NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 07:23

NRK - 06 mai 21 kl. 11:28

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen fikk hver tredje søker avslag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Abid Raja

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvertredje , søknad, avslått
VG - 18 feb. 21 kl. 09:38

Glipp avslørte ny «norsk» TV-serie: – Det var ikke veldig planlagt

En glipp førte til at TV-serien «This is Music» ble avslørt for tre uker siden. Manusforfatteren melder om stor oppmerksomhet etter den utilsiktede avsløringen..

VG - 26 april 21 kl. 21:34

OL-nekt: For høy med proteser

Blake Leeper (31) får ikke lov til å forsøke å kvalifisere seg til OL med sine spesialkonstruerte proteser. Hans siste søknad ble avslått med begrunnelsen at de gjør ham «unaturlig» høy..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:20

Nav ba søker låne grill og penger

I et vedtaksbrev ba Nav en sosialhjelpssøker om å klare seg uten strøm i over en uke, fordi været var fint. Vedtaket, som går over fire sider, er et svar på en søknad om økonomisk nødhjelp. Personen det gjelder har også søkt om få støtte til å betale strømregningen.

NRK - 26 mars 21 kl. 09:08

84 nye smittede i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 84 nye smittetilfeller i Østfold. Sarpsborg og Fredrikstad har flest med 26 hver, Indre Østfold har ni, Råde åtte, Halden åtte. Moss og Skiptvet melder om to nye tilfeller hver.

VG - 26 feb. 21 kl. 10:05

Billie Eilish avslører hemmelig forhold

Billie Eilish kommer med flere avsløringer i dokumentaren «The World's a Little Blurry»..

NRK - 02 mars 21 kl. 13:27

Danmark: 325 kilo kokain beslaglagt

Ni personer er pågrepet i Danmark etter avsløringen av en stor forsendelse kokain som skulle leveres til frihavnen i København. Dansk politi fikk tips fra tollere i Tyskland, som avslørte den store kokainlasten i Bremerhaven..

VG - 08 mars 21 kl. 09:14

Samantha Skogrand avslører babyens kjønn

På Instagram avslører Samantha Skogrand at hun og Emil Hegle Svendsen venter en jente..

VG - 08 mars 21 kl. 10:35

Varsler at det vil komme flere avsløringer fra Meghan og Harry-intervjuet

Aktivister og kjendiser verden over har reagert på Oprah Winfreys intervju med prins Harry og hertuginne Meghan. BBC-journalist varsler at det vil komme flere avsløringer..

E24 - 27 mars 21 kl. 18:54

Reaksjonene hagler etter nye Bergen Engines-avsløringer: – Rystende lesning

Opposisjonen skyter med skarpt etter de siste avsløringene i Bergen Engines-saken..

Dagbladet - 30 mars 21 kl. 21:34

Etterlyst mafiamedlem avslørt på Youtube

53-åringen, som har vært på rømmen i årevis, er nå pågrepet. Han avslørte seg selv da han publiserte matvideoer på nett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 2 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 30 minutter siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 45 minutter siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 1 time siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 1 time siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en mann var innagt med alvorlige skader. En mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd etter slagsmål

I Havøysund i Vest-Finnmark måtte en mann i 40-årene i natt flys til sykehus i Hammerfest med ambulansehelikopter. Han har fått alvorlige skader etter et slagsmål. En mann i 30-årene er pågrepet av politiet.

NRK - 2 timer siden

Mann alvorlig skadet ved Kubaparken

Mannen som ble funnet skadd på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 2 timer siden

To kvinner nekter festforelegg

Smitteforskriften i Bergen skal prøves i retten etter at to kvinner nektet å godta foreleggene de fikk etter fest hjemme hos en av kvinnene i Sandviken. Til sammen skal det ha vært 14 gjester til stede på festen i november i fjor, skriver Bergensavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt