NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:58

NRK - 11 maj 22 kl. 17:58

Hvit diamant solgt for 180 millioner kroner

«The Rock», den største hvite diamanten som noen gang er auksjonert bort, er solgt for 18,6 millioner sveitsiske franc. Auksjonshuset Christie’s sto for salget av diamanten, som er på 228,31 karat, i Genève onsdag. Salgssummen, som tilsvarer rundt 181,5 millioner kroner etter dagens kurs, er langt lavere enn rekorden for en slik juvel. Den anonyme selgeren kommer fra Nord-Amerika, og auksjonshuset hadde på forhånd anslått en langt høyere pris. Rekorden ble satt i 2017, da en hvit diamant gikk under hammeren for 33,7 millioner dollar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rock, Christie, Genève, Nord-Amerika, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvit, diamant, solgt, for, 180, millioner, kroner
E24 - 09 feb 22 kl. 19:49

Svart diamant solgt for 38 millioner kroner

Verdens største svarte diamant, «The Enigma», er solgt for 3,2 millioner pund på en auksjon i London..

Klartale - 28 apr 22 kl. 16:30

Hvor ender Erling Braut Haaland opp?

Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De er noen er verdens største fotballklubber. Nå jakter de alle på en 21 år gammel nordmann.

NRK - 09 feb 22 kl. 19:07

Svart diamant seld på auksjon

Verdas største svarte diamant, «The Enigma», er seld for 3,2 millionar pund på ein auksjon i London. Diamanten er på 555,55 karat, og skal ha blitt til då ein meteoritt eller ein asteroide trefte jorda for over 2,6 millionar år sidan. Det er ikkje kjent kven kjøparen eller seljaren er, men diamanten skal ha hatt same eigar dei siste 20 åra..

Klartale - 05 maj 22 kl. 08:57

Spesiell Maradona-drakt solgt for over 80 millioner

Diego Maradonas drakt fra verdens-mesterskapet i fotball er solgt. Drakten ble brukt da Argentina vant over England i 1986. Maradona skåret med hånden.

NRK - 29 apr 22 kl. 06:50

Musk har solgt mer enn 4 millioner Tesla-aksjer

Tesla-eier Elon Musk har solgt mer enn 4 millioner aksjer i selskapet for rundt 4 milliarder dollar. Tidligere denne uken ble det klart at Musk ønsker å kjøpe Twitter, og har lagt inn bud på nettstedet for 44 millarder dollar. Musk meldte inn salget til amerikanske myndigheter torsdag.

NRK - 29 apr 22 kl. 06:50

Musk har solgt mer enn fire millioner Tesla-aksjer

Tesla-eier Elon Musk har solgt mer enn fire millioner aksjer i selskapet for rundt fire milliarder dollar. Tidligere denne uken ble det klart at Musk ønsker å kjøpe Twitter, og har lagt inn bud på nettstedet for 44 millarder dollar. Musk meldte inn salget til amerikanske myndigheter torsdag.

NRK - 15 jun 22 kl. 16:35

Paranøtter fra Bolivia trekkes tilbake

Foodtrade AS kaller tilbake paranøtter i poser på 1 kilo av merket «Nøtteblanderen Paranøtter», opplyser Mattilsynet. Rundt 300 slike poser med nøtter er solgt i Nøtteblanderens butikker i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Kristiansand i perioden april til juni 2022. Samtidig kalles paranøtter solgt i løsvekt fra Sunrise hos frukt- og grøntbutikker over hele landet også tilbake.

NRK - 12 jun 22 kl. 03:30

Hvit makt-aktivister arrestert nær Pride-parade i USA

Flere titalls medlemmer av en hvit maktgruppe ble lørdag arrestert i nærheten av en Pride-parade i Coeur d'Alene i delstaten Idaho. De 31 medlemmene av gruppa Patriot Front ble funnet stappet inn bak i en van fra U-Haul, ikledd kakibukser, blå skjorter, beige caps og hvite finlandshetter. På capsene og skjorteermene hadde de påsydd merker fra Patriot Front.

NRK - 20 feb 22 kl. 22:52

Murstein-stor opal solgt på auksjon

En av de største opalene av edelsteinskvalitet som noen gang er funnet, har blitt solgt for rundt 1,3 millioner kroner, skriver NTB. Opalen, som har fått navnet «Americus Australis», veier mer enn 11.800 karat og er større enn en murstein, men delt i to deler.

NRK - 04 maj 22 kl. 18:14

Maradonas «Guds hånd»-drakt solgt for over 80 millioner

Diego Maradonas drakt fra den legendariske VM-kampen mellom Argentina og England i 1986 er solgt på auksjon for 84 millioner kroner. Det er auksjonshuset Sotheby's i London som har solgt den og opplyser selv om salgssummen på 7,1 millioner pund. Auksjonshuset antok at prisen på drakten ville være mellom 45 og 70 millioner kroner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 15 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 45 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 45 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 3 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com