Klartale > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:35

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham. Da levde han av å selge pølser, skriver avisa The Wall Street Journal. Nå er Prigozjin en av de mektigste i hele Russland.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Russland, Putin, Flere, Prigozjin, The Wall Street Journal, Sovjet, Ukraina, BesØk, DruzhininAP, Ntbmen, Reuters, Wagner, The Guardian, Ria Novosti, CNN, Jevgeny Nuzjin, Nuzjin, Prigozhin, Telegram, BBC, Tales, Passende, IlnitskyAP, Ntbflere, Den, USA, Donald Trump, Hillary Clinton, Trump, Christo Grozev, Bellingcat, Grozev, Foreign Policy, Politico, Newsweek, Stephan Hall, Universitet, Bath, England, Dmitrij Medvedev, Medvedev, PrigozjinPrigozjin, Vladimir Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hvemer , denne, mulige, arvtakeren, til, Putin
Klartale - 14 okt 22 kl. 16:10

Hvem skjuler seg bak «Maskorama»-maskene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum er klar for en ny sesong. Det heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 07 okt 22 kl. 16:30

Her er årets masker i programmet «Maskorama»

TV-programmet «Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 15. oktober.

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 19 okt 22 kl. 14:58

PST tar over ansvaret for drone-sakene

– Vi er ikke i krig. Men vi er i et komplekst sikkerhetsbilde, sier Hedvig Moe. Hun er assisterende sjef i PST.

Aftenposten - 01 nov 22 kl. 14:12

Nå er arvtakeren hans klar

Den tidligere medielederen er ny klubbsjef..

VG - 22 dec 22 kl. 07:08

Blatter kritiserer arvtakeren Infantinos VM-planer

Tidligere FIFA-president Sepp Blatter liker ikke at det blir 48 lag i VM-sluttspillet i fotball i 2026. Han mener det er å «presse mer ut av sitronen»..

Klartale - 09 dec 22 kl. 12:17

Her er tipsene for den beste brettspilljulen

– Brettspill går jo ikke av moten, heldigvis, men de fikk enda mer bein å gå på under pandeminedstengningen, sier Remo Rehder som er gründeren bak forbrukeropplysningssiden Brettspillguiden – og en mann som har god oversikt når det gjelder spilltrender. Til spørsmålet om mer av den langsomme tiden, som vi fikk under koronanedstengingen, har gitt brettspill-oppsving – svarer han:– Alle var jo plutselig hjemme, og hele familien skulle forholde seg til hverandre over lengre tid. Det førte til et behov for å ha aktiviteter alle kunne være med på, og da viste brettspillene sin fortreffelighet – og salgstallene økte betraktelig.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

NRK - 29 sep 22 kl. 10:49

IEA-sjef: Trenger ikke Poirot til å etterforske sabotasje

Sjefen for Det internasjonale energibyrået IEA sa torsdag at han mener det «er åpenbart» hvem som står bak sabotasjen av gassledningene i Østersjøen. Administrerende direktør Fatih Birol i IEA talte under en konferanse for fornybar energi i Paris torsdag morgen. Uten å navngi Russland, som av flere eksperter er pekt ut som den skyldige, ga Boril likevel tydelig uttrykk for at han ikke var i tvil om hvem han mener sto bak sabotasjen av gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen mandag kveld, skriver avisa Le Monde.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Aasland skal få råd for å sikre nok strøm

Terje Aasland er norsk energiminister. Han får en rapport om hvilke behov Norge kan få for strøm i årene fram mot 2050. Der skal regjeringen få råd om hva som bør og hva de må gjøre.

Klartale - 45 minutter siden

Onsdag er mat blitt rundt 10 prosent dyrere

Avisa E24 har sjekket prisen på en kurv med varer 31. januar og i dag 1. februar.

Klartale - 1 time siden

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Klartale - 2 timer siden

Flyr er konkurs etter bare 19 måneder

Fly-selskapet Flyr er konkurs. Det skjer etter bare 19 måneder i lufta. Over 400 personer må slutte i jobbene.

Klartale - 2 timer siden

Flere danske sykepleiere vil til Norge

619 sykepleiere fikk godkjent å jobbe i Norge i 2022. Alle var utdannet i Danmark. Det melder kanalen TV 2 Østjylland i Danmark.

Klartale - 3 timer siden

Ukens oppgave nr 5 - kt nr 5

Oppgaven BOKMÅL nummer 5 / 2023
.

Klartale - 4 timer siden

Podcast nr 5.

Klartale - 4 timer siden

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

Klartale - 19 timer siden

Forskere sier løping kan være usunt

Liker du å løpe? Ny forskning kan vise at det å være avhengig av det kan være usunt. Studien heter «Running to get lost?

Klartale - 19 timer siden

Ukraina får tanks fra flere land

Russland angrep Ukraina 24. februar 2022. Forsvars-samarbeidet Nato har hjulpet Ukraina.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com