E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:05

E24 - I førrgår: 08:07

Hydro kjøper tilbake aksjer for to mrd.

Norsk Hydro vil kjøpe tilbake aksjer fra eierne for to milliarder kroner..
Les mer på E24


Les mer om:
Hydro

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hydro, kjøper, tilbake, aksjer, forto , mrd
NRK - 06 sep 22 kl. 03:26

Dyr strøm gir Hydro-kutt

Hydro har redusert aluminiumsproduksjonen både på Husnes og Karmøy på grunn av strømprisene. På begge verkene er produksjonsceller tatt ut av drift. – Slik situasjonen er i dag, er det hensiktsmessig å justere ned produksjonen ved å vente med å sette i drift celler som er ute for vedlikehold, sier Halvor Molland, informasjonsdirektør i Hydro, til Haugesunds Avis.

NRK - 24 jun 22 kl. 20:51

Norsk Hydro saksøkt for forsøpling av elv i Brasil

Det melder NTB. Saksøkere i Nederland mener Norsk Hydro har forsøplet en elv ved byen Barcarena i Brasil. De hevder at utslippene har ført til alvorlig sykdom hos mennesker.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:29

Norsk Hydro med rekordresultat for andre kvartal

Fredag morgen la Norsk Hydro frem resultatene for andre kvartal 2022. Selskapet endte med et brutto resultat på 11.594 millioner kroner, sammenliknet med 6.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

NRK - 16 jul 22 kl. 10:06

Over en halv million nordmenn sparer i aksjer

562.088 nordmenn eier nå aksjer på Oslo Børs for totalt 163,8 milliarder kroner. Kvinner utgjør 30 prosent av aksjonærene, ifølge NTB.

NRK - 19 maj 22 kl. 11:52

Hydro investerer på Karmøy

Hydro skal investere 320 millioner kroner i aluminiumsverket på Karmøy. Hydro skal oppgradere kraftforsyningssystemet og anodeservicelinjen for å sikre framtidig produksjon ved aluminiumsverket. Oppgraderingen starter en gang i fjerde kvartal, og skal være fullført ved utgangen av 2024..

NRK - 24 aug 22 kl. 18:30

Avverja store tap i Sunndal

Direktør ved Hydro Sunndal, Roar Ørsund, seier til NRK at det var viktig å få på plass ei løysing i streiken i prosessindustrien. Dette er fyrste gong aluminiumsverket på Sunndalsøra har vore råka av streik og verket var i gang med ei storstilt nedstenging. Hydro Sunndal er det største aluminiumsverket i Europa.

Klartale - 12 jul 22 kl. 16:30

Vi drakk så mye sprit at staten måtte ta kontroll

– Det var en skikkelig hjemme alene-fest.Slik beskriver Jens Nordahl Norge tidlig på 1800-tallet. Han jobber i Vinmonopolet.

Klartale - 08 aug 22 kl. 06:00

Derfor må vi betale mye for strøm

Norge har jo masse energi, tenker du kanskje. Vi henter mye kraft fra vann. Men også fra vind, sol og litt gass.

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 5 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 8 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com