Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:27

Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken. Dette er tredje sesong av programmet.For hvem gjemmer seg bak maskene?
Les mer på Klartale


Les mer om:
Alt, NRK, Nordnes, Marion Ravn, Thomas, Nicolay Ramm, ArffFremantle, NRKKarakteren Hytta, NRKs, Sarah Natasha Melbye, Hytta, Melbye, Nrkzombien, Zombien, Kjell Nordström, Nissen, Abid Raja, Raja, Nrkinne, Ulven, Tix, Åge Sten Nilsen, Stordalen, Elias, Ormåsen, Ina Wroldsen, Nrkaurora, Astrid, Dagny, Nrkfolk, Adam Schjølberg, Dandy, Schjølberg, Erlend Elias, Skrellex, Stiansen, Stian Blipp, Nrknok, Marit Bjørgen, Rabagasten, Else Kåss Furuseth, Solberg, Sundnes, Sigurd Sollien, NRKPå Rabagasten, Birk Ruud, Brækhus, Franck, Austad Dale, Nrkfrøya, Silje Torp, Bergan, Marit Larsen, Tale

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvem, skjuler, segbak , Maskorama, maskene
Klartale - 07 okt 22 kl. 16:30

Her er årets masker i programmet «Maskorama»

TV-programmet «Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 15. oktober.

Klartale - 19 nov 22 kl. 14:00

Klarer du å gjette bedre enn detektivene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

VG - 19 nov 22 kl. 19:42

Maskorama-finale: Hvem skjuler seg bak «Ulven»?

Lørdag er det duket for finale i det populære gjetteprogrammet på NRK. Da får seerne endelig svaret på hvem som skjuler seg bak maskene..

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:45

Disse skjulte seg bak «Maskorama»-karakterene

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er ferdig. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 22 okt 22 kl. 21:28

Snøroboten ute av Maskorama

«Det sjukeste jeg har vært med på», utbrøt Maskorama-detektiv Marion Ravn da det viste seg at barne-tv-helten Fantorangen skjulte seg inni Snøroboten. NRKs musikkritiker Espen Borge synes Snøroboten hadde hevet seg siden første program, men skrev likevel at «denne maska er blant sesongens svakeste» under direkteanmeldelsen av showet..

VG - 05 nov 22 kl. 20:05

Maskorama: Dandy må ta av masken

Det er klart for en ny kveld med Maskorama! Denne ganger er det Dandy som må ta av seg masken..

NRK - 16 sep 22 kl. 21:15

Maskorama vann ny reality-pris

Programmet Maskorama gjekk av med prisen for Årets underhaldningsprogram under den nye prisutdelinga med namn Reality Awards. Det er første gong denne prisutdelinga blir arrangert i Noreg, men har mellom anna vore populær i Danmark i fleire år. Dei andre nominerte i kategorien var «Skal vi danse», «Linni søker drømmeprinsen», «Jakten på kjærligheten», «The Voice», «Stjernekamp», «Første date», «Norges nye megahit», «Drag me out» og «Luksusfellen».

VG - 05 nov 22 kl. 20:05

Maskorama: Låt for låt

Det er klart for en ny kveld med Maskorama! VG spekulerer og vurderer hver låt..

VG - 13 okt 22 kl. 09:30

Gjett hvem skjuler seg i «Maskorama»-kostymene

Tror du at du allerede vet hvem som skjuler seg bak «Hytta» i årets «Maskorama»?.

Klartale - 17 okt 22 kl. 09:58

Hun skjulte seg bak maska til Hytta

Første program av «Maskorama» startet lørdag. Åtte karakterer forsøkte sitt beste for å lure publikum. Programmet handler om at kjente personer skjuler seg bak masker og synger for publikum og seere.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

Klartale - Igår: 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com