizbollah-leder skadd i israelsk angrep sør i Libanon

En lokal Hizbollah-leder skal ha blitt alvorlig skadd i et israelsk luftangrep sør i Libanon mandag. Luftangrepet rammet bilen til den lokale Hizbollah-toppen, sier en libanesisk sikkerhetskilde til nyhetsbyrået AFP. Ifølge kilden befant lederen seg i byen Bint Jbeil, helt sør i Libanon.

Klartale - 21 mar 24 kl. 09:58

Israel truer med å bombe sykehus

Det israelske militæret (IDF) har omringet et sykehus. Sykehuset Shifa ligger i byen Gaza. IDF har hatt kontroll over det de siste dagene.

NRK - 04 feb 24 kl. 01:16

Israel sier de har rammet tusenvis av Hizbollah-mål

Det israelske militæret (IDF) sier de har rammet 3400 Hizbollah-mål i Libanon og rundt 50 i Syria siden starten av krigen mot Hamas på Gazastripen i oktober. – Siden krigen startet har vi angrepet – fra bakken og fra luften – over 50 Hizbollah-mål på ulike steder i Syria, sier IDF-talsperson Daniel Hagari til mediene lørdag. Han legger til at over 3400 lignende angrep er utført sør i Libanon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 15 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com