VG > Økonomi

Lørdag, 15 Mai, 01:10

VG - 17 april 21 kl. 17:25

Hva skjer med Messi? – Fra stiv kuling til frisk bris

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona går ut om drøye to måneder – men foran kveldens VG+-sendte cupfinale blåser det ikke like hardt i retning av at han forsvinner fra klubben..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Messis, FC Barcelona, VG, Messi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hva, skjermed , MessiFra , stiv, kuling, til, frisk, bris
Aftenposten - 17 april 21 kl. 17:25

Hva skjer med Messi? – Fra stiv kuling til frisk bris

Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona går ut om drøye to måneder – men foran kveldens VG+-sendte cupfinale blåser det….

NRK - 07 mars 21 kl. 02:51

Farevarsler kansellert

Det polare lavtrykket er svekket og farevarslene er kansellert. Meteorologisk institutt melder likevel om snøbyger og stiv til sterk kuling fra nord i ytre strøk av Møre og Romsdal og Trøndelag, med lokalt kraftig snøfokk fram til søndag formiddag.

NRK - 24 mars 21 kl. 23:59

F-16 i søk etter sjark i Nordland

Ein 31-fots sjark med segl har send ut naudsignal i Vestfjorden mellom Moskenes og Steigen. To F-16-fly deltek i leitinga i tillegg til redningshelikopter og fire fartøy frå Kystvakta. Ifølgje Hovudredningssentralen er det stiv kuling i området..

NRK - 02 april 21 kl. 08:48

Fv. 51 kan stenges på kort varsel

Fylkesveg 51 over Valdresflye kan bli stengt på kort varsel, opplyser Vegtrafikksentralen Øst. Grunnen er at det blåser vestlig stiv kuling der oppe, som igjen kan føre til vanskelige kjøreforhold..

NRK - 03 april 21 kl. 21:22

Åtvarar mot stor snøskredfare

Vêrskiftet vil føre til stor snøskredfare i indre Fjordane måndag. – Stiv kuling og mykje nysnø vil føre til stor transport av snø inn i leheng. Skred kan løysast ut både naturlig og av skiløpar.

NRK - 04 april 21 kl. 09:21

Mye vær i Trøndelag ...

Søndag meldes sterk kuling og liten storm på kysten. Det blir regn, snø over 600-900 meter. I ettermiddag nordvest sterk kuling, så stiv kuling av skiftende retning.

NRK - 09 mai 21 kl. 08:04

Stengt over Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet er stengt til i morgen på grunn av uvær. Vegtrafikksentralen skal vurdere å åpne veien igjen tidligst klokka 12 i morgen. Det er ventet stiv kuling og snøvær på fjellet i dag..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:35

Advarer mot kraftig vind i Vestland

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel og advarer mot vindkast på opp mot 30 meter per sekund i ytre og midtre strøk av Vestlandet. Det anbefales å sikre løse gjenstander og å unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder. De har blitt utstedt gult farevarsel for mandag kveld for Florø, Bergen, Sauda og Stavanger i fra klokka 17 til midnatt.

VG - 17 jan. 21 kl. 23:31

Messi utvist etter slag – Barcelona tapte supercupfinalen

(Barcelona - Athletic 2–3) En sen scoring berget ekstraomganger for Athletic. Der prikket Inaki Williams inn seiersmålet – så mistet Lionel Messi hodet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Les dagens VG her!

Hytte ved sjøen kan fort få en prislapp på langt over 10 millioner kroner. Men det går også an å finne sjøhytter til under to millioner i områder hvor badetemperaturen blir over 20 grader om sommeren..

VG - 3 timer siden

Dette kan bety trøbbel for det republikanske stjerneskuddet

Fremtiden til republikaneren Matt Gaetz ser ikke lysere ut etter at en sentral person i etterforskningen mot ham har valgt å erklære seg skyldig..

VG - 6 timer siden

Haaland kåret til årets spiller

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets spiller og lag i Bundesliga..

VG - 6 timer siden

Haaland på årets lag – vant avstemning

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets lag i Bundesliga..

VG - 6 timer siden

Reagerer på boikott-knep: – Denne metoden er ny

VM-motstanderne tar nye grep i bruk for å legge press på Norges Fotballforbund, før spørsmålet om en boikott av fotball-VM skal behandles på det ekstraordinære fotballtinget i juni..

VG - 6 timer siden

Carl Aksel Jansen: – Jeg føler en ekstrem skam og anger

Realityprofil Carl Aksel Jansen er tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner. Tirsdag starter rettssaken..

VG - 7 timer siden

Jordvernet glipper

Omdisponeringen av verdifull matjord fortsetter, ifølge nye SSB-tall. Og kommunene har planer om å bygge ned mye mer..

VG - 9 timer siden

Ukens låter uke 19: KEiiNO, Alan Walker og Veps

En sår rapport fra gutterommet, en vektløs soullåt og en nitrist U2-parodi er blant funnene i ukens platebunke..

VG - 9 timer siden

Mjøndalen-spiller gir ut musikk dager før seriestart: – Dritskummelt

VULKAN (VG) Samme uke som Mjøndalen serieåpner mot Sandefjord, byr midtstopper Markus Nakkim (24) på seg selv og følger drømmen om å gi ut musikk..

VG - 10 timer siden

Klopp om Mané-situasjonen: – Vi vil løse det

Sadio Mané ville ikke ta Liverpool-manager Jürgen Klopp i hånden etter seieren borte mot Manchester United, men tyskeren er klar på at han ikke vil gjøre noe større ut av det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt