VG > Debatt

Wednesday, 22 March, 13:36

VG - 31 jan 23 kl. 09:33

Hva gjør Nato-Jens i Asia?

Jens Stoltenbergs reise til Sør-Korea og Japan er ledd i en strategi om å knytte sterkere bånd mellom Nato og demokratier i Asia..
Les mer på VG


Les mer om:
Stoltenbergs, Sør-Korea, Japan, Nato, Asia, Nato-Jens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hva, gjør, Nato-Jensi , Asia
Klartale - 08 dec 22 kl. 11:03

Derfor måtte Stoltenberg si nei til Zelenskyj

Stoltenberg var med på et frokostmøte i Oslo torsdag. Det var Civita som var vert. De lager arrangementer og politikk for høyresiden av norsk politikk.

Klartale - 12 okt 22 kl. 13:00

Både Russland og Nato er klare for øvelser

– Det er mulig å tenke at Russland ønsker å sende et signal til Vesten om kjernefysisk avskrekking. Det kan de gjøre ved å vise at de er i stand til å skyte disse rakettene, sier Kristian Åtland til avisa Nordlys. Han er sjefforsker ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI).

Klartale - 28 nov 22 kl. 13:52

Prosessen for å bli med i Nato fortsetter

Sverige og Finland har tidligere ikke vært medlem av forsvars-samarbeidet Nato. Det ønsket de å bli etter Russland angrep Ukraina. Men alle Nato-landene må være enige.

Klartale - 12 okt 22 kl. 13:00

Russland skal ha militær øvelse i havet ved Norge

– Det er mulig å tenke at Russland ønsker å sende et signal til Vesten om kjernefysisk avskrekking. Det kan de gjøre ved å vise at de er i stand til å skyte disse rakettene, sier Kristian Åtland til avisa Nordlys. Han er sjefforsker ved Forsvarets forskningsinstitutt (FFI).

Klartale - 31 jan 23 kl. 06:00

Politiker skaper problemer for Sverige

Sverige og Finland vil bli en del av Nato. Alle medlemmene av Nato må si ja for at det skal skje.Nato er et forsvars-samarbeid.

NRK - 20 okt 22 kl. 10:26

Nato-sjefen ønsket Kristersson velkommen: – Enige om at vi må samarbeide

Tyrkias motstand mot Sveriges Nato-søknad ble sentralt da Sveriges nye statsminister Ulf Kristersson og Nato-sjef Jens Stoltenberg møttes i Brussel torsdag. – Vi er enige om at vi må samarbeide om sikkerhetsutfordringene vi står overfor i dag. Jeg gleder meg til å ta imot Sverige som medlemsland av Nato, sa Stoltenberg.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:21

Stoltenberg mener Putins angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker ikke det, og derfor har han angrepet Ukraina.

Klartale - 14 dec 22 kl. 11:49

Erdogan skaper uro og sinne i Nato

I år har både Sverige og Finland søkt om å få bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia er eneste land som krever mer fra Sverige før de vil si ja.Michael Sahlin har vært svensk ambassadør i Tyrkia.

Klartale - 14 feb 23 kl. 11:58

Stoltenberg sier Finland kan bli Nato-medlem før Sverige

Jens Stoltenberg er sjef for forsvars-samarbeidet Nato. Den siste tiden har det vært mye snakk om at Sverige og Finland skal bli en del av Nato.Nå åpner Stoltenberg for at Finland kan bli en del av Nato, før Sverige blir det.

Klartale - 24 jan 23 kl. 14:45

Dette er Nato-konflikten

Sverige og Finland vil bli en del av forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia har stilt krav til Sverige, som Sverige ikke ønsker å godta. Det fører til at Tyrkia sier nei til at Sverige og Finland skal bli en del av samarbeidet.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Vi unge hadde rett

Budskapet som gjorde at de voksne kalte skolestreikerne idealister for fire år siden, er nå forskernes klare instruks..

VG - 20 timer siden

Sanna (12): Jeg ønsker meg at Simon og alle andre med Downs kan ha et vanlig liv

I dag er det verdens Downs syndrom-dag og derfor skriver jeg dette innlegget. Gratulerer med dagen, kjære Simon og alle andre med det lille ekstra. Dere er så fantastiske..

VG - Igår: 07:57

Fellesskapets blindsone

Hva ville du gjort hvis legen din fortalte deg at du har en alvorlig sykdom som sakte, men sikkert kan ramme evnen din til å tenke, se og bevege deg?.

VG - Igår: 22:14

Det neste tiårets værvarsel: Dårlig

Det blir altfor varmt. Flom. Ekstrem tørke.

VG - Igår: 16:41

På barrikadene for tidligpensjon

Ved å øke pensjonsalderen fra 62 til 64 år har Emmanuel Macron utløst den største protestbølgen på mange år i Frankrike. De gule vestene utgjorde en stor utfordring, men kampen for pensjonsrettighetene samler enda flere til motstand..

VG - Igår: 16:20

Hodeløst om rus

Det virker som Senterpartiet har et avslappet forhold til menneskerettighetene..

VG - Igår: 15:39

Du bør betale mer for fastlegen

Økte egenandeler er en av flere løsninger på den såkalte fastlegekrisen..

VG - Igår: 13:52

Bergstøs ramsalte Røkke-refs

Kirsti Bergstøs «ryk og reis»-budskap til Kjell Inge Røkke og andre milliardærer gikk rett hjem blant hennes egne på SV-landsmøtet. Men utspillet styrker neppe samarbeidsånden på rødgrønn side..

VG - I førrgår: 08:00

Xi besøker anklaget venn

Den internasjonale straffedomstolen (ICC) har utstedt en arrestordre og anklaget Vladimir Putin for krigsforbrytelser i Ukraina. Samtidig reiser Kina president Xi Jinping til Moskva for å møte Putin, som han har omtalt som sin beste venn..

VG - I førrgår: 17:45

Å spise blodig biff er det som er igjen av «opprøret»

TRONDHEIM (VG) Senterparti-toppene angriper jålete eliter. Men på landsmøtet i helgen var det eliten som vant..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com