VG > Sport

Tuesday, 07 December, 12:49

VG - 24 okt 21 kl. 09:33

Hvor ble det av landsbyen?

Nyfødte babyer er ekstremt hjelpeløse og trenger tilsyn hele døgnet. Så intens som den første tiden er, kan det umulig være meningen at foreldre skal bære ansvaret alene. Likevel er det tilfellet for de aller fleste..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvor, bledet av , landsbyen
NRK - 17 jul 21 kl. 09:29

Første smittetilfelle i OL-byen

Det første tilfelle av koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo er påvist, opplyste arrangøren på en pressekonferanse lørdag. Det første smittetilfellet i OL-landsbyen kom med det seks dager før lekene åpnes kommende fredag 23. juli.

VG - 31 okt 21 kl. 18:15

Jeg oppdaget landsbyen av ukjente

Kathrine Vigdel spør i VG hvor det er blitt av landsbyen som skal hjelpe til med å oppdra barn. Jeg har oppdaget den, og den består av ukjente..

NRK - 18 jul 21 kl. 10:54

Smitte i Sør-Afrikanske OL-laget

De tre smittede i OL-landsbyen er fra det samme Sør-Afrikanske fotballlaget, melder Reuters. Smitten blant utøvere i landsbyen ble kjent et døgn etter at en person ble meldt koronapositiv lørdag..

NRK - 18 jul 21 kl. 10:54

Smitte i sørafrikanske OL-laget

De tre smittede i OL-landsbyen i Tokyo er fra det samme sørafrikanske fotballaget, melder Reuters. To av de smittede er utøvere på laget som skal delta i lekene. Smitten blant utøvere i landsbyen ble kjent et døgn etter at en person ble meldt koronapositiv lørdag..

NRK - 19 jul 21 kl. 09:36

Tsjekkisk OL-utøver smitta

En spiller på Tsjekkias OL-lag i volleyball har testet positivt for koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo. Det melder nyhetsbyrået AFP, som siterer tsjekkernes OL-sjef Martin Doktor. Volleyballspilleren skal ha testet positivt på den daglige virustesten i OL-landsbyen søndag.

NRK - 30 jul 21 kl. 13:33

Brannmann dømt for brannstiftelse

En tysk brannmann er dømt til ti års fengsel for å ha startet flere branner mellom april 2019 og november i fjor. En av brannene 32-åringen han ble dømt for å ha påsatt, var i et skur like ved hjemmet til en familie på fire som lå og sov. Brannen gjorde at mannen ble tiltalt for drapsforsøk.

NRK - 06 aug 21 kl. 22:15

Sivile drept i Kongo

Minst 15 landsbyboere er drept i angrep fra antatte islamister nær Beni øst i Kongo de siste to dagene. I det første angrepet mot landsbyen Mbingi ble minst ti sivile drept, blant dem fem kvinner, sier en lokal leder. Fire andre ble såret i angrepet.

VG - 05 aug 21 kl. 08:56

Norsk barnevern etter EMD-dommene

Hvor er nyansene?Hvor er de fremstående fagfolkene? Hvor er fagdirektoratet?

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

NRK - 18 jul 21 kl. 11:13

Tre kinesere kidnappet i Mali

Tre kinesere og to mauritaniere ble kidnappet fra byggeplass i Nord-Mali på lørdag. Menn med våpen plyndret området og tok gisler, skriver Reuters. Hendelsen tok plass 55 kilometer fra landsbyen Kwala.

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt